Alles in 1 Ens Check alle aanbieders en profiteer van kortingen tot €93


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Ens vergelijken en direct de overstap maken? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een supersnelle gedegen aansluiting op internet is bijna een eerste levensbehoefte. Onze internetverbinding gebruiken we voor downloaden van bestanden, onze studie, rondsurfen, thuiswerken en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Maar welke aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat is het maandtarief?

Door allesin1prijzen.nl bekijk je alle internetbedrijven. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Vul jouw locatie in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (live pauzeren, vooruitkijken, uitzending gemist) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij ziet daarna rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Ens. Dit levert een forse besparing op, tot wel €90 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Ook dat is mogelijk! Dankzij onze tool doorzoek jij nuttige details en tips over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Ens.

Alle internet-aanbieders

Vind de aanbiedingen van de meest populaire providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot maximaal 200 mb/s plus handige interactieve TV

Korting op je internetpakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar tot wel €55 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn stuk voor stuk genres van breedbandinternet. Alleen, welke verbinding past bij mijn wensen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 pakket aanbieding Stipte.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is voor een groot deel van de huishoudens te ontvangen. Een grote pré van ADSL is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daardoor betaal je nooit teveel voor ADSL. Het nadeel is de mindere snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Noemenswaardig: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door internet op deze kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 200 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Ens werken helaas 1 of 2 kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Via internet via glasvezel gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mbps. De upload- en downloadsnelheid verschilt vaak niet. Essentieel voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet voorhanden voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Ens verkrijgbaar? Start met vergelijken en ga op zoek naar een aanbieder.


Type internet Voordeel Nadelig Kosten
1. ADSL Goedkopere abonnementen Lage snelheid Vanaf €39
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Verplicht TV-abonnement Vanaf €47
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €50

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Ens?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is online mogelijk. De grootste landelijke spelers (Telfort, Vodafone, Online.nl, XS4ALL, KPN, Ziggo) werken in een centraal systeem. Op het moment dat jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Derhalve kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Maar wanneer kan dat? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een alles-in-1 aanbieding geselecteerd? Dit gaat moeiteloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de internetproviders bieden deze overstapservice. De nieuwe leverancier zorgt voor de afhandeling. Denk aan het beëindigen van je bestaande bellen- televisie en internet abonnement. Bovendien zien zij erop toe dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. KPN, XS4ALL, Telfort, Online.nl, Ziggo, Vodafone kunnen dit aanbieden. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij deze aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice doet de rest.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Geen toegang tot de landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Let op: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas daarna beëindig je het contract. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemt men in de volksmond quad play. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Ens? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. De belangrijkste voordelen zijn kortingen, extra veel mobiele data, en andere extraatjes als gratis add-ons voor je interactieve TV. Door toedoen van zulke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Gevierde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De verschillende providers beloven razendsnel internet. Veelal 500 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Onderstaand lees jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per activiteit vind je de benodigde snelheid.


Wat doe je? Minimale snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We hebben het vaak over ruwweg drie verschillende soorten gebruikers: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elke klasse adviseren wij een minimum snelheid.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor mailen, social media, surfen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Met regelmaat download je files, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NLziet of Videoland. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Houd je van online gamen? Dit kan met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Elim.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Ens. Hoe weet ik wat bij mij past? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Hierom vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke aanbieders zijn actief in de streek Noordoostpolder?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Met onze vergelijker vind je direct de beschikbare aanbieders. Wanneer jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Zijn extra producten benodig zoals routers, data-kabels, wifi-versterkers? Heb jij niets aan bellen via de vaste lijn? Of niet betalen voor TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor diensten die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Voorbeelden zijn extra’s als vooruitkijken, online tv kijken, uitzending gemist of een extra zenderpakket met extra zenders zoals RTL Lounge. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door van extra’s gebruik te maken kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te verhogen zijn mogelijkheden. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Ens.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Mag jij graag naar de tv kijken? Op dit moment vind je in elk drie in één pakket digitale TVVia interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (iPad , Playstation, en natuurlijk je TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verschillende modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals VH1 Classic Muziek.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij verscheidene tv-aanbieders is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij andere providers kan dit tot 10 dagen of langer.

Televisieprogramma opnemen
Meer en meer kabelaars laten je televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een recorder + harde schijf) of in de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Je kunt niet eindeloos opnemen. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Andere zenderpakketten
Internet providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Voorbeelden zijn zenders als Canvas. Eveneens heb je vaak toegang tot regionale kanalen als RTV LOVE. Echter ook wereldwijd: CNN International. Je kunt je digitale-tv ervaring nog completer maken met meerdere zenderpakketten zoals Fox Sports of het ART Movies kanaal. Op de providers website check je het complete aanbod zenders voor Flevoland.

alles in 1 in Ens


Internet en tv vergelijken in Ens

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Ens. Dit wordt makkelijk gemaakt middels de adviezen die hieronder staan.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en schrijf op waar je recht op hebt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (tv programma’s opnemen, vooruitkijken, online tv kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies het alles in 1 pakket die jou aanspreekt.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Vlugge activatie
Sportgoedkoop

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Snelle levertijd
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Alle bekende tv-zenders
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Installatiegarantie
Voordelige tarieven

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Met radiozenders
Heel betaalbaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
Gratis modem
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Interactieve televisie
Welkomstkorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Gemakkelijk uitbreiden
Scherpe aanbieding


Youfone

Momenteel alleen DSL
Supersnel via Glas
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Alle bekende kanelen
Direct profiteren

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Alle bekende tv-zenders
Scherpe voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Tot 7 dagen terugkijken
Lage tarieven


Beste alles-in-1 met glasvezel in Ens

TV-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In en rondom Noordoostpolder zijn er steeds meer mogelijkheden. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is sneller dan welke verbinding (100 tot 400 Mbps), en zeer betrouwbaar. Ook spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een misvatting: zo’n glasvezel internetverbinding is enorm duur. Dit is echter niet aan de orde. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet is al mogelijk vanaf gemiddeld €45 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Ens? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul nu jouw gegevens in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen resultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Een-West.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Ens.