Alles in 1 Drouwenermond Vergelijk direct alle pakketten profiteer van kortingen tot €98


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Drouwenermond vergelijken en meteen overstappen? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een vlugge trouwe verbinding tot het internet is bijna een eerste levensbehoefte. Internet gebruiken we voor rondsurfen, uploaden van bestanden, films streamen, televisie kijken of online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Via onze tool vind je alle kabelaars. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), geef je voorkeur door qua snelheid, kies extra’s voor interactieve televisie (uitzending gemist, vooruitkijken, tv programma’s opnemen) en schat het aantal belminuten. Je spot nadien ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Drouwenermond. Dit levert een forse besparing op, tot wel €70 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar enkel voor televisie kijken of enkel voor internet? Of wil je alles weten over een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Via ons zoekscript check je nuttige informatie + tips over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Drouwenermond.

Alle aanbieders

Achterhaal de pakketten van de grote Nederlandse providers

Supersnel internet

Internetsnelheid oplopend tot 200MB en digitale TV met alles erop en eraan

Check de laagste prijs

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar tot wel €86 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allemaal voorbeelden van breedbandinternet. Leuk, maar welke verbinding kan ik nu het beste kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 vergelijken Ziggo.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Dit type verbinding is eigenlijk voor alle huizen te ontvangen. De belangrijkste meerwaarde is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Om die reden is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De keerzijde hiervan is o.a de mindere snelheid (max 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan is het vaak nog wat trager. Belangrijk: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door via de kabel te internetten heb je een prima snelheid, vaak wel 350 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie kijken. Het grote minpunt van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Drouwenermond heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel internet
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Door middel van glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De upload- en snelheid voor downloaden zijn doorgaans gelijk. Vereist voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Drouwenermond aanwezig? Voer je gegevens in en ga op zoek naar een aanbieder.


Soort aansluiting Voordelen Nadelen Prijzen
1. ADSL Goedkopere abonnementen Traagste verbinding Vanaf €40
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €44
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet overal beschikbaar Vanaf €51

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Drouwenermond?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat kan snel online. De meest bekende aanbieders (Telfort, KPN, XS4ALL, Ziggo, Vodafone, Online.nl) bieden een overstapservice aan. Op het moment dat jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Zodoende blijf jij gegarandeerd online. Wanneer kan ik overstappen? Het gros van de alles-in-1 deals zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je kunt dan overstappen naar een nieuwe provider. Heb je een goedkope alles-in-1 provider geselecteerd? De overstap is eenvoudig dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders werken met deze overstapservice. Jouw aanslaande leverancier neemt het papierwerk voor z’n rekening. Voorbeelden zijn het beëindigen van je bestaande internet- tv- en bellen abonnement. Bovendien zien zij erop toe dat het contract tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Tele2, KPN, Vodafone, Telfort, XS4ALL, Online.nl geven jou deze opties. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding gelijk online rondmaken.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice doet de rest.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Belangrijk: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas daarna beëindig je het contract. Kies eventueel voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Maar waar dit langzaam naar verschuift is het quad play pakket. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Drouwenermond? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan wordt je hiervoor beloond. Maandelijks heb je dan recht op kortingen, extra veel mobiele data, en additionele bonussen als gratis Film1. Met behulp van aantrekkelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Gevierde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De bekende alles-in-1 aanbieders schreeuwen met vaak het snelste internet. Doorgaans 500 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? In de tabel doorzoek je veel voorkomende handelingen. Per bezigheid vind jij de minimale snelheid.


Waar ben je mee bezig? Benodigde snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We hebben het vaak over ruwweg drie “klassen” internetgebruikers. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elk type gebruiker adviseren wij een minimum snelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan E-bankieren, websites bezoeken, e-mailen. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en gebruik je diensten als Pathé Thuis of Youtube. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Alleen High Definition films kijken! Grote bestanden binnen no-time binnen. Houd je van online gamen? Dit is een optie voor verschillende mensen tegelijkertijd. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Drachten.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Drouwenermond. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat is afhankelijk per situatie. Om je op weg te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke partijen leveren in de buurt van Borger-Odoorn?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via onze tools doorzoek je gemakkelijk & snel de providers. Zo snel je jouw locatie ingevuld hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, modems, data-kabels? Heb jij niets aan de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je niet voor aspecten die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles in 1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Denk aan extraatjes zoals uitzending gemist, on demand films kijken, tv programma’s opnemen of dure zenderpakketten met premium zenders zoals RTL Telekids. Heb je dit wel echt nodig? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router aan te jagen zijn opties. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Drouwenermond.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Hang jij graag voor de TV? Deze dagen zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door middel van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit kan op verschillende apparaten (mobiele telefoon, computer, en natuurlijk je TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via verschillende modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld MTV Dance Muziek.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij enkele providers is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij steeds meer leveranciers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Meer en meer organisaties bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (ontvanger met harde schijf) of in de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €5,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Zenderpakketten toevoegen
Veel abonnementen hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Onder andere zenders zoals The QYOU Entertainment. Ook kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Nijmegen1 Radio & TV en internationale zenders als Passie TV. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket personaliseren met betaalde zenderpakketten. Check o.a. FOX en het Kral TV televisie-kanaal. Op de website van jouw provider vind je het complete zenderaanbod voor Drenthe.

alles in 1 in Drouwenermond


Internet en tv vergelijken in Drouwenermond

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Drouwenermond. Dat is eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en schrijf op waar je recht op hebt (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Start met vergelijken en vul je postcode + huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (tv programma’s opnemen, begin gemist, vooruitkijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Ook kun je een monteur aanvragen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Stabiel netwerk
Goede voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Moeiteloos overstappen
Unieke korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Goede klantenservice
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Met gratis router
Goedkoop proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Ruim aanbod zenders
Unieke aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Moeiteloos overstappen
Scherpe korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Diverse pakketten
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Betrouwbaar netwerk
Tijdelijke korting


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Gemakkelijke installatie
Cashback kortingen

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Gratis modem
Aantrekkelijk korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Stabiele verbinding
Hoge korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Begin gemist
Duidelijke voorwaarden


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Drouwenermond

Digitale televisie en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. In de streek Borger-Odoorn hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is verrassend snel (50 tot 100 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Bovendien is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een kreet die je veel hoort: Glasvezel internet is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is vaak niet het geval. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet bestel je al vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Drouwenermond? Welke aanbieders zijn er? Vul nu jouw gegevens in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen “hits” op glasvezel? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Diessen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Drouwenermond.