Alles in 1 Gaast Vergelijk online alle aanbieders profiteer van kortingen tot €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Gaast vergelijken en meteen overstappen? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet razendsnel en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een razendsnelle solide internetaansluiting is tegenwoordig een absolute must. We internetten voor televisie kijken, rondsurfen, internetbankieren, thuiswerken en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Maar welke aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat is het maandtarief?

Middels ons zoekscript vind je alle internetdiensten. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (on demand films kijken, online tv kijken, begin gemist) en selecteer het aantal belminuten. Je treft nadien zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Gaast. Op die manier bespaar je al gauw €85 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket exclusief voor televisie kijken of een 100% internetaanbieder? Of vergelijk je liever een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Dankzij ons zoekscript bekijk je uitvoerige informatie + tips over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Gaast.

Alle providers

Ontdek de aanbiedingen van alle erkende providers

Supersnel internet

Internetsnelheid tot maar liefst 200MB en het gemak van interactieve TV

Check de laagste prijs

Vergelijk alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €92 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allemaal types breedbandinternet. Alleen, welk type breedbandinternet kan ik nu het beste kiezen? Check nu alles over Alles in 1 van Tele2.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor bijna alle gezinnen beschikbaar. De belangrijkste meerwaarde is de keuzevrijheid. Daardoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de mindere snelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? Dan is het vaak nog wat trager. Praktisch: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door te werken via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 300 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie kijken. Het grote minpunt van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Gaast heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet van NL? Via glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Megabit per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Cruciaal voor de zwaargewichten. Helaas is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Gaast leverbaar? Start met vergelijken en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Soort aansluiting Pluspunt Nadelen Tarieven
1. ADSL Overal te ontvangen Traag Vanaf €40
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Minder keuzevrijheid Vanaf €49
3. Glasvezel Hoogste snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €55

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Gaast?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat kan snel online. De grootste providers (Telfort, Ziggo, XS4ALL, Vodafone, Online.nl, Tele2) hebben hierover afspraken gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik al overstappen? De meeste alles-in-1 contracten zijn geldig voor 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je kunt dan overstappen naar een andere partij. Een nieuw 3-in-1 pakket gevonden? Het overstappen gaat probleemloos via de overstapservice.

De overstapservice
De meeste providers werken samen met de overstapservice. Jouw aanstaande provider zorgt voor de afhandeling. Denk aan het beëindigen van je bestaande televisie- bellen en internet abonnement. Verder zorgen zij ervoor dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Ziggo, Telfort, Vodafone, Tele2, Online.nl kunnen dit aanbieden. Heb je een goede deal gevonden? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kun jij deze aanbieding gelijk online rondmaken.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Maak je geen gebruik van deze overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Tip: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen in het kader van vaste telefonie.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat momenteel zeer populair is, is het quad play pakket. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Gaast? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan ontvang je korting. Elke maand opnieuw €10,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis add-ons voor je interactieve TV. Door gebruik te maken van dergelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Populaire 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internet-aanbieders verkondigen vaak het snelste internet. Normaal wel 500 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Beneden vind jij een lijst met voorbeelden. Per activiteit tref jij de minimale snelheid.


Gebeurtenis Welke snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We ontwaren bij benadering drie “klassen” internetgebruikers. matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Per doelgroep tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor Social, E-bankieren, e-mailen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en maak je gebruik van o.a. Pathé Thuis of Netflix. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de beste kwaliteit. Download van films en series. Game via internet zonder storing? Dit kan met diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Ferwert.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Gaast. Maak wat moet ik nou kiezen? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je op weg te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke bedrijven werken in de streek Súdwest-Fryslân?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met onze vergelijker check je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, wordt het overzicht aangepast. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als wifi-versterkers, modems, routers? Geen belangstelling in een vaste telefoonlijn? Of niet betalen voor TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo ben je geen geld kwijt aan diensten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. Denk aan extra’s als on demand films kijken, uitzending gemist, tv programma’s opnemen of een extra zenderpakket met kanalen als Extreme Sports Channel. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door te kiezen voor add-ons stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te pushen zijn mogelijkheden. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Gaast.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Vandaag de dag kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door middel van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Vandaag de dag doe je dit met elk device (smartphone, Xbox, en uiteraard de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van velerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Rocks Muziek.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij sommige tv-aanbieders kan dit max. 48 uur. Echter, bij andere internetproviders kan dit tot 10 dagen of langer.

TV-programma’s opnemen
Veel bedrijven laten jou (gratis) tv-programma’s opnemen. Vaak via PVR (personal video recorder) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Andere zenderpakketten
Veel abonnementen bieden rond de 25 standaard zenders. Zoals Discovery Channel Documentaire. Eveneens kun je ook regionale zenders kijken als RTV Drenthe. Maar ook internationalen zoals TV5 MONDE Europe. Je kunt je digitale-tv ervaring uitbouwen met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld Film1 of het Samanyolu Avrupa televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Gaast


Internet en tv vergelijken in Gaast

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Gaast. Dit gaat gemakkelijk wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en check wat er in het pakket zit (doe altijd een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (on demand films kijken, uitzending gemist, vooruitkijken.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Snelle levertijd
2 jaar aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
HD-zenders kijken
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Met radiozenders
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Stabiele verbinding
Cashback kortingen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Vlugge activatie
Nieuwe klanten korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Pakket zelf samenstellen
1 jaar aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Vlugge activatie
Unieke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
De alles in 1 oplossing
Goedkope prijzen


Youfone

Met YoufoneTV app
Top serviceteam
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Betrouwbaar netwerk
Sportgoedkoop

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Uitzending gemist
Lage tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Tot 7 dagen terugkijken
Hoge aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Gaast

TV-kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. En ook in de regio Súdwest-Fryslân hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is snel (100 tot 400 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Evenzeer zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: een internet glasvezel abonnement is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Dit glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen bestel je al vanaf €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Gaast? Welke leveranciers doen dit? Vul je locatie in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen zoekresultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Erica.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Gaast.