Alles in 1 Evertsoord Vergelijk direct alle providers en ontvang een voordeel tot €89


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Evertsoord vergelijken en meteen overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een snelle en stabiele internet-connectie is hiervoor cruciaal. Dit gebruiken we massaal voor televisie kijken, rondsurfen, uploaden van bestanden, films streamen en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid heb ik nodig? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Op basis van onze tool vind je alle internetbedrijven. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), neem een snelle of tragere verbinding, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (online tv kijken, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je doorzoekt daarna rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Evertsoord. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €87 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of wil je een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Dit is zeker een goede optie! Middels allesin1prijzen.nl vind je behulpzame informatie + tips over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Evertsoord.

Alle aanbieders

Check de prijzen van de meest populaire providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheid oplopend tot 500 mb/s plus diverse extra zenders.

Korting op je internetpakket

Bezoek de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €52 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn vormen van breedbandinternet. Interessant, maar welke internetverbinding past bij mij? Lees direct meer over Internet, tv zonder bellen Tweak.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze verbinding is eigenlijk voor alle Nederlanders beschikbaar. Het grootste voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Vandaar kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. De negatieve kant daarvan is de lagere snelheden (maximaal 50 mb per seconde). Woon je op het platteland? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Let op: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel surf je razendsnel online met wel honderden MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie gebruik. Het nadeel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Evertsoord werken helaas 1 of 2 kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet van NL? Via glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Mbps. De download- en uploadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Vereist voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel nog niet toegankelijk voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Evertsoord beschikbaar? Vul snel jouw gegevens in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type internet Voordeel Minpunt Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traagste verbinding Vanaf €36
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder te kiezen Vanaf €46
3. Glasvezel Razendsnel internet Beperkt beschikbaar Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Evertsoord?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is online mogelijk. De grootste providers (Telfort, Ziggo, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, Tele2) hebben een samenwerking. Als jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Hierdoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Per wanneer kan ik over? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een mooie pakketdeal gezien? Dit is ongecompliceerd met deze overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de partijen werken met de overstapservice. Jouw aanslaande leverancier regelt dan alles. Onder andere het opzeggen van het “oude” bellen- internet en tv abonnement. Verder regelen zij dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, KPN, Online.nl, Ziggo, Vodafone, XS4ALL werken hier samen aan. Heb je een goede deal gevonden? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket direct online bestellen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice doet de rest.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Geen toegang tot de overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Noemenswaardig: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als dat gewenst is.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft het label quad play gekregen. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Evertsoord? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je hiervoor beloond. Elke maand opnieuw korting op je pakket, extra veel mobiele data, en andere extra services zoals gratis een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Met behulp van aantrekkelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Gevierde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De verschillende providers maken reclame voor supersnelle internetpakketten. Vaak wel 400 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hieronder lees jij veel voorkomende handelingen. Per gebeurtenis tref jij de voorgeschreven snelheid.


Waar ben je mee bezig? Benodigde snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Er zijn globaal gezien 3 categorieën internetgebruikers. instap, standaard en grootverbruik. Voor elk type gebruiker bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor websites bezoeken, e-mailen, E-bankieren. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en gebruik je diensten als NPO of Pathé Thuis. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Je download regelmatig grotere bestanden. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Epen.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Evertsoord. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om jou te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke leveranciers zijn er in de buurt van Horst aan de Maas?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via allesin1prijzen.nl bekijk je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Op het moment dat je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt het overzicht aangepast. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, data-kabels, wifi-versterkers? Heb jij niets aan een vaste telefoonlijn? Of heb je geen televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor mogelijkheden die jij niet nodig hebt.

Welke add-ons kies ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Bekende voorbeelden zijn modules als uitzending gemist, begin gemist, online tv kijken of een extra zenderpakket met betaalkanalen als Fox Sports. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door te kiezen voor add-ons kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verhogen kunnen voor jou handig zijn. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Evertsoord.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ook zo dol op televisie kijken? Deze dagen is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Via interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (telefoon, Xbox, en niet te vergeten de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verschillende modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Via programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere kanalen als TLC Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige tv-aanbieders kan dit max. 48 uur. Maar bij steeds meer alles-in-1 providers kan je tot 2 weken terugkijken.

Tv-programma opnemen
Steeds meer providers laten jou gemakkelijk tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. De opslagcapaciteit is beperkt. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Zenderpakketten toevoegen
De meeste aanbieders bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Denk aan kanalen als Veronica / Disney XD. Daarnaast kun je ook regionale zenders kijken als Boschtion en je kunt kiezen voor 24Kitchen. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket uitbouwen met premium zenderpakketten als Eredivisie live of het LBC Europe tv-kanaal. Op de website van jouw provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Limburg.

alles in 1 in Evertsoord


Internet en tv vergelijken in Evertsoord

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Evertsoord. Het is verrassend eenvoudig wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (vergeet de speedtest niet!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (online tv kijken, extra zenderpakketten, vooruitkijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies het alles in 1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De actuele wachttijd tot alles live is, is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Live pauzeren
Hoge korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Top serviceteam
Lage tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Actief in enkele weken
Simpele voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Alle bekende kanelen
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Betrouwbaar netwerk
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Interactieve televisie
2 jaar aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Begin gemist
Scherpe voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Videotheek thuis
Heel betaalbaar


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Met radiozenders
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Binnen 6 weken actief
Heel betaalbaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Met gratis router
Introductiekorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Snel en betrouwbaar
Unieke aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Evertsoord

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is de standaard geworden. En ook in de regio Horst aan de Maas hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het vliegt er over (50 tot 100 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Daarnaast staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een kreet die je veel hoort: internet en TV via glasvezel is alleen voor mensen met geld. Gelukkig klopt dit niet. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice is al verkrijgbaar vanaf €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Evertsoord? En welke providers bieden het aan? Voer jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen zoekresultaten? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Elburg.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Evertsoord.