Alles in 1 Eersel Ontdek alle pakketten en ontvang een voordeel tot €55


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Eersel vergelijken en online bestellen? Internetten, tv-kijken en bellen: het mag niet langzaam zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een rappe bekwame verbinding tot het internet mag daarom niet ontbreken. Onze internetverbinding gebruiken we voor thuiswerken, televisie kijken, uploaden van bestanden, social media en steeds vaker voor online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Middels onze postcodetool vind je alle internetbedrijven. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, kies een snelheid die bij jou past, kies extra’s voor interactieve televisie (vooruitkijken, on demand films kijken, live pauzeren) en selecteer het aantal belminuten. Je treft hierna rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Eersel. Dit levert een forse besparing op, tot wel €51 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor het kijken van televisie of een 100% internetaanbieder? Of wil je een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Via onze postcodetool vergelijk jij handige info over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Eersel.

Alle aanbieders

Vind de proposities van de grote Nederlandse providers

Meest snelle internet

Internetsnelheid van wel 100 MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Besparen op je internetgebruik

Bezoek de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €70 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn categorieën breedbandinternet. Alleen, welke internetverbinding is handig in mijn situatie? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet en tv pakket Kabelnoord.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor bijna alle huizen verkrijgbaar. De belangrijkste meerwaarde is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daarom kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Het grote minpunt daarvan is de relatief trage verbinding van maximaal 50MB. Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Handig om te weten: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door via de kabel te internetten profiteer je van internetsnelheden tot 300 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld televisie kijken. De negatieve kant van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Eersel heeft slechts een paar kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door gebruik van internet via glasvezel haal je snelheden tot wel 500 MB/s of sneller. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden zijn doorgaans gelijk. Noodzakelijk voor de zwaargewichten. Helaas is glasvezel nog niet beschikbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Eersel beschikbaar? Gebruik onze vergelijker en check de diverse contracten.


Soort aansluiting Gunstig Nadelig Abonnement
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Kan traag zijn Vanaf €39
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €43
3. Glasvezel Maximale snelheden Beperkt beschikbaar Vanaf €53

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Eersel?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grotere partijen (Telfort, XS4ALL, Vodafone, KPN, Ziggo, Tele2) werken met elkaar samen. Wanneer jij overstapt zorgen de providers voor de afhandeling. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Maar wanneer kan dat? Het leeuwendeel van de alles-in-1 afspraken duren 12 maanden. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je kunt dan overstappen naar een nieuwe provider. Een nieuw 3-in-1 pakket uitgezocht? Dit gaat moeiteloos met deze overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de partijen werken met een overstapservice. Jouw toekomstige provider zal namelijk alles netje verzorgen. In het bijzonder het opzeggen van het “oude” internet- televisie- en bellen abonnement. Tevens zorgen zij ervoor dat de aansluiting op tijd ingaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. KPN, Telfort, Vodafone, Ziggo, Tele2, Online.nl geven jou deze opties. Een scherp contract gespot? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kan jij de aanbieding nu online sluiten.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Van belang: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies ook voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft het label quad play gekregen. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Eersel? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan dien je hiervoor beloond te worden. De belangrijkste voordelen zijn kortingen, een verdubbeling van je MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis add-ons voor je interactieve TV. Met behulp van zulke combideals haal je het maximale uit je pakket. Geliefde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De 3-in-1 pakketten beloven steeds vaker met hoge snelheden. Soms tot wel 450 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Onderstaand spot je een aantal praktische voorbeelden. Per online activiteit tref je de benodigde snelheid.


Wat doe je? Minimale snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We ontwaren bij benadering 3 verschillende internet-users: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor iedere soort tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je gebruikt het internet alleen voor internetbankieren, social media, surfen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en stream je films via NPO of Netflix. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Online gamen / multiplayers. Dat kan al voor meerdere personen op hetzelfde moment.Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Echteld.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Eersel. Maar welk pakket past nu bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je op weg te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke internet providers zijn er in regio Eersel?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via allesin1prijzen.nl check je snel welke leveranciers er zijn. Zo snel jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals modems, wifi-versterkers, routers? Maak je geen gebruik van een vaste telefoonlijn? Of wil jij een contract zonder TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor diensten die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Denk aan extra diensten als begin gemist, uitzending gemist, on demand films kijken of premium zenderpakketten met extra zenders zoals SLAM! TV. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door deze dingen af te nemen schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te pushen zijn in potentie mogelijke keuzes. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Eersel.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ook zo dol op televisie kijken? Deze dagen is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door middel van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiele telefoon, laptop, of “ouderwets” op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via meerdere modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als NPO 101 Entertainment.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige leveranciers kan dit slechts een paar dagen. Maar bij een groeiend aantal aanbieders kan dit tot 10 dagen of langer.

Programma’s opnemen
Veel providers bieden de mogelijkheid tot programma’s opnemen. Vaak via PVR (een recorder + harde schijf) of via de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Zenderpakketten toevoegen
Alle providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Eigenlijk altijd met kanalen als NET 5. Daarnaast kan je kijken naar regio omroepen zoals Omroep Dommelland en je kunt kiezen voor Eén. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket personaliseren met betaalde zenderpakketten. Denk aan FOX en het Kral TV kanaal. Op de website van jouw provider kun jij het complete aanbod opvragen voor Noord-Brabant.

alles in 1 in Eersel


Internet en tv vergelijken in Eersel

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je over naar een nieuwe woning, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Eersel. Dit kan haast niet fout gaan door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en zoek naar de voorwaarden (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Open de vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (on demand films kijken, live pauzeren, tv programma’s opnemen.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die past bij jouw eisen.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van een nieuw pakket bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Ruim aanbod zenders
Korting bij 1 jaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Installatiemonteur mogelijk
Maximaal voordeel

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
Gratis nummerbehoud
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Goedkoop vast bellen
2 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Gratis nummerbehoud
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Supersnel via Glas
Veel voordeel

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Glasvezel internet
2 jaar aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Betrouwbaar netwerk
Welkomstkorting


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Glasvezel internet
Introductie-aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Snel en betrouwbaar
Maandelijkse korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Gratis nummerbehoud
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Diverse pakketten
Korting bij 2 jaar


Beste alles-in-1 met glasvezel in Eersel

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel komt steeds meer in trek. In de buurt Eersel komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is megasnel (150 tot 300 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Bovendien heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Internetten via de glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Dit glasvezel alles in één pakket in met televisie, bellen & internet is al mogelijk vanaf gemiddeld €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Eersel? Welke leveranciers doen dit? Vul nu jouw gegevens in, en kies voor “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen “hits” op glasvezel? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Driebruggen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Eersel.