Alles in 1 Garyp Vergelijk online alle pakketten profiteer van kortingen tot €78


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Garyp vergelijken en afsluiten? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet razendsnel en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een supersnelle gedegen aansluiting op internet is hiervoor cruciaal. Onze internetverbinding gebruiken we voor televisie kijken, downloaden van bestanden, thuiswerken, onze studie en steeds vaker voor online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met behulp van ons zoekscript vergelijk je alle kabelaars. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), neem een snelle of tragere verbinding, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (online tv kijken, tv programma’s opnemen, live pauzeren) en schat het aantal belminuten. Je spot nadien meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Garyp. Start met vergelijken en bespaar zo €64 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of uitsluitend voor internetten? Of wil je alles weten over een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Met behulp van allesin1prijzen.nl vergelijk je uitvoerige info en adviezen over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Garyp.

Alle internet-aanbieders

Ontdek de deals van alle erkende providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid oplopend tot 500MB en extra zenderpakketten.

Bespaar vele euro's per jaar

Controleer direct alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €63 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL, kabel en glasvezel zijn stuk voor stuk types breedbandinternet. Leuk, maar welke soort verbinding moet ik kiezen? Check nu alles over 3-in-1 pakket van Stipte.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor bijna alle woningen verkrijgbaar. Een actueel pluspunt is de keuzevrijheid. Om die reden is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De negatieve kant daarvan is een wat minder snelle verbinding (limiet van 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Handig om te weten: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via kabel internet ontvang je internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 200 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld streamen. De negatieve kant van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Garyp biedt maar diverse kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Met behulp van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De download- en snelheden voor uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Essentieel voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet te ontvangen voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Garyp verkrijgbaar? Vul snel jouw gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Verbindingstype Positief Minpunt Tarieven
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €37
2. Kabel Prima snelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €45
3. Glasvezel Razendsnel internet Beperkt beschikbaar Vanaf €56

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Garyp?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is erg gemakkelijk. De grotere partijen (Tele2, KPN, XS4ALL, Online.nl, Ziggo, Vodafone) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Mede daarom ben je geen dag offline. Per wanneer kan ik over? Vrijwel alle alles-in-1 deals kan jij eens per jaar aanpassen. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe provider. Heb je een mooie pakketdeal uitgekozen? De overstap is eenvoudig door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de internetproviders bieden de overstapservice. De toekomstige partij regelt dan alles. Bijvoorbeeld het opzeggen van je oude internet- tv- en bellen abonnement. Eveneens letten zij er op dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. KPN, XS4ALL, Online.nl, Vodafone, Telfort, Tele2 doen hieraan mee. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract gelijk online rondmaken.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice doet de rest.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Geen toegang tot deze NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Noemenswaardig: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies ook voor nummerbehoud als je dat wenst.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft het label quad play gekregen. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Garyp? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. De belangrijkste voordelen zijn korting op je pakket, dubbele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis premium zenderpakketten. Door deze combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Erkende 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De 3-in-1 pakketten verkondigen vaak het snelste internet. Doorgaans 475 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Beneden vind je een lijst met voorbeelden. Per bezigheid doorzoek jij de minimale snelheid.


Activiteit Geschatte snelheid?/th>
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We herkennen bij benadering drie verschillende segmenten. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elk type gebruiker bevelen we een andere snelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor e-mailen, websites bezoeken, E-bankieren. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Af en toe download je foto’s of films, en kijk je online video’s op Youtube of Videoland. Online met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Download van films en series. Houd je van online gamen? Geen beperkingen: gewoon meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Foudgum.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Garyp. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is afhankelijk per situatie. Daarom vind je hierbij wat tips.

Welke bedrijven werken in de omgeving van Tytsjerksteradiel?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via de vergelijk module vind je direct de beschikbare aanbieders. Wanneer je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als modems, wifi-versterkers, data-kabels? Geen interesse in bellen via de vaste lijn? Of kijk je amper TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan mogelijkheden die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Bekende voorbeelden zijn extraatjes zoals tv programma’s opnemen, online tv kijken, vooruitkijken of een extra zenderpakket bijv. met zenders als Stingray Brava. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door van extra’s gebruik te maken zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te bevorderen behoren tot de mogelijkheden. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Garyp.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Kijk jij graag naar de buis? Vandaag de dag kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. D.m.v. interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan op verschillende apparaten (mobiel, laptop, en natuurlijk je TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met allerlei modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van overige zenders zoals RTL 8.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Bij weer andere providers kan dit weer tot 2 weken.

Tv-programma opnemen
Vrijwel alle aanbieders laten jou gemakkelijk tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een recorder + harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Je kunt niet eindeloos opnemen. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Andere zenderpakketten
De TV-providers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Onder andere zenders zoals MTV Music Muziek. Daarentegen kan je kijken naar regio omroepen zoals Nijmegen1 Radio & TV. Echter ook wereldwijd: Travel Channel. Je kunt jouw digitale-tv abonnement verder uitbreiden met add-on zenderpakketten zoals Eredivisie live en het LBC Europe televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun jij het complete aanbod opvragen voor Friesland.

alles in 1 in Garyp


Internet en tv vergelijken in Garyp

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Garyp. Dit gaat gemakkelijk aan de hand van de volgende stappen.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en check wat er in het pakket zit (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Start met vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (on demand films kijken, online tv kijken, uitzending gemist.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Ruime keuze
Introductie-aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Stabiele verbinding
Eerste maanden korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Interactieve televisie
Direct profiteren

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Interactieve televisie
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Zorgeloos online
Hoge aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Interactieve televisie
Simpele voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Stabiel netwerk
Goedkoop proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Gratis nummerbehoud
Goede welkomstkorting


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Pakket zelf samenstellen
Introductiekorting

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Ruime keuze
Introductie-aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Optionele zenderpakketten
Nieuwe klanten korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Interactieve televisie
Hoge korting


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Garyp

Televisie kijken en internetten via glasvezel is erg populair. In de buurt Tytsjerksteradiel zien we dit zeker terug. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is snel (50 tot 100 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Daarbij heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat je vaak hoort: Televisie en internet via glasvezel is alleen voor mensen met geld. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet bestel je al vanaf €45 – €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Garyp? Welke leveranciers doen dit? Vul nu jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Niets gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Etten.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Garyp.