Alles in 1 Elsloo Bekijk alle providers en profiteer van kortingen tot €66


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Elsloo vergelijken en afsluiten? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een razendsnelle stabiele internet-connectie is om die reden erg belangrijk. Onze internetverbinding gebruiken we voor thuiswerken, social media, films streamen, uploaden van bestanden of online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Dankzij allesin1prijzen.nl vergelijk je alle internetbedrijven. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, online tv kijken) en selecteer het aantal belminuten. Jij ziet daaropvolgend zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Elsloo. Zo bespaar je tot wel €77 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider exclusief voor televisie kijken of enkel voor internet? Of ben je bewust op zoek naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Geen probleem! Dankzij allesin1prijzen.nl spot jij nuttige informatie over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Elsloo.

Alle providers

Ontdek de pakketten van meer dan 10 providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden tot wel 100 MB en digitale TV met alles erop en eraan

Vind het goedkoopste pakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar tot wel €68 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allemaal voorbeelden van breedbandinternet. Interessant, maar welke verbinding is voor mij geschikt? Bekijk snel informatie over 3-in-1 met glasvezel XS4ALL.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor vrijwel alle Nederlanders verkrijgbaar. De belangrijkste meerwaarde is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Vandaar zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het nadeel is de lagere snelheden (hoogstens 50 mb/p/sec). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan is het vaak nog wat trager. Let op: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabel internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 350 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie kijken. Het nadeel is dat het aanbod beperkt is. Elsloo biedt maar diverse kabelaars. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel internet
Wil je toegang tot het snelste internet? Dankzij internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Megabit per seconde. De upload- en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Voorgeschreven voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet beschikbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Elsloo beschikbaar? Gebruik onze vergelijker en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Verbindingstype Voordeel Minpunt Prijzen
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Lage snelheid Vanaf €38
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €48
3. Glasvezel Meest snelle internet Lastig aansluitbaar Vanaf €50

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Elsloo?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Doe dat direct via internet. De grootste landelijke spelers (KPN, Telfort, XS4ALL, Tele2, Vodafone, Ziggo) werken in een centraal systeem. Ga jij online overstappen? Dan zorgen de providers voor de afhandeling. Daardoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Per wanneer kan ik over? De meeste alles-in-1 producten duren 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Heb je een mooie pakketdeal gekozen? Je zult geen hinder ondervinden door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meeste internetproviders leveren de overstapservice. Jullie toekomstige leverancier regelt het papierwerk. Denk aan het beëindigen van het huidige bellen- internet en tv abonnement. Bovendien letten zij er op dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. KPN, XS4ALL, Ziggo, Vodafone, Tele2, Online.nl bieden dit aan. Een goed abonnement gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kan jij de aanbieding vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Belangrijk: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Ook nummerbehoud is mogelijk als dat gewenst is.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft te maken met het quad play abonnement. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Elsloo? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan profiteer je van een extra voordeel. Je moet dan denken aan extraatjes als €5,00 korting, extra veel mobiele data, en additionele bonussen als gratis Film1. Met behulp van aantrekkelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Geliefde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis filmpakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De grote providers schreeuwen met enorme internetsnelheden. Vaak wel 425 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hieronder tref je een handig overzicht. Per activiteit tref jij de internetsnelheid die benodigd is.


Wat doe je? Geschatte snelheid?/th>
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We herkennen grofweg drie verschillende soorten gebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elke klasse bevelen we een andere snelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Het internet open jij alleen voor surfen, internetbankieren, social media. Niet meer dan 1 device online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en kijk je online video’s op Film1 of Pathé Thuis. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Daarnaast ook downloaden en uploaden. Of je favoriete game spelen? Dat kan al voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Egmond-Binnen.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Elsloo. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat hangt af van veel aspecten. Om die reden vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke partijen leveren in de streek Stein?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via onze tools vergelijk je direct de beschikbare aanbieders. Op het moment dat je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke producten heb je nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als data-kabels, wifi-versterkers, routers? Heb jij niets aan vast bellen? Of kijk je amper TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan mogelijkheden die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Vaak gaat het om aanvullende opties zoals vooruitkijken, uitzending gemist, live pauzeren of dure zenderpakketten met kanalen als Disney XD 24h. Wil je hier echt gebruik van maken? Door van extra’s gebruik te maken stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te bevorderen zijn in potentie mogelijke keuzes. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Elsloo.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Hang jij graag voor de TV? Op dit moment kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Met behulp van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (tablet, laptop, en uiteraard de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met allerlei modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere zenders als VH1 Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij een deel van de partijen kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij weer andere providers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Programma’s opnemen
Vrijwel alle organisaties laten je televisieprogramma’s opnemen. Dit kan via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of via de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Additionele zenderpakketten
Veel abonnementen werken met ongeveer 30 basiszenders. Onder andere zenders zoals MTV Music Muziek. Daarentegen heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als TV Valkenburg en internationale kanalen zoals 192TV. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten als Fox Sports en het SET Asia kanaal. Via jouw eigen leverancier check je het complete aanbod zenders voor Limburg.

alles in 1 in Elsloo


Internet en tv vergelijken in Elsloo

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je over naar een nieuwe woning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Elsloo. Dat is eenvoudig aan de hand van de volgende stappen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en zoek naar de voorwaarden (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (on demand films kijken, vooruitkijken, begin gemist.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die past bij jouw eisen.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van een nieuw pakket bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Snelle levertijd
Introductie-aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Moeiteloos overstappen
Goede welkomstkorting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Installatiemonteur mogelijk
Goede welkomstkorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Diverse pakketten
Introductiekorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Actief in enkele weken
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Top verbinding
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Alle bekende tv-zenders
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Diverse pakketten
Maandelijkse korting


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Live pauzeren
Maximaal voordeel

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Installatiegarantie
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Binnen 6 weken actief
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Gratis telefoonnummer
Goedkope tarieven


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Elsloo

TV-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In de omgeving van Stein zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het vliegt er over (200 tot 450 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Bovendien heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat mensen vaak zeggen: Glasvezel internet is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Een glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet is al mogelijk vanaf €45 – €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Elsloo? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul je locatie in, en kies voor “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Niets gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Ede.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Elsloo.