Alles in 1 Eindhoven Vergelijk online alle providers profiteer van kortingen tot €96


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Eindhoven vergelijken en online overstappen? Films streamen, TV-kijken: we willen dat het snel gaat, en we willen de beste kwaliteit. Een innovatieve degelijke aansluiting op internet is om die reden erg belangrijk. We internetten voor 0 maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Met behulp van onze tool tref je alle internetdiensten. En overstappen is kinderspel. Het uitgangspunt is je adres, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (on demand films kijken, uitzending gemist, vooruitkijken) en schat het aantal belminuten. Je vindt hierna overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Eindhoven. Dit levert een forse besparing op, tot wel €93 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of enkel voor internet? Of wil je een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Dit is zeker een goede optie! Door de vergelijker zoek jij uitgebreide info over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Eindhoven.

Alle providers

Ontdek de aanbiedingen van de meest populaire providers.

Supersnel internet

Internetsnelheid van maar liefst 200 mb/s plus handige interactieve TV

Korting op je internetpakket

Check alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €89 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allemaal types breedbandinternet. De vraag is: welke soort verbinding past bij mijn wensen? Lees direct meer over Internet en tv pakket UPC.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor vrijwel alle huishoudens te ontvangen. Een grote pré van ADSL is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Hierdoor is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De negatieve kant daarvan is de lage snelheid (de top ligt op 50mb). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Belangrijk: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door internet op deze kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 350 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-kijken. Nadeel hiervan is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Eindhoven heeft een beperkt aantal kabelaars. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? Via internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden verschilt vaak niet. Noodzakelijk voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel nog niet verkrijgbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Eindhoven af te sluiten? Vul de tool in en check de diverse contracten.


Soort aansluiting Pluspunt Ongunstig Kosten
1. ADSL Overal te ontvangen Lage snelheid Vanaf €35
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €43
3. Glasvezel Razendsnel internet Beperkt beschikbaar Vanaf €50

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Eindhoven?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De populaire providers (KPN, Vodafone, Telfort, XS4ALL, Ziggo, Online.nl) werken met elkaar samen. Ga jij online overstappen? Dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Mede daarom kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Op welk moment kan ik switchen? Een groot deel van de alles-in-1 deals zijn geldig voor 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt vanaf dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een goede alles-in-1 deal uitgekozen? Dit is ongecompliceerd door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Veel internetproviders bieden deze overstapservice. De nieuwe partij regelt dan alles. Voorbeelden zijn het beëindigen van je bestaande internet- tv- en bellen abonnement. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de aansluiting op tijd ingaat. Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, XS4ALL, Online.nl, Tele2, Vodafone, Ziggo hebben deze mogelijkheid. Een goed abonnement gevonden? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kan je het nieuwe pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Noemenswaardig: sluit eerst het nieuwe contract af. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies ook voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Dit heet ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, is de keuze voor quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Eindhoven? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan ontvang je korting. Je moet dan denken aan extraatjes als €5,00 korting, gratis mobiele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis Spotify. Door toedoen van zulke combideals haal je het maximale uit je pakket. Vaak bestelde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Extra zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De bekende alles-in-1 aanbieders adverteren met enorme internetsnelheden. Normaal wel 100den Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Beneden spot jij veel voorkomende handelingen. Per gebeurtenis doorzoek je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Waar ben je mee bezig? Geschatte snelheid?/th>
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We zien grofweg drie verschillende segmenten. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke categorie raden wij een internetsnelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Internet gebruik jij enkel voor surfen, internetbankieren, social media. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NLziet of Pathé Thuis. Online met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Eenum.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Eindhoven. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat hangt af van veel aspecten. Om jou te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke providers zijn er in omgeving Eindhoven?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via onze tools check je gemakkelijk & snel de providers. Op het moment dat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als modems, routers, data-kabels? Geen interesse in de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan diensten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. Hierbij kun je denken aan extraatjes zoals on demand films kijken, extra zenderpakketten, uitzending gemist of een extra zenderpakket met premium zenders zoals Nick Toons. Heb je dit wel echt nodig? Door van extra’s gebruik te maken stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te bevorderen zijn in potentie mogelijke keuzes. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Eindhoven.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? In de actuele situatie kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. D.m.v. interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (iPad , consoles, of “ouderwets” op de TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via allerlei modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere kanalen als The QYOU Entertainment.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij een deel van de tv-aanbieders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij een groeiend aantal internetproviders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal providers bieden de optie tot programma’s opnemen. Vaak via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of via de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Let op: er zit een maximum aan opnemen.De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Extra zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Zoals RTL 5. Daarbij kun je ook regionale zenders kijken als Omrop Fryslân. Maar ook internationalen zoals CNBC Europe. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience personaliseren met meerdere zenderpakketten. Check o.a. Voetbalkanaal of het SET Asia tv-kanaal. Op de site van de aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Noord-Brabant.

alles in 1 in Eindhoven


Internet en tv vergelijken in Eindhoven

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Eindhoven. Dit wordt makkelijk gemaakt door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en pak even alle kleine lettertjes erbij (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (tv programma’s opnemen, live pauzeren, extra zenderpakketten.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die jou aanspreekt.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Goedkoop vast bellen
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Moeiteloos overstappen
1 jaar aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Gratis ontvanger
Korting bij 1 jaar

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Optionele zenderpakketten
Unieke aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Goede klantenservice
Nieuwe klanten korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Heldere voorwaarden
Voordelige tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Alle tv-zenders
Introductie-aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Moeiteloos overstappen
Goede welkomstkorting


Youfone

Gratis Fox Sports
Gemakkelijk uitbreiden
Lage tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Diverse pakketten
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Top verbinding
Voordelig proberen

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Snel en betrouwbaar
Aantrekkelijk korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Eindhoven

TV-kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. In en rondom Eindhoven komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is megasnel (50 tot 500 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Bovendien biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat je vaak hoort: een internet glasvezel abonnement is fors duurder dan kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Dit glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet heb je al vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Eindhoven? Welke aanbieders zijn er? Vul eerst jouw postcode in, en activeer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen aanbieders gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Duivendrecht.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Eindhoven.