Alles in 1 Duivendrecht Vergelijk alle pakketten en profiteer van kortingen tot €61


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Duivendrecht vergelijken? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een snelle en degelijke internetverbinding mag daarom niet ontbreken. We internetten voor 0 en steeds vaker voor online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat kost dat per maand?

Dankzij allesin1prijzen.nl ontdek je alle internetdiensten. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, neem een snelle of tragere verbinding, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (begin gemist, tv programma’s opnemen, vooruitkijken) en schat het aantal belminuten. Jij ziet direct direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Duivendrecht. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €74 op jaarbasis. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier exclusief voor televisie kijken of uitsluitend voor internetten? Of ben je bewust op zoek naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Via onze postcodetool doorzoek je behulpzame informatie + tips over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Duivendrecht.

Alle internet-aanbieders

Vergelijk de pakketten van de grote Nederlandse providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden van maar liefst 100 MB plus handige interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Controleer direct alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €61 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn stuk voor stuk voorbeelden van breedbandinternet. Maar welke soort verbinding past bij mij? Check nu alles over Internet, tv en bellen NLE.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor heel veel Nederlanders verkrijgbaar. Een belangrijk voordeel is de keuzevrijheid. Daardoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a een wat minder snelle verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Handig om te weten: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij kabel-internet ontvang je internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 200 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie kijken. De keerzijde van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Duivendrecht biedt maar diverse kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door gebruik van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Megabit per seconde. De download- en uploadsnelheid ligt vaak op dezelfde hoogte. Cruciaal voor zware gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet toegankelijk bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Duivendrecht af te sluiten? Vul de tool in en check de diverse contracten.


Internetverbinding Pluspunt Nadelig Prijzen
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Lage snelheid Vanaf €39
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Vaak maar één kabelaar Vanaf €43
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Lastig aansluitbaar Vanaf €55

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Duivendrecht?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De meest bekende aanbieders (Tele2, KPN, Online.nl, XS4ALL, Ziggo, Vodafone) werken met elkaar samen. Wanneer jij overstapt wordt alles voor jou geregeld. Mede daarom hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Maar wanneer kan dat? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt dan overstappen naar een andere partij. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket uitgekozen? Overstappen gaat razendsnel door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de organisaties werken met de overstapservice. De aanstaande partij zorgt voor de afhandeling. In het bijzonder het beëindigen van het huidige bellen- televisie en internet abonnement. Verder managen zij dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Vodafone, Ziggo, Online.nl, KPN, Telfort doen hieraan mee. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract gelijk online rondmaken.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met de overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Let op: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Ook nummerbehoud is mogelijk voor de vast telefoon.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Een andere benaming is triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, noemt men in de volksmond quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Duivendrecht? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan wordt je hiervoor beloond. Denk aan leuke extra’s als kortingen, een verdubbeling van je MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis uitbreiding van je digitale-tv. Door gebruik te maken van zulke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Erkende 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De 3-in-1 pakketten beloven steeds vaker met hoge snelheden. Soms tot wel 400 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hierna vind je een praktisch overzicht. Per gebeurtenis spot je de benodigde snelheid.


Waar ben je mee bezig? Voorgeschreven snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We hebben het vaak over grofweg 3 categorieën internetgebruikers. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor ieder segment raden wij een internetsnelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Het internet open jij alleen voor websites bezoeken, e-mailen, E-bankieren. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en kijk je online video’s op Pathé Thuis of NPO. Online met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Online gamen / multiplayers. Dat is mogelijk met meerdere personen op hetzelfde moment.Lees nu ook verder over Glasvezel internet Driebergen-Rijsenburg.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Duivendrecht. Maar welk pakket past nu bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Hierom geven we je graag wat adviezen.

Welke bedrijven werken in omgeving Ouder-Amstel?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via onze tools doorzoek je direct de beschikbare aanbieders. Wanneer je jouw locatie ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, routers? Maak je geen gebruik van de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo geef jij geen geld uit aan mogelijkheden die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles in 1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Bekende voorbeelden zijn extra’s als on demand films kijken, online tv kijken, extra zenderpakketten of uitgebreide kanalen pakketten met betaalkanalen als VH1. Heb je dit wel echt nodig? Door te kiezen voor add-ons gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te bevorderen kunnen voor jou handig zijn. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Duivendrecht.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Mag jij graag naar de tv kijken? Op dit moment kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door gebruikt van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Op allerlei devices (telefoon, Xbox, en niet te vergeten de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via diverse modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld History Documentaire.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij enkele kabelaars is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij steeds meer aanbieders kan dit weer tot 2 weken.

TV-programma’s opnemen
Veel organisaties bieden de optie tot programma’s opnemen. Dit kan via PVR (personal video recorder) of via de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Je kunt niet eindeloos opnemen. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Extra zenderpakketten
De meeste aanbieders bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Voorbeelden zijn zenders als RTL 5. Ook kan je kijken naar regio omroepen zoals WOS TV. Echter ook wereldwijd: Motors TV. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog persoonlijker maken met add-on zenderpakketten. Check o.a. Ziggo Sport en het A-TiVi televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun je bekijken waar jij recht op hebt in Noord-Holland.

alles in 1 in Duivendrecht


Internet en tv vergelijken in Duivendrecht

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of staat er een verhuizing op de planning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Duivendrecht. Dit kan haast niet fout gaan door de volgende tips te gebruiken.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en check wat er in het pakket zit (doe altijd een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (live pauzeren, tv programma’s opnemen, vooruitkijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Begin gemist
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
HD-zenders kijken
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Gemakkelijke installatie
Scherpe aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Goede klantenservice
Introductie-aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Met handige App
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Alle tv-zenders
Eerste periode korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Met handige App
Goede voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Zorgeloos online
Aantrekkelijk korting


Youfone

Verschillende pakketten
Betrouwbaar netwerk
Lage tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Binnen 6 weken actief
Direct profiteren

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Alle bekende kanelen
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Installatiegarantie
Veel voordeel


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Duivendrecht

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel wordt langzaam de standaard. Met name in de omgeving Ouder-Amstel zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is snel (50 tot 100 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Daarbij staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat je om je heen nog wel eens hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebeginnen qua prijs rond de €50 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Duivendrecht? En welke providers bieden het aan? Vul eerst jouw postcode in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Niets gevonden? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Dinteloord.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Duivendrecht.