Alles in 1 Foudgum Ontdek alle aanbieders bespaar jaarlijks tot wel €50


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Foudgum vergelijken en afsluiten? Televisie kijken en surfen op het internet: het mag niet langzaam zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een innovatieve stabiele verbinding tot het internet is om die reden erg belangrijk. We internetten voor social media, onze studie, downloaden van bestanden, rondsurfen maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Door de vergelijker ontdek je alle leveranciers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, kies extra’s voor interactieve televisie (uitzending gemist, vooruitkijken, tv programma’s opnemen) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je vindt aansluitend ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Foudgum. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €84 ieder jaar opnieuw. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor het kijken van televisie of juist alleen om te internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Via onze zoekmachine bekijk je praktische details over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Foudgum.

Alle kabelaars

Check de aanbiedingen van alle bekende providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot wel 100 MB en extra zenderpakketten.

Bestel het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €78 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allemaal types breedbandinternet. Leuk, maar welk type internetverbinding moet ik kiezen? Ga direct naar de pagina over Internet en tv pakket Tweak.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is eigenlijk voor alle consumenten verkrijgbaar. De belangrijkste meerwaarde is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daarom betaal je nooit teveel voor ADSL. Een tegenvaller hierbij is een lage internetsnelheid (limiet van 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Praktisch: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Via kabel internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 300 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv & streamen. De keerzijde van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Foudgum heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Via glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mbps. De download- en uploadsnelheid ligt vaak op dezelfde hoogte. Vereist voor de intensieve gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Foudgum beschikbaar? Vul snel jouw gegevens in en vind uit wat de opties zijn.


Soort aansluiting Voordelig Nadelen Prijzen
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Traag Vanaf €37
2. Kabel Prima snelheid Minder te kiezen Vanaf €47
3. Glasvezel Razendsnel internet Geen landelijke dekking Vanaf €54

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Foudgum?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is online mogelijk. De grotere partijen (KPN, XS4ALL, Online.nl, Vodafone, Ziggo, Telfort) hebben een samenwerking. Wanneer jij overstapt wordt alles voor jou geregeld. Derhalve blijf jij gegarandeerd online. Wanneer kan ik overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een nieuwe provider. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gekozen? Dit is ongecompliceerd door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders zijn aangesloten bij een overstapservice. De nieuwe leverancier zorgt voor de afhandeling. In het bijzonder het opzeggen van het “oude” internet- televisie- en bellen abonnement. Zelfs letten zij er op dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, Tele2, KPN, Online.nl, Vodafone, Ziggo doen hieraan mee. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding direct online bestellen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice doet de rest.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met de landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Fundamenteel: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Een andere benaming is triple play. Wat momenteel zeer populair is, noemen ze ook wel het quad play contract. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Foudgum? Kies je voor alles in 1 producten dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Elke maand opnieuw €5,00 korting, gratis mobiele data, en andere extra services zoals gratis gratis Netflix. Door gebruik te maken van deze combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Gevierde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De internet-aanbieders lopen te koop met steeds vaker met hoge snelheden. Vaak wel 400 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? In de tabel tref jij een praktisch overzicht. Per gebeurtenis tref je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat ben je aan het doen? Vereiste snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We ontwaren ongeveer 3 categorieën internetgebruikers. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor ieder segment tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Het internet open jij alleen voor social media, mailen, internetbankieren. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en maak je gebruik van o.a. Videoland of Film1. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Download van films en series. Ben je liefhebber van online gaming? Dat kan al voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Exloo.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Foudgum. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat is afhankelijk per situatie. Hierom vind je hierbij wat tips.

Welke leveranciers zijn er in de buurt van Dongeradeel?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via ons zoekscript doorzoek je direct de beschikbare aanbieders. Nadat de woonplaats is ingevuld, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Heb je voldoende aan minder?
Heb je echt alle extra’s nodig als modems, wifi-versterkers, data-kabels? Heb jij geen baat bij bellen via de vaste lijn? Of niet betalen voor TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je ook niet voor opties die irrelevant en overtollig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Het gros van de alles-in-1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Denk aan aanvullende opties zoals tv programma’s opnemen, online tv kijken, vooruitkijken of pakketten met extra veel zenders met aanvullende themakanalen als RTL Lounge. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Kies jij deze leuke toevoegingen dan schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verbeterzijn opties. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Foudgum.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Op dit moment vind je in elk drie in één pakket digitale TVDankzij interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (telefoon, computer, en natuurlijk je TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met allerlei modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere zenders als TV Oranje Muziek.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij sommige leveranciers kan dit slechts een paar dagen. Maar bij andere organisaties kan dit tot 10 dagen of langer.

Televisieprogramma opnemen
Steeds meer internetproviders laten jou (gratis) TV programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een recorder + harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Extra zenderpakketten
Internet providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Zoals MTV Dance Muziek. Daarentegen heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Regio22. Maar ook internationalen zoals CNN International. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket uitbouwen met betaalde zenderpakketten als PTV Prime en het TVBS televisie-kanaal. Op de providers website kun je bekijken waar jij recht op hebt in Friesland.

alles in 1 in Foudgum


Internet en tv vergelijken in Foudgum

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Foudgum. Dat is eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en check wat er in het pakket zit (doe altijd een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en voer je locatie in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (vooruitkijken, on demand films kijken, extra zenderpakketten.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Goedkoop vast bellen
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Installatiegarantie
Aantrekkelijk korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Meerde add-ons
Scherpe voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Ruime keuze
Voordelige tarieven

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Pakket zelf samenstellen
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Moeiteloos overstappen
Goedkoop proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Met installatie garantie
Tijdelijke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Betrouwbaar netwerk
Introductiekorting


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Actief in enkele weken
Scherpe aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
HD-zenders kijken
Korting bij 1 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Begin gemist
Unieke aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Digitaal tv-kijken
Tijdelijke aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Foudgum

TV-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. In de buurt Dongeradeel komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is sneller dan welke verbinding (200 tot 450 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Ook staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een veelgehoorde opmerking: Televisie en internet via glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Een glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen bestel je al vanaf €45 – €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Foudgum? Welke leveranciers doen dit? Voer jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Ens.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Foudgum.