Alles in 1 Exloo Ontdek alle aanbieders profiteer van kortingen tot €87


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Exloo vergelijken en meteen overstappen? Internetten, tv-kijken en bellen: het mag niet langzaam zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een innovatieve gedegen internet-connectie is om die reden erg belangrijk. Dit gebruiken we massaal voor onze studie, films streamen, televisie kijken, social media en steeds vaker voor online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheid heb ik nodig? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Op basis van onze tool vind je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (live pauzeren, on demand films kijken, begin gemist) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je doorzoekt vervolgens direct de goedkoopste alles in 1 provider in Exloo. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €55 per jaar. Op zoek naar een nieuw pakket puur voor tv kijken of uitsluitend voor internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Door onze postcodetool tref jij nuttige informatie + tips over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Exloo.

Alle aanbieders

Bekijk de prijzen van alle bekende providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden tot maximaal 200 mb/s plus handige interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Bezoek de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €53 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn stuk voor stuk vormen van breedbandinternet. Maar welk type breedbandinternet kan ik nu het beste kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. 3-in-1 aanbieding Plinq.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Dit type verbinding is voor een groot deel van de woningen te ontvangen. De belangrijkste meerwaarde is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Vandaar zijn goedkope abonnementen mogelijk. De negatieve kant daarvan is de mindere snelheid van maximaal 50MB. Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Ook interessant: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door via de kabel te internetten heb je een prima snelheid, vaak wel 300 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Exloo biedt maar diverse kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Met behulp van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt vaak op dezelfde hoogte. Noodzakelijk voor zware gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel nog niet verkrijgbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Exloo af te sluiten? Vul de tool in en achterhaal wat er mogelijk is.


Type internet Positief Nadelen Kosten
1. ADSL Goedkopere abonnementen Traag Vanaf €38
2. Kabel Prima snelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €46
3. Glasvezel Hoogste snelheden Matig leverbaar Vanaf €55

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Exloo?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Doe dat direct via internet. De grotere partijen (KPN, Online.nl, Tele2, Ziggo, Telfort, XS4ALL) hebben een samenwerking. Zodra jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Hierdoor zit je geen dag zonder internet. Per wanneer kan ik over? Een groot deel van de alles-in-1 afspraken duren 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. je kunt dan overgaan naar een nieuwe provider. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gezien? Overstappen gaat razendsnel dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de internetproviders leveren deze overstapservice. De nieuwe partij zal namelijk alles netje verzorgen. Bijvoorbeeld het beëindigen van je bestaande televisie- bellen en internet abonnement. Verder dragen zij er zorg voor dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, XS4ALL, Ziggo, Vodafone, Telfort, KPN bieden dit aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding direct online bestellen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Fundamenteel: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies ook voor nummerbehoud indien wenselijk.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Dit heet ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is het quad play pakket. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Exloo? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan dien je hiervoor beloond te worden. Je moet dan denken aan extraatjes als €10,00 korting, gratis mobiele data, en andere extra services zoals gratis gratis Film1. Door gebruik te maken van combideals als deze is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Geliefde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De 3-in-1 pakketten lopen te koop met razendsnel internet. Doorgaans 100den Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hieronder spot je een handig overzicht. Per bezigheid doorzoek jij de snelheid die noodzakelijk is.


Gebeurtenis Benodigde snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Er zijn min of meer 3 types internetgebruikers: instap, standaard en grootverbruik. Voor elk van dezevind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan mailen, social media, surfen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en gebruik je diensten als Pathé Thuis of Videoland. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Online gamen / multiplayers. Dit kan met alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Erica.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Exloo. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat hangt af van veel aspecten. Om je op weg te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke internet providers zijn er in de streek Borger-Odoorn?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via ons zoekscript tref je welke aanbieders beschikbaar zijn. Zodra je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je voldoende aan minder?
Heb je echt alle extra’s nodig als wifi-versterkers, data-kabels, routers? Heb jij geen baat bij bellen met de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo ben je geen geld kwijt aan aspecten die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 pakketten hebben allerlei extra’s. In de regel zijn dit extra services zoals on demand films kijken, begin gemist, online tv kijken of premium zenderpakketten bijv. met zenders als Disney Junior. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door te kiezen voor add-ons merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verbeterzijn in potentie mogelijke keuzes. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Exloo.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ook zo dol op televisie kijken? In de actuele situatie is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door gebruikt van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Mogelijk op steeds meer apparaten (telefoon, laptop, en natuurlijk je TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verschillende modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere kanalen als NPO 101 Entertainment.

Een andere extra service is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij verscheidene kabelaars kan dit tot 2 dagen. Echter, bij andere organisaties heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Programma’s opnemen
Veel aanbieders bieden de optie tot TV programma’s opnemen. Dit kan via PVR (ontvanger met harde schijf) of via de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €5,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Let op: er zit een maximum aan opnemen.De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Extra zenderpakketten
De TV-providers werken met ongeveer 30 basiszenders. Hierbij moet je denken aan zenders als RTL 8. Verder heb je vaak toegang tot regionale kanalen als DHTV. Maar ook internationalen zoals MTV Dance. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog leuker maken met premium zenderpakketten. Bijvoorbeeld PTV Prime of het TVBS kanaal. Via jouw eigen leverancier check je het complete aanbod zenders voor Drenthe.

alles in 1 in Exloo


Internet en tv vergelijken in Exloo

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Exloo. Het is verrassend eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en schrijf op waar je recht op hebt (vergeet de speedtest niet!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (begin gemist, vooruitkijken, tv programma’s opnemen.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die jou aanspreekt.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Vlugge activatie
Scherpe voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Supersnel via Glas
Direct profiteren

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Gemakkelijk overstappen
Eerste maanden korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Gemakkelijk overstappen
Goedkope prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Videotheek thuis
Sportgoedkoop

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Gemakkelijk overstappen
Veel voordeel

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Snel en betrouwbaar
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Pakket zelf samenstellen
Aantrekkelijk aanbieding


Youfone

Momenteel alleen DSL
Actief in enkele weken
Nieuwe klanten korting

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Topkwaliteit TV
Aantrekkelijk korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Met handige App
Welkomstkorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Binnen 6 weken actief
Leuke welkomstcadeaus


Beste alles-in-1 met glasvezel in Exloo

TV-kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. In de buurt Borger-Odoorn zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is megasnel (200 tot 450 Mbps), en zeer betrouwbaar. Daarbij zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een kreet die je veel hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket in met bellen, televisie + internet is al verkrijgbaar vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Exloo? Welke aanbieders zijn er? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Niets gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Elim.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Exloo.