Alles in 1 Ede Ontdek alle providers en bespaar tot wel €70


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Ede vergelijken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet razendsnel en het liefst in hoge kwaliteit. Een razendsnelle goede internetaansluiting is hiervoor cruciaal. We internetten voor downloaden van bestanden, televisie kijken, social media, rondsurfen en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Op basis van onze tool vind je alle providers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (vooruitkijken, begin gemist, online tv kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je treft vervolgens rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Ede. Zo bespaar je tot wel €92 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of exclusief en alleen voor internet? Of zoek je naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Dit is zeker een goede optie! Middels ons zoekscript doorzoek jij praktische info over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Ede.

Alle internet-providers

Vergelijk de prijs van alle erkende providers

Supersnel internet

Internetsnelheid van wel 100 mb/s en extra zenderpakketten.

Check de laagste prijs

Bekijk snel de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €92 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn types breedbandinternet. Maar welke internetverbinding past bij mijn wensen? Bekijk snel informatie over Alles in 1 abonnement Vodafone.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze verbinding is voor een groot deel van de woningen te ontvangen. Het voornaamste pluspunt is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daardoor betaal je nooit teveel voor ADSL. Nadelen hiervan zijn o.a. de mindere snelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? Dan is het vaak nog wat trager. Ook interessant: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via kabel-internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door te werken via de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot honderden MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door streamen. Nadeel hiervan is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Ede heeft slechts enkele kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door middel van internet via glasvezel gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 MB/s of sneller. De upload- en downloadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Onontbeerlijk voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet te ontvangen voor veel mensen. Is glasvezel internet in Ede verkrijgbaar? Voer je gegevens in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type internet Voordelen Nadelen Prijs
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Lage snelheid Vanaf €35
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €45
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet altijd mogelijk Vanaf €54

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Ede?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Doe dat direct via internet. De grootste providers (Tele2, Vodafone, Telfort, Online.nl, XS4ALL, Ziggo) werken met elkaar samen. Als jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Zodoende zit je nooit zonder internet. Kan ik al overstappen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 afspraken kan jij eens per jaar aanpassen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een andere partij. Een alles-in-1 aanbieding uitgekozen? De overstap is eenvoudig met deze overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de providers werken met de overstapservice. Jouw toekomstige provider neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk aan het afhandelen van je huidige internet- tv- en bellen abonnement. Verder regelen zij dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Online.nl, Telfort, XS4ALL, Tele2, Ziggo bieden dit aan. Heb je een goede deal gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Belangrijk: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies ook voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Een andere benaming is triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemt men in de volksmond quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Ede? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Bekende extra’s zijn korting op het maandbedrag, dubbele MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis uitbreiding van je digitale-tv. Door dergelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Erkende 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De verschillende providers lopen te koop met hoge internetsnelheden. Normaliter 475 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Beneden spot je een handig overzicht. Per werkzaamheid doorzoek jij de benodigde snelheid.


Activiteit Benodigde snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We zien bij benadering 3 categorieën internetgebruikers. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elke categorie bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Light users (voor het minimale werk)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan surfen, social media, mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en kijk je online video’s op NLziet of Pathé Thuis. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Download van films en series. Of je favoriete game spelen? Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Drunen.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Ede. Maar welk pakket past nu bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je de goede richting in te wijzen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke internet providers zijn er in de streek Ede?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via de vergelijk module vind je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Op het moment dat je jouw locatie ingevuld hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, wifi-versterkers, data-kabels? Heb jij niets aan bellen met de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo ben je geen geld kwijt aan services die jij niet nodig hebt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een hoop alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Denk aan extra’s als live pauzeren, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen of een extra zenderpakket met extra zenders zoals Horse & Country TV. Wil je hier echt gebruik van maken? Juist door deze extra’s merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te bevorderen zijn voor de toekomst interessant. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Ede.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? Deze dagen vind je in elk drie in één pakket digitale TVMet behulp van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Op allerlei devices (tablet, Xbox, of “ouderwets” op de TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verschillende modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als Veronica / Disney XD.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij verscheidene providers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij een groeiend aantal partijen kan dit weer tot 2 weken.

Programma’s opnemen
Meer en meer internetproviders verzorgen de optie tot programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een recorder + harde schijf) of in de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Diverse zenderpakketten
De TV-aanbieders werken met ongeveer 30 basiszenders. Bijvoorbeeld kanalen als RTL 5. Daarnaast kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Nijmegen1 Radio & TV. Maar ook internationalen zoals Canvas. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket uitbouwen met meerdere zenderpakketten evenals FOX of het Dusk! kanaal. Bij je eigen internet-provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Gelderland.

alles in 1 in Ede


Internet en tv vergelijken in Ede

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Ede. Dit kan haast niet fout gaan door het stappenplan van ons te volgen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en zoek naar de voorwaarden (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (extra zenderpakketten, begin gemist, uitzending gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies nu de beste aanbieding met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Ben je zelf handig met installeren?Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Met gratis router
Scherpe prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Uitzending gemist
Maximaal voordeel

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Gratis ontvanger
Unieke korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Live pauzeren
Goedkoop proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Optionele zenderpakketten
Direct profiteren

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Vlugge activatie
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Top serviceteam
Unieke aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Met extra zenderpakketten
Nieuwe klanten bonus


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Alle bekende tv-zenders
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Ruim aanbod zenders
Scherpe aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Moeiteloos overstappen
Hoge aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Top serviceteam
Scherpe voorwaarden


Beste alles-in-1 met glasvezel in Ede

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is de standaard geworden. In de omgeving van Ede zien we dit zeker terug. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is vliegensvlug (200 tot 450 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Evenzeer zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een misvatting: een internet glasvezel abonnement is enorm duur. Dit is vaak niet het geval. Het glasvezel alles in één pakket in met bellen + internetten en televisiebestel jij tijdelijk al rond de €50 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Ede? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en selecteer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen zoekresultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Donkerbroek.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Ede.