Alles in 1 Dussen Check alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €88


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Dussen vergelijken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet razendsnel en het liefst in hoge kwaliteit. Een snelle en bekwame verbinding tot het internet is bijna een eerste levensbehoefte. Onze internetverbinding gebruiken we voor televisie kijken, uploaden van bestanden, films streamen, thuiswerken maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid kan ik halen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met behulp van allesin1prijzen.nl vergelijk je alle leveranciers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Vul jouw locatie in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (uitzending gemist, live pauzeren, begin gemist) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je ziet daarna meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Dussen. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €93 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of puur voor het internetten? Of wil je een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Ook dat is mogelijk! Met behulp van deze website zoek je nuttige details over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Dussen.

Alle leveranciers

Vergelijk de aanbiedingen van alle providers en kabelaars

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid tot 500 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Vind de laagste prijzen

Bekijk snel de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €51 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allen categorieën breedbandinternet. De vraag is: welk type internetverbinding past bij mij? Ga direct naar de pagina over Internet, tv bellen Fiber.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor bijna alle Nederlanders verkrijgbaar. Het grootste voordeel is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daardoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is een lage internetsnelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je op het platteland? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Praktisch: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding bereik je maximale snelheden van +/- 350 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv & streamen. De keerzijde van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Dussen werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet van NL? Met behulp van glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden ligt hierbij meestal even hoog. Essentieel voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Dussen voorhanden? Vul snel jouw gegevens in en vind uit wat de opties zijn.


Internetverbinding Pluspunt Negatief Abonnement
1. ADSL Goedkopere abonnementen Kan traag zijn Vanaf €36
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €45
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €54

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Dussen?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Ga dat dan online regelen. De grotere partijen (Tele2, Telfort, XS4ALL, Ziggo, KPN, Vodafone) werken met elkaar samen. Wanneer jij overstapt regelt de nieuwe provider alles. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik al overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 contracten zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een andere partij. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket geselecteerd? Dit gaat moeiteloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de aanbieders leveren deze overstapservice. Jouw aanstaande provider zal namelijk alles netje verzorgen. In het bijzonder het opzeggen van je oude televisie- bellen en internet abonnement. Verder zien zij erop toe dat het contract tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Tele2, Telfort, Online.nl, Vodafone, KPN, Ziggo kunnen dit aanbieden. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket gelijk online rondmaken.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Werkt de huidige provider niet met de NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Noemenswaardig: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemen ze ook wel het quad play contract. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Dussen? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Denk aan leuke extra’s als €5,00 korting, extra MB’s en andere extraatjes als gratis Film1. Door toedoen van aantrekkelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internetproviders maken reclame voor steeds vaker met hoge snelheden. Veelal 450 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hierna doorzoek jij een praktisch overzicht. Per gebeurtenis bekijk jij de voorgeschreven snelheid.


Wat doe jij? Voorgeschreven snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We hebben het vaak over naar schatting 3 gebruikerstypes in internetgebruik: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor iedere soort bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Light users (voor het minimale werk)
Het internet open jij alleen voor Social, websites bezoeken, E-bankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en maak je gebruik van o.a. Youtube of NLziet. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Daarnaast ook downloaden en uploaden. Game via internet zonder storing? Geen beperkingen: gewoon verschillende personen tegelijk. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Driebruggen.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Dussen. Maak wat moet ik nou kiezen? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om die reden vind je hieronder wat meer info.

Welke leveranciers zijn er in omgeving Werkendam?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met behulp van onze website doorzoek je welke aanbieders beschikbaar zijn. Wanneer de woonplaats is ingevuld, wordt de keuze automatisch beperkter. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, data-kabels, modems? Heb jij geen baat bij de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je ook niet voor aspecten die je toch niet nuttigt.

Welke add-ons kies ik?
Veel alles-in-1 pakketten bieden optionele extra diensten. In de regel zijn dit aanvullende opties zoals begin gemist, extra zenderpakketten, on demand films kijken of pakketten met extra veel zenders met kanalen als Pebble TV. Heb je dit wel echt nodig? Kies jij deze leuke toevoegingen dan kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te pushen kunnen voor jou handig zijn. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Dussen.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Ook zo dol op televisie kijken? Op dit moment is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Met behulp van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (tablet, consoles, en de traditionele TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verscheidene modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van andere zenders als XITE Muziek.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij verscheidene kabelaars kan dit max. 48 uur. Bij weer andere organisaties kan je tot 2 weken terugkijken.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle providers laten je programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een recorder + harde schijf) of in de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Additionele zenderpakketten
Alle providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Denk aan kanalen als Nat Geo Wild Documentaire. Eveneens heb je vaak toegang tot regionale kanalen als Regio22. Echter ook wereldwijd: Travel Channel. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog completer maken met meerdere zenderpakketten. Denk aan Ziggo Sport of het Kral TV tv-kanaal. Op de website van jouw provider vind je het complete zenderaanbod voor Noord-Brabant.

alles in 1 in Dussen


Internet en tv vergelijken in Dussen

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Dussen. Het is verrassend eenvoudig wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en zoek naar de voorwaarden (vergeet de speedtest niet!)
2. Open de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (tv programma’s opnemen, vooruitkijken, extra zenderpakketten.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies nu de beste aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Een monteur aan huis is ook mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Goede klantenservice
Welkomstkorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Gemakkelijk uitbreiden
Voordelig proberen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Gratis telefoonnummer
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Met installatie garantie
Heel betaalbaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Gratis telefoonnummer
Scherpe voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Installatiegarantie
Korting bij 1 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Gratis ontvanger
Sportgoedkoop

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
HD-zenders kijken
Goedkoop proberen


Youfone

Experia Box V10
Begin gemist
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Topkwaliteit TV
Introductiekorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Pakket zelf samenstellen
Nieuwe klanten korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Alle bekende tv-zenders
Cashback kortingen


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Dussen

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In en rondom Werkendam is dat niet anders. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is snel (100 tot 200 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Daarnaast heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat mensen vaak zeggen: Internetten via de glasvezel is alleen voor mensen met geld. Dit is echter niet aan de orde. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet is al verkrijgbaar vanaf gemiddeld €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Dussen? Welke leveranciers doen dit? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en klik dan op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen resultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Diphoorn.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Dussen.