Alles in 1 Eenrum Vergelijk direct alle providers profiteer van kortingen tot €80


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Eenrum vergelijken en direct de overstap maken? Tv-kijken, internetten en bellen: we willen dat het snel gaat, en we willen de beste kwaliteit. Een supersnelle solide aansluiting op internet is hiervoor cruciaal. We gebruiken het voor films streamen, downloaden van bestanden, social media, televisie kijken en steeds vaker voor online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost dat per maand?

Door onze tool check je alle aanbieders. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Het uitgangspunt is je adres, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, on demand films kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij vindt aansluitend direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Eenrum. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €80 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of enkel voor internet? Of vergelijk je liever een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Dit is zeker een goede optie! Op basis van onze zoekmachine ontdek jij uitgebreide informatie + tips over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Eenrum.

Alle aanbieders

Ontdek de pakketten van alle erkende providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot wel 100 mb/s en extra zenderpakketten.

Korting op je internetpakket

Vergelijk alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €90 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn stuk voor stuk soorten breedbandinternet. De vraag is: welk type internetverbinding moet ik kiezen? Lees direct meer over Internet, tv zonder bellen Youfone.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze verbinding is voor een groot deel van de huishoudens voorhanden. De belangrijkste meerwaarde is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Als gevolg daarvan is dit een relatief voordelige aansluiting. De negatieve kant daarvan is de lagere snelheden (max 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Praktisch: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Via kabel-internet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door te werken via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 350 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv & streamen. Het grote minpunt van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Eenrum heeft slechts enkele kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Met behulp van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De snelheid van downloaden en uploaden ligt hierbij meestal even hoog. Noodzakelijk voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Eenrum af te sluiten? Vul de gegevens van jouw woning in en achterhaal wat er mogelijk is.


Verbindingstype Pluspunt Minpunt Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €37
2. Kabel Prima snelheid Minder te kiezen Vanaf €45
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet overal beschikbaar Vanaf €53

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Eenrum?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is online mogelijk. De grootste providers (Telfort, KPN, XS4ALL, Ziggo, Vodafone, Tele2) werken in een centraal systeem. Bij een overstap zorgen de providers voor de afhandeling. Derhalve blijf jij gegarandeerd online. Wanneer kan ik overstappen? Het gros van de alles-in-1 contracten hebben een looptijd van 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gekozen? Overstappen gaat razendsnel via de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de bedrijven werken met deze overstapservice. De aanstaande aanbieder regelt dan alles. In het bijzonder het afzeggen van je huidige internet- tv- en bellen abonnement. Tevens letten zij er op dat het contract tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Telfort, Online.nl, Vodafone, Tele2, XS4ALL, KPN geven jou deze opties. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract snel online kopen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Maak je geen gebruik van deze overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Let op: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen indien wenselijk.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, is het quad play pakket. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Eenrum? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan dien je hiervoor beloond te worden. Denk aan leuke extra’s als €10,00 korting, extra veel mobiele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis Netflix. Door toedoen van aantrekkelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Gevierde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internetproviders lopen te koop met enorme internetsnelheden. Veelal 425 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Beneden vind jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per bezigheid tref je de benodigde snelheid.


Gebeurtenis Welke snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
Wij onderscheiden ongeveer drie verschillende segmenten. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor ieder segment bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan mailen, surfen, social media. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en stream je films via Videoland of NPO. Online met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Download van films en series. Ben je liefhebber van online gaming? Dit kan met alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Eastermar.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Eenrum. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierbij wat tips.

Welke aanbieders zijn actief in de streek De Marne?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via onze tools tref je direct de beschikbare aanbieders. Op het moment dat je jouw locatie ingevuld hebt, wordt het overzicht aangepast. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke spullen heb jij nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als data-kabels, wifi-versterkers, routers? Heb jij geen baat bij vast bellen? Of wil jij een contract zonder TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zodoende betaal je niet voor onderdelen die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Bekende voorbeelden zijn extra’s als on demand films kijken, online tv kijken, vooruitkijken of een extra zenderpakket met kanalen als Horse & Country TV. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door deze dingen af te nemen zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te verbeterzijn voor de toekomst interessant. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Eenrum.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Kijk jij graag naar de buis? Hedendaags zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. D.m.v. interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan op verschillende apparaten (mobiel, laptop, en vanzelfsprekend op de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met diverse modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals Comedy Central Entertainment.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij verscheidene internetproviders kan dit max. 48 uur. Maar bij steeds meer leveranciers kan dit tot 10 dagen of langer.

Programma’s opnemen
Steeds meer kabelaars bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een decoder met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Deze optie kost je om en nabij de €4,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Additionele zenderpakketten
De meeste pakketten hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Zoals RTL 8. Daarbij kun je ook regionale zenders kijken als OOG TV. Echter ook wereldwijd: RTL Crime. Je kunt jouw digitale-tv abonnement personaliseren met betaalde zenderpakketten. Denk aan HBO of het MAX tv-kanaal. Op de site van de aanbieder kun je bekijken waar jij recht op hebt in Groningen.

alles in 1 in Eenrum


Internet en tv vergelijken in Eenrum

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Eenrum. Het is supersimpel door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en schrijf op waar je recht op hebt (doe een speedtest!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (on demand films kijken, vooruitkijken, tv programma’s opnemen.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Kies nu de beste aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Of laat een monteur alles installeren. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Ruime keuze
Unieke korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Goede klantenservice
Maandelijkse korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Glasvezel internet
Introductiekorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Live pauzeren
Introductiekorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Interactieve televisie
Voordelige tarieven

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Begin gemist
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Stabiele verbinding
Voordelig proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Betrouwbaar netwerk
Veel voordeel


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Top serviceteam
Voordelige prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Topkwaliteit TV
Maandelijkse korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Met radiozenders
Heel betaalbaar

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Meerde add-ons
Aantrekkelijk aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Eenrum

Televisie kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. In de buurt De Marne is dit ook zeker het geval. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is snel (100 tot 200 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Bovendien heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een kreet die je veel hoort: Televisie en internet via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet bestel jij tijdelijk al rond de €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Eenrum? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen zoekresultaten? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Dreumel.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Eenrum.