Alles in 1 Elkenrade Vergelijk alle aanbieders en ontvang voordeel tot wel €84


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Elkenrade vergelijken? Bellen, internetten en tv-kijken: we willen dat het snel gaat, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een rappe gedegen internetverbinding mag daarom niet ontbreken. We gebruiken internet voor onze studie, televisie kijken, downloaden van bestanden, rondsurfen en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheden bieden zij aan? En wat kost het abonnement mij?

Via deze website vergelijk je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Vul jouw locatie in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), selecteer de gewenste internetsnelheid, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (on demand films kijken, vooruitkijken, tv programma’s opnemen) en selecteer het aantal belminuten. Jij spot daarna direct de goedkoopste alles in 1 provider in Elkenrade. Op die manier bespaar je al gauw €93 per jaar. Op zoek naar een nieuw pakket puur voor tv kijken of een 100% internetaanbieder? Of ben je bewust op zoek naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Dankzij de vergelijker doorzoek je praktische informatie + tips over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Elkenrade.

Alle internet-providers

Bekijk de aanbiedingen van alle providers en kabelaars

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid van 500 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Check de laagste prijs

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €64 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn de bekendste types breedbandinternet. Echter, welk type verbinding is handig in mijn situatie? Bekijk snel informatie over Alles in 1 vergelijken Solcon.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Dit type verbinding is voor bijna alle huishoudens beschikbaar. De belangrijkste meerwaarde is de keuzevrijheid. Vandaar zijn goedkope abonnementen mogelijk. De negatieve kant daarvan is de lagere snelheden (limiet van 50 MB/s). Woon je op het platteland? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Handig om te weten: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met internet via de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 300 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Elkenrade heeft slechts enkele kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Door middel van internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Megabit per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden is vaak gelijk. Cruciaal voor de intensieve gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Elkenrade verkrijgbaar? Voer je gegevens in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Verbindingstype Gunstig Ongunstig Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €38
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Verplicht TV-abonnement Vanaf €44
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Matig leverbaar Vanaf €51

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Elkenrade?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Ga dat dan online regelen. De grotere partijen (Tele2, Vodafone, XS4ALL, Telfort, Ziggo, KPN) bieden een overstapservice aan. Wanneer jij overstapt wordt dit allemaal uit handen genomen. Zodoende ben je geen dag offline. Kan ik de overstap al maken? Het gros van de alles-in-1 contracten kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Dit is het moment om over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket uitgekozen? Dit proces gaat soepel en vlot met deze overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de internetproviders verschaffen deze overstapservice. De toekomstige aanbieder regelt het papierwerk. Denk aan het opzeggen van het “oude” bellen- televisie en internet abonnement. Daarna regelen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, Tele2, Ziggo, Vodafone, Telfort, XS4ALL kunnen dit aanbieden. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kan jij de aanbieding vandaag online regelen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Fundamenteel: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies eventueel voor nummerbehoud als je dat wenst.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft het label quad play gekregen. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Elkenrade? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Je moet dan denken aan extraatjes als €10,00 korting, dubbele MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis “opnemen-pakket”. Met dank aan aantrekkelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Gevierde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De verschillende providers maken reclame voor razendsnel internet. In de regel wel 400 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hieronder spot jij veel voorkomende handelingen. Per online activiteit bekijk je de benodigde snelheid.


Gebeurtenis Benodigde snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Er zijn globaal gezien drie “klassen” internetgebruikers. matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Per doelgroep adviseren wij een minimum snelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Het internet open jij alleen voor mailen, social media, surfen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je online video’s op Youtube of Film1. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Geen limiet: juist voor verschillende personen tegelijk. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Eesveen.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Elkenrade. Hoe maak ik een goede keuze? Dat hangt af van veel aspecten. Om je op weg te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke aanbieders zijn actief in de buurt van Gulpen-Wittem?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via onze tools tref je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Wanneer je jouw poscode hebt ingevoerd, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke spullen heb jij nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als routers, data-kabels, wifi-versterkers? Geen behoefte aan een vaste telefoonlijn? Of kijk je amper TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo ben je geen geld kwijt aan mogelijkheden die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. In de regel zijn dit modules als vooruitkijken, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten of premium zenderpakketten bijv. met zenders als AMC. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door van extra’s gebruik te maken schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te pushen kunnen voor jou handig zijn. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Elkenrade.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Deze dagen kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Dankzij interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Vandaag de dag doe je dit met elk device (smartphone, computer, en uiteraard de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij allerlei modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als National Geographic Channel Documentaire.

Een andere optie is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij sommige tv-aanbieders kan dit tot 2 dagen. Maar bij een groeiend aantal organisaties kan je tot 2 weken terugkijken.

Programma’s opnemen
Het gros van de aanbieders laten jou gemakkelijk programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. De opslagcapaciteit is beperkt. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Diverse zenderpakketten
De meeste pakketten werken met ongeveer 30 basiszenders. Denk hierbij aan SBS9. Eveneens kan je kijken naar regio omroepen zoals AVULO. Of wat dacht je van: BBC Entertainment. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience verder uitbreiden met extra zenderpakketten evenals Eredivisie live en het Kral TV televisie-kanaal. Op de providers website kun je bekijken waar jij recht op hebt in Limburg.

alles in 1 in Elkenrade


Internet en tv vergelijken in Elkenrade

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Elkenrade. Het is supersimpel door de volgende tips te gebruiken.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en pak even alle kleine lettertjes erbij (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Klik op vergelijken en vul je postcode + huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (begin gemist, online tv kijken, on demand films kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de provider die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Uitzending gemist
Tijdelijke korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Top verbinding
Cashback kortingen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Diverse pakketten
Welkomstkorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Vlugge activatie
Scherpe prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Binnen 6 weken actief
Introductie-aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Alle bekende kanelen
Scherpe korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Uitzending gemist
Hoge aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Actief in enkele weken
Goede prijs/kwaliteit


Youfone

Verschillende pakketten
Snel en betrouwbaar
Scherpe voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Heldere voorwaarden
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Alle bekende kanelen
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelMet handige App
Super prijs/kwaliteit


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Elkenrade

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. Met name in de omgeving Gulpen-Wittem komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is verrassend snel (100 tot 400 Mbps), en bijzonder stabiel. Evenzeer spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een veelgehoorde opmerking: Internetten via de glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Dit glasvezel alles in één pakket in met televisie, internet en voice kun je al laten aansluiten vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Elkenrade? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul nu jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen zoekresultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Eastermar.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Elkenrade.