Alles in 1 Europoort Vergelijk alle providers en profiteer van kortingen tot €72


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Europoort vergelijken en online bestellen? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een innovatieve goede aansluiting op internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken internet voor televisie kijken, thuiswerken, social media, rondsurfen en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat is het maandtarief?

Via onze postcodetool ontdek je alle internetbedrijven. En overstappen is kinderspel. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), selecteer de gewenste internetsnelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (uitzending gemist, tv programma’s opnemen, online tv kijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij doorzoekt vervolgens meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Europoort. Zo bespaar je tot wel €99 op jaarbasis. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor het kijken van televisie of een 100% internetaanbieder? Of vergelijk je liever een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Met behulp van de vergelijker ontdek je handige informatie over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Europoort.

Alle internet-providers

Bekijk de prijs van alle providers en kabelaars

Supersnel internet

Internetsnelheid tot wel 500 mb/s en het gemak van interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €67 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL, kabel en glasvezel zijn een voor een vormen van breedbandinternet. Alleen, welk type breedbandinternet moet ik kiezen? Ga direct naar de pagina over 3-in-1 pakket van OnsBrabantNet.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDit type verbinding is voor vrijwel alle consumenten bereikbaar. Een belangrijk voordeel is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daarom kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. De negatieve kant daarvan is de relatief trage verbinding (de top ligt op 50mb). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Belangrijk: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door internet op deze kabel heb je een prima snelheid, vaak wel honderden MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv-gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Europoort biedt maar diverse kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Met behulp van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s. De download- en snelheden voor uploaden is vaak gelijk. Voorgeschreven voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel internet nog niet bereikbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Europoort af te sluiten? Vul snel jouw gegevens in en check de diverse contracten.


Type aansluiting Positief Minpunt Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Lage snelheid Vanaf €38
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €45
3. Glasvezel Razendsnel internet Beperkt beschikbaar Vanaf €50

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Europoort?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is erg gemakkelijk. De grotere partijen (Tele2, Telfort, Ziggo, KPN, Online.nl, XS4ALL) hebben een samenwerking. Ga jij online overstappen? Dan regelt de nieuwe provider alles. Daardoor zit je nooit zonder internet. Wanneer kan ik overstappen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Heb je een mooie pakketdeal gevonden? Dit is ongecompliceerd met deze overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de internetproviders verschaffen deze overstapservice. De toekomstige aanbieder regelt het papierwerk. Onder andere het opzeggen van je oude bellen- internet en tv abonnement. Tevens managen zij dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, Ziggo, KPN, Tele2, Online.nl, XS4ALL doen hieraan mee. Een goed abonnement gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket direct online bestellen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Kun je niet gebruik maken van deze landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Van belang: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Pas daarna beëindig je het contract. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen indien jij dat wilt.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Dit heet ook wel triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is de keuze voor quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Europoort? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Concreet ontvang je “bonussen” zoals €5,00 korting, gratis mobiele data, en andere extra services zoals gratis gratis Netflix. Door deze combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis extra zenders.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De verschillende providers verkondigen hoge internetsnelheden. Vaak wel 500 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? In de tabel bekijk je een handig overzicht. Per bezigheid spot jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat doe jij? Benodigde snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We ontwaren plusminus 3 gebruikerstypes in internetgebruik: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor iedere soort raden wij een internetsnelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor social media, surfen, mailen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en maak je gebruik van o.a. Film1 of Netflix. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Of je favoriete game spelen? Dat kan al voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Enspijk.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Europoort. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om die reden vind je hieronder wat meer info.

Welke bedrijven werken in en rondom Rotterdam?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via de vergelijk module tref je gemakkelijk & snel de providers. Wanneer de woonplaats is ingevuld, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt alle extra’s nodig als wifi-versterkers, routers, modems? Maak je geen gebruik van een vaste telefoonlijn? Of niet betalen voor TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je niet voor services die je toch niet nuttigt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Het gros van de alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. In de regel zijn dit extra’s als begin gemist, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten of een extra zenderpakket met betaalkanalen als VH1 Classic. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te pushen zijn in potentie mogelijke keuzes. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Europoort.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Hang jij graag voor de TV? Hedendaags kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Dankzij interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiel, desktop, en vanzelfsprekend op de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij meerdere modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als Discovery Channel Documentaire.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij enkele providers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij weer andere providers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Programma’s opnemen
Het gros van de internetproviders laten jou (gratis) programma’s opnemen. Vaak via PVR (personal video recorder) maar het verschuift naar cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Zenderpakketten toevoegen
Internet providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Denk aan kanalen als Ketnet Kids. Ook kan je kijken naar regio omroepen zoals RTV West. Maar ook internationalen zoals MTV Dance. Je kunt je digitale-tv ervaring personaliseren met extra zenderpakketten als PTV Prime of het Show TV kanaal. Op de providers website kun je bekijken waar jij recht op hebt in Zuid-Holland.

alles in 1 in Europoort


Internet en tv vergelijken in Europoort

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Europoort. Dit wordt makkelijk gemaakt door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en schrijf op waar je recht op hebt (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Klik op vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (tv programma’s opnemen, vooruitkijken, live pauzeren.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de alles in 1 aanbieding met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van een nieuw pakket bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Gemakkelijk overstappen
Scherpe aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Supersnel via Glas
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Installatiegarantie
Veel voordeel

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Snel en betrouwbaar
2 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Overal online TV kijken
Lage tarieven

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
De alles in 1 oplossing
Introductiekorting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Meerde add-ons
Goedkope prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Uitzending gemist
Goedkoop proberen


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Meerde add-ons
Maandelijkse korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Gratis nummerbehoud
Voordelige prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Pakket zelf samenstellen
Unieke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Top verbinding
Scherpe welkomstbonus


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Europoort

TV-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. Met name in de omgeving Rotterdam zien we dit zeker terug. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is sneller dan welke verbinding (100 tot 200 Mbps), en zeer betrouwbaar. Daarnaast zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een kreet die je veel hoort: internet en TV via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Het glasvezel alles in één pakket in met internet + bellen en TV is al verkrijgbaar vanaf €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Europoort? En bij welke partij moet ik dan zijn? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en selecteer het filter “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Eindhoven.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Europoort.