Alles in 1 Friens Vergelijk alle providers profiteer van kortingen tot €99


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Friens vergelijken en meteen overstappen? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet supersnel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een supersnelle degelijke internetverbinding is om die reden erg belangrijk. Dit gebruiken we massaal voor thuiswerken, uploaden van bestanden, rondsurfen, films streamen en nog veel meer. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheden bieden zij aan? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Op basis van onze postcodetool vind je alle leveranciers. En overstappen is kinderspel. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (vooruitkijken, extra zenderpakketten, live pauzeren) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij doorzoekt aansluitend direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Friens. Op die manier bespaar je al gauw €65 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of uitsluitend voor internetten? Of zoek je naar een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Ook dat is mogelijk! Met behulp van onze tool vergelijk je behulpzame info en adviezen over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Friens.

Alle aanbieders

Bekijk de proposities van de meest populaire providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot wel 500 mb/s plus handige interactieve TV

Vind het goedkoopste pakket

Controleer direct alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €100 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn stuk voor stuk types breedbandinternet. Maar welke internetverbinding is voor mij geschikt? Lees direct meer over Internet, tv zonder bellen KPN.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is eigenlijk voor alle Nederlanders beschikbaar. Een grote pré van ADSL is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Hierdoor is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Een tegenvaller hierbij is de mindere snelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je op het platteland? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Ook interessant: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Bij internet via de kabel ontvang je internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel surf je razendsnel online met wel 300 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-kijken. Het nadeel is dat er minder keuzevrijheid is. Friens heeft slechts een paar kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? D.m.v. internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De upload- en downloadsnelheid ligt vaak op dezelfde hoogte. Voorgeschreven voor de heavy users. Helaas is glasvezel internet nog niet te ontvangen bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Friens leverbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en check de diverse contracten.


Internetverbinding Positief Negatief Prijzen
1. ADSL Overal te ontvangen Traag Vanaf €38
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Vaak maar één kabelaar Vanaf €43
3. Glasvezel De snelste verbinding Beperkt beschikbaar Vanaf €52

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Friens?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Doe dat direct via internet. De grootste landelijke spelers (Tele2, Online.nl, Vodafone, Telfort, KPN, XS4ALL) bieden een overstapservice aan. Ga jij online overstappen? Dan regelt je provider dit allemaal. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Wanneer kan ik overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 deals hebben een looptijd van 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een andere partij. Een alles-in-1 aanbieding gespot? Het overstappen gaat probleemloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Veel aanbieders bieden de overstapservice. Jouw aanslaande leverancier regelt dan alles. Denk aan het opzeggen van je oude bellen- internet en tv abonnement. Vervolgens zorgen zij ervoor dat de verbinding wordt geactiveerd. Jij zit dus geen moment zonder service. Tele2, Telfort, KPN, XS4ALL, Ziggo, Online.nl werken hier samen aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kan jij de aanbieding direct online bestellen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Kun je niet gebruik maken van deze NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Tip: sluit eerst het nieuwe contract af. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies eventueel voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Dit heet ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, is het quad play pakket. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Friens? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Je moet dan denken aan extraatjes als €5,00 korting, extra veel mobiele data, en andere extraatjes als gratis uitbreiding van je digitale-tv. Met behulp van combideals als deze ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Veel besproken 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De grote providers verkondigen razendsnel internet. In de regel wel 500 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hierna bekijk jij een praktisch overzicht. Per activiteit doorzoek je de geschatte snelheid.


Wat doe je? Vereiste snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Wij onderscheiden naar schatting 3 gebruikerstypes in internetgebruik: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor iedere soort adviseren wij een minimum snelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Internet gebruik jij enkel voor surfen, social media, mailen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Met regelmaat download je files, en kijk je online video’s op Netflix of Film1. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Je download regelmatig grotere bestanden. Game via internet zonder storing? Dat kan al voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Farmsum.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Friens. Maar welk pakket past nu bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Hierom voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke partijen leveren in en rondom Leeuwarden?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via allesin1prijzen.nl tref je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Nadat jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt alle extra’s nodig als data-kabels, modems, routers? Geen behoefte aan bellen met de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor mogelijkheden die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles in 1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. Bekende voorbeelden zijn extraatjes zoals live pauzeren, vooruitkijken, online tv kijken of premium zenderpakketten met aanvullende themakanalen als Lite TV. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door te kiezen voor add-ons zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te bevorderen zijn mogelijkheden. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Friens.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Hang jij graag voor de TV? Op dit moment is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door middel van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Op allerlei devices (mobiele telefoon, computer, en vanzelfsprekend op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verschillende modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld RTL 5.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een deel van de internetproviders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij andere alles-in-1 providers kan dit soms wel 14 dagen.

Programma’s opnemen
Steeds meer providers laten jou (gratis) TV programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of via de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Meer zenderpakketten
Alle providers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als Canvas. Bovendien kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals TV&Co. Echter ook wereldwijd: France 2. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog leuker maken met meerdere zenderpakketten. Check o.a. FOX en het Zee Cinema televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder kun je bekijken waar jij recht op hebt in Friesland.

alles in 1 in Friens


Internet en tv vergelijken in Friens

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je over naar een nieuwe woning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Friens. Het is supersimpel door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en zoek naar de voorwaarden (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (vooruitkijken, begin gemist, live pauzeren.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies het alles in 1 pakket die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Er is ook een installatieservice mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Gratis modem
Voordelige tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Stabiel netwerk
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Installatiemonteur mogelijk
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Meerde add-ons
Scherpe prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Alle tv-zenders
Unieke korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Gemakkelijk overstappen
2 jaar aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Stabiele verbinding
Goedkope prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Diverse pakketten
Aantrekkelijk aanbieding


Youfone

Momenteel alleen DSL
Snelle levertijd
Voordelige tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Gratis modem
Unieke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Optionele zenderpakketten
Unieke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Interactieve televisie
Scherpe aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Friens

TV-kijken en internetten via glasvezel is erg populair. In de streek Leeuwarden is dat niet anders. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is sneller dan welke verbinding (200 tot 450 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Evenzeer staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een misvatting: zo’n glasvezel internetverbinding is alleen voor mensen met geld. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisieheb je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Friens? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul nu jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen aanbieders gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Epe.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Friens.