Alles in 1 Exloërveen Ontdek alle providers profiteer van kortingen tot €82


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Exloërveen vergelijken en meteen overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een innovatieve betrouwbare internetaansluiting is hiervoor cruciaal. Onze internetverbinding gebruiken we voor 0 of online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheden bieden zij aan? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Op basis van onze tool check je alle internetbedrijven. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), neem een snelle of tragere verbinding, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (live pauzeren, tv programma’s opnemen, vooruitkijken) en selecteer het aantal belminuten. Je doorzoekt hierna meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Exloërveen. Start met vergelijken en bespaar zo €56 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar puur voor tv kijken of exclusief en alleen voor internet? Of zoek je naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Op basis van onze postcodetool zoek je behulpzame informatie over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Exloërveen.

Alle leveranciers

Achterhaal de prijzen van alle bekende providers.

Supersnel internet

Internetsnelheden tot maar liefst 500MB plus handige interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €81 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn een voor een soorten breedbandinternet. Maar welk type internetverbinding past bij mij? Ga direct naar de pagina over 3-in-1 aanbieding Kliksafe.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is eigenlijk voor alle gezinnen toegankelijk. Een belangrijk voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Vandaar kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Het nadeel is een wat minder snelle verbinding (limiet van 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Praktisch: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Bij kabel-internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door te werken via de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 200 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van streamen. De negatieve kant van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Exloërveen biedt maar diverse kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet? Dankzij glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden zijn doorgaans gelijk. Broodnodig voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet voorhanden bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Exloërveen leverbaar? Vul de tool in en vind uit wat de opties zijn.


Soort verbinding Pluspunt Nadelen Tarief
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Traag Vanaf €41
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Vaak maar één kabelaar Vanaf €46
3. Glasvezel Hoogste snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €50

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Exloërveen?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grootste providers (Telfort, Ziggo, Online.nl, KPN, Vodafone, Tele2) hebben hierover afspraken gemaakt. Bij een overstap regelt de nieuwe provider alles. Zodoende zit je geen dag zonder internet. Kan ik de overstap al maken? De meeste alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een andere partij. Een goede alles-in-1 deal uitgekozen? Je zult geen hinder ondervinden met deze overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de partijen zijn aangesloten bij een overstapservice. Jullie toekomstige leverancier zal namelijk alles netje verzorgen. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” internet- tv- en bellen abonnement. Daarna dragen zij er zorg voor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, XS4ALL, Ziggo, Online.nl, KPN, Tele2 werken hier samen aan. Een goed abonnement gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract direct online bestellen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Tip: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Je telefoonnummer behouden kan ook als dat gewenst is.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We noemen dit ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft te maken met het quad play abonnement. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Exloërveen? Kies je voor alles in 1 producten dan wordt je daarin tegemoet gekomen. De belangrijkste voordelen zijn korting op het maandbedrag, dubbele MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis premium zenderpakketten. Dankzij deze combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Veel besproken 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De verschillende providers maken reclame voor razendsnel internet. Normaal wel 475 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Onderstaand bekijk je een aantal praktische voorbeelden. Per handeling spot je de internetsnelheid die benodigd is.


Wat ben je aan het doen? Geschatte snelheid?/th>
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We hebben het vaak over grofweg 3 types internetgebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elke categorie raden wij een internetsnelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Internet gebruik jij enkel voor internetbankieren, surfen, mailen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en stream je films via Netflix of NLziet. Online met meerdere devices.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat is mogelijk met verschillende mensen tegelijkertijd. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Epse.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Exloërveen. Hoe weet ik wat bij mij past? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je op weg te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke bedrijven werken in en rondom Borger-Odoorn?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via ons zoekscript vergelijk je direct de beschikbare aanbieders. Op het moment dat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Geen belangstelling in vast bellen? Of TV uit het abonnement halen? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan mogelijkheden die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Steeds meer alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Denk aan extra’s als extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, on demand films kijken of uitgebreide kanalen pakketten met betaalkanalen als Disney Junior. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te verbeterbehoren tot de mogelijkheden. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Exloërveen.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Ook zo dol op televisie kijken? In de actuele situatie zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. D.m.v. interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (tablet, Xbox, en natuurlijk je TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij velerlei modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van overige zenders zoals The QYOU Entertainment.

Een andere extra service is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij verscheidene kabelaars kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij andere kabelaars heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Programma’s opnemen
Vrijwel alle aanbieders bieden de optie tot televisieprogramma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (ontvanger met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Diverse zenderpakketten
Veel abonnementen hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Onder andere zenders zoals Eurosport 1 Sport. Verder kun je ook regionale zenders kijken als RTV West en je kunt kiezen voor TVE. Je kunt je digitale-tv ervaring nog persoonlijker maken met extra zenderpakketten. Bijvoorbeeld FOX en het Passie XXX tv-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Drenthe.

alles in 1 in Exloërveen


Internet en tv vergelijken in Exloërveen

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of staat er een verhuizing op de planning, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Exloërveen. Dit kan haast niet fout gaan door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en noteer de samenstelling van het pakket (doe altijd een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (begin gemist, extra zenderpakketten, live pauzeren.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Goedkoop vast bellen
Unieke korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Ruime keuze
Korting bij 1 jaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Begin gemist
Maandelijkse korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Met extra zenderpakketten
Hoge aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
De alles in 1 oplossing
Introductie-aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Ruim aanbod zenders
Korting bij 1 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Supersnel via Glas
Welkomstkorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Uitzending gemist
Eerste periode korting


Youfone

Met 26 HD zenders
Interactieve televisie
Welkomstkorting

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Alle tv-zenders
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Gratis modem
Unieke aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelMet gratis router
Aantrekkelijk korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Exloërveen

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. En ook in de regio Borger-Odoorn zijn er steeds meer mogelijkheden. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is verrassend snel (100 tot 400 Mbps), en zeer betrouwbaar. Ook is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Televisie en internet via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet kun je al laten aansluiten vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Exloërveen? En welke providers bieden het aan? Voer jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen “hits” op glasvezel? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Eleveld.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Exloërveen.