Alles in 1 Erica Vergelijk online alle pakketten en ontvang een voordeel tot €54


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Erica vergelijken? Televisie kijken en surfen op het internet: we willen dat het snel gaat, en het liefst in hoge kwaliteit. Een vlugge degelijke verbinding met internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. Internet gebruiken we voor downloaden van bestanden, televisie kijken, uploaden van bestanden, internetbankieren maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Door de vergelijker vind je alle aanbieders. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (extra zenderpakketten, online tv kijken, uitzending gemist) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je doorzoekt vervolgens direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Erica. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €56 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of enkel voor internet? Of wil je alles weten over een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Het kan allemaal! Met behulp van ons zoekscript ontdek jij handige details over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Erica.

Alle kabelaars

Ontdek de proposities van de grote Nederlandse providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid oplopend tot 100 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Besparen op je internetgebruik

Bezoek de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €55 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn stuk voor stuk soorten breedbandinternet. Interessant, maar welke internetverbinding past bij mijn wensen? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 abonnement Telfort.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnHet is nog steeds populair, en is voor een groot deel van de huizen beschikbaar. Een actueel pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daardoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Een tegenvaller hierbij is een wat minder snelle verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Praktisch: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met een aansluiting op de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot honderden MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv & streamen. De keerzijde van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Erica biedt maar diverse kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Door gebruik van internet via glasvezel gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Vereist voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel nog niet beschikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Erica verkrijgbaar? Voer je gegevens in en check de diverse contracten.


Verbindingstype Pluspunt Negatief Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €36
2. Kabel Prima snelheid Minder te kiezen Vanaf €48
3. Glasvezel Hoogste snelheden Matig leverbaar Vanaf €56

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Erica?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Doe dat direct via internet. De grootste providers (KPN, Ziggo, Tele2, Telfort, Online.nl, XS4ALL) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Derhalve kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Per wanneer kan ik over? Het leeuwendeel van de alles-in-1 producten duren 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een goede alles-in-1 deal gespot? Dit gaat moeiteloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de organisaties zijn aangesloten bij de overstapservice. Jouw aanslaande leverancier regelt dan alles. Voorbeelden zijn het afzeggen van je huidige bellen- internet en tv abonnement. Zelfs dragen zij er zorg voor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Tele2, Telfort, Vodafone, XS4ALL, Online.nl doen hieraan mee. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract snel online kopen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Noemenswaardig: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien wenselijk.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Een andere benaming is triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemen ze ook wel het quad play contract. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Erica? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Concreet ontvang je “bonussen” zoals kortingen, extra MB’s en andere voordeeltjes zoals gratis “opnemen-pakket”. Dankzij dergelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Geliefde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis entertainment.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De verschillende providers lopen te koop met hoge internetsnelheden. Soms tot wel 450 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Beneden doorzoek jij veel voorkomende handelingen. Per bezigheid tref jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat doe je? Welke snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We zien ongeveer 3 types internetgebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Per doelgroep adviseren wij een minimum snelheid.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Internet gebruik jij enkel voor internetbankieren, surfen, social media. Niet meer dan 1 device online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Pathé Thuis of NPO. Online met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Download van films en series. Online gamen / multiplayers. Dit is een optie voor verschillende mensen tegelijkertijd. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Elshout.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Erica. Maak wat moet ik nou kiezen? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen vind je hieronder wat meer info.

Welke leveranciers zijn er in omgeving Emmen?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via de vergelijk module check je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Zo snel jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Heb je voldoende aan minder?
Zijn extra producten benodig zoals data-kabels, modems, wifi-versterkers? Heb jij geen baat bij bellen met de vaste telefoon? Of wil jij een contract zonder TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan diensten die totaal niet relevant zijn.

Welke add-ons kies ik?
Een hoop alles-in-1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Denk aan extra’s als online tv kijken, live pauzeren, vooruitkijken of dure zenderpakketten met extra zenders zoals Discovery Science. Heb je dit wel echt nodig? Door van extra’s gebruik te maken merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router aan te jagen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Erica.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Deze dagen is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door middel van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Mogelijk op steeds meer apparaten (iPad , Playstation, en natuurlijk je TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met meerdere modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als MTV Rocks Muziek.

Een andere optie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige leveranciers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij een groeiend aantal leveranciers kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de organisaties laten jou (gratis) TV programma’s opnemen. Vaak via PVR (een recorder + harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-aanbieders hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Zoals Comedy Central Entertainment. Ook heb je vaak toegang tot regionale kanalen als Deventer TV. Of wat dacht je van: BBC Two. Je kunt je digitale-tv ervaring nog persoonlijker maken met add-on zenderpakketten zoals Eredivisie live of het ART Movies televisie-kanaal. Op de website van jouw provider kun jij het complete aanbod opvragen voor Drenthe.

alles in 1 in Erica


Internet en tv vergelijken in Erica

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Erica. Het is supersimpel door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en zoek naar de voorwaarden (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (extra zenderpakketten, uitzending gemist, begin gemist.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de provider die jou aanspreekt.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Met gratis router
Scherpe aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Ruim aanbod zenders
Eerste maanden korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Met extra zenderpakketten
Scherpe aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Met radiozenders
Nieuwe klanten korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Diverse pakketten
Scherpe voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
Gemakkelijk uitbreiden
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Met installatie garantie
Goedkope prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Snel en betrouwbaar
Nieuwe klanten korting


Youfone

Gratis Fox Sports
Gratis modem
Korting bij 1 jaar

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Installatiegarantie
Goedkope tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Optionele zenderpakketten
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Optionele zenderpakketten
Scherpe korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Erica

TV-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. Ook in de buurt van Emmen komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is vliegensvlug (150 tot 300 Mbps), en bijzonder stabiel. Daarbij zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat je vaak hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Dit glasvezel alles in één pakket in met televisie, bellen & internet bestel jij tijdelijk al rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Erica? En welke providers bieden het aan? Vul je locatie in, en activeer het filter “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen aanbieders gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Eesterga.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Erica.