Alles in 1 Elst Vergelijk online alle providers profiteer van kortingen tot €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Elst vergelijken en afsluiten? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet razendsnel en we willen de beste kwaliteit. Een innovatieve trouwe verbinding met internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. Onze internetverbinding gebruiken we voor thuiswerken, internetbankieren, televisie kijken, downloaden van bestanden of online shoppen. Maar welke aanbieders zijn er? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat is het maandtarief?

Door onze tool vind je alle kabelaars. En overstappen is kinderspel. Neem jouw adresgegevens als basis en kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (uitzending gemist, live pauzeren, tv programma’s opnemen) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij doorzoekt nadien direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Elst. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €96 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket puur voor tv kijken of exclusief en alleen voor internet? Of vergelijk je liever een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Dankzij allesin1prijzen.nl spot jij praktische informatie over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Elst.

Alle leveranciers

Vind de aanbiedingen van de meest populaire providers.

Supersnel internet

Internetsnelheden tot wel 100 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Bestel het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €79 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn een voor een soorten breedbandinternet. Interessant, maar welke internetverbinding moet ik kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 abonnement Caiway.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze vorm van breedbandinternet is voor vrijwel alle gezinnen beschikbaar. Een actueel pluspunt is de keuzevrijheid. Hierdoor is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het nadeel is de relatief trage verbinding van maximaal 50MB. Geen wijkcentrale in de buurt? Dan is het vaak nog wat trager. Belangrijk: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 250 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld televisie kijken. Het grote minpunt van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Elst heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Met behulp van internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De snelheid van downloaden en uploaden zijn doorgaans gelijk. Noodzakelijk voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel internet nog niet toegankelijk voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Elst voorhanden? Gebruik onze vergelijker en check de diverse contracten.


Type internet Voordelen Ongunstig Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Lage snelheid Vanaf €40
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder keuzevrijheid Vanaf €47
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet altijd mogelijk Vanaf €54

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Elst?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Ga dat dan online regelen. De populaire providers (KPN, Tele2, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, Telfort) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Als jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Zodoende ben je geen dag offline. Wanneer kan ik overstappen? Het gros van de alles-in-1 contracten duren 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Dit is het moment om over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Een goede alles-in-1 deal geselecteerd? De overstap is eenvoudig via de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de partijen bieden de overstapservice. De nieuwe leverancier neemt het papierwerk voor z’n rekening. In het bijzonder het afzeggen van je huidige bellen- televisie en internet abonnement. Bovendien regelen zij dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Online.nl, Ziggo, XS4ALL, KPN, Telfort bieden dit aan. Heb je een goede deal gevonden? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket gelijk online rondmaken.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Maak je geen gebruik van deze overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Let op: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Je telefoonnummer behouden kan ook indien wenselijk.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Dit heet ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, noemen ze ook wel het quad play contract. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Elst? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan dien je hiervoor beloond te worden. Elke maand opnieuw korting op het maandbedrag, extra MB’s en andere voordeeltjes zoals gratis zenderpakketten. Door aantrekkelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Erkende 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internetproviders beloven hoge internetsnelheden. Vaak wel 475 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Onderstaand doorzoek je een aantal alledaagse voorbeelden. Per handeling doorzoek jij de minimale snelheid.


Wat doe je? Welke snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
Wij onderscheiden door de bank genomen 3 categorieën internetgebruikers. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elk van dezevind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent alleen online voor E-bankieren, e-mailen, websites bezoeken. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en stream je films via Film1 of Videoland. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Of je favoriete game spelen? Dat kan al voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Eijsden.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Elst. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Hierom geven we je graag wat adviezen.

Welke internet providers zijn er in de streek Overbetuwe?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via allesin1prijzen.nl tref je snel welke leveranciers er zijn. Zodra jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, vallen veel aanbieders al af. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, routers, data-kabels? Geen belangstelling in bellen met de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Bestel dan een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor mogelijkheden die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. In de regel zijn dit extra’s als begin gemist, extra zenderpakketten, live pauzeren of premium zenderpakketten met betaalkanalen als Nick Music. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door te kiezen voor add-ons gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verhogen zijn opties. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Elst.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Hedendaags vind je in elk drie in één pakket digitale TVD.m.v. interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiele telefoon, Xbox, en niet te vergeten de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van diverse modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van andere zenders als MTV Dance Muziek.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een deel van de providers kan dit tot 2 dagen. Maar bij andere tv-aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

Televisieprogramma opnemen
Een groeiend aantal bedrijven bieden de optie tot programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een recorder + harde schijf) of via de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Andere zenderpakketten
De meeste aanbieders bieden rond de 25 standaard zenders. Denk aan kanalen als NET 5. Daarnaast kun je ook regionale zenders kijken als Omrop Fryslân. Of wat dacht je van: 13th Street. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement uitbouwen met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld HBO of het A-TiVi tv-kanaal. Op de providers website bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Gelderland.

alles in 1 in Elst


Internet en tv vergelijken in Elst

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Elst. Dit gaat gemakkelijk door het stappenplan van ons te volgen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en zoek naar de voorwaarden (doe een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (uitzending gemist, online tv kijken, begin gemist.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Klik op de provider die jou aanspreekt.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Of laat een monteur alles installeren. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Snel en betrouwbaar
1 jaar aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Gratis telefoonnummer
Introductiekorting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Glasvezel internet
Eerste maanden korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Met gratis router
Goede voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Diverse pakketten
Unieke aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Digitaal tv-kijken
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Overal online TV kijken
Eerste maanden korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Pakket zelf samenstellen
Scherpe voorwaarden


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Ruim aanbod zenders
Tijdelijke korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Met radiozenders
Nieuwe klanten korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Optionele zenderpakketten
Maximaal voordeel

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelRuim aanbod zenders
Voordelige prijzen


Beste alles-in-1 met glasvezel in Elst

Televisie kijken en internetten via glasvezel is erg populair. In en rondom Overbetuwe komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is snel (50 tot 500 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Tevens spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat mensen vaak zeggen: Internetten via de glasvezel is alleen voor mensen met geld. Gelukkig klopt dit niet. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet bestel jij tijdelijk al rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Elst? Welke aanbieders zijn er? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen “hits” op glasvezel? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Ee.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Elst.