Alles in 1 Gendt Check alle providers profiteer van kortingen tot €84


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Gendt vergelijken en meteen overstappen? Bellen, internetten en tv-kijken: we willen dat het snel gaat, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een razendsnelle goede aansluiting op internet is hiervoor cruciaal. We gebruiken het voor 0 en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheden bieden zij aan? En wat kost het abonnement mij?

Via deze website bekijk je alle internetbedrijven. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (on demand films kijken, extra zenderpakketten, live pauzeren) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij vindt hierna rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Gendt. Dit levert een forse besparing op, tot wel €73 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor het kijken van televisie of exclusief en alleen voor internet? Of vergelijk je liever een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Op basis van onze postcodetool doorzoek jij handige info en adviezen over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Gendt.

Alle providers

Ontdek de deals van meer dan 10 providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden van 100 MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Bestel het goedkoopste pakket

Controleer direct alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €58 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn soorten breedbandinternet. Leuk, maar welke verbinding past bij mij? Geen tijd? Ga dan verder naar Alles in 1 Plinq.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze internetaansluiting is voor vrijwel alle Nederlanders te ontvangen. Het voornaamste pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Vandaar is dit een relatief voordelige aansluiting. Een tegenvaller hierbij is de lage snelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Ook interessant: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door internet op deze kabel bereik je maximale snelheden van +/- 200 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-gebruik. De negatieve kant van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Gendt werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Internet via de glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Met behulp van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden ligt hierbij meestal even hoog. Onmisbaar voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk in heel Nederland. Is glasvezel internet in Gendt voorhanden? Voer je gegevens in en vind uit wat de opties zijn.


Verbindingstype Gunstig Ongunstig Kosten
1. ADSL Goedkopere abonnementen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €36
2. Kabel Prima snelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €45
3. Glasvezel Hoogste snelheden Beperkt beschikbaar Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Gendt?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is online mogelijk. De populaire providers (Telfort, Vodafone, Online.nl, Ziggo, Tele2, XS4ALL) bieden een overstapservice aan. Als jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Daardoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Maar wanneer kan dat? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een andere partij. Een alles-in-1 aanbieding gespot? Dit gaat moeiteloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
De meeste bedrijven werken samen met de overstapservice. De nieuwe aanbieder zal namelijk alles netje verzorgen. Onder andere het afzeggen van je huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Daarna zorgen zij ervoor dat de aansluiting op tijd ingaat. Je bent dus geen dag offline. KPN, Online.nl, Vodafone, Ziggo, Telfort, Tele2 werken hier samen aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract gelijk online rondmaken.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Cruciaal: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als dat gewenst is.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Dit heet ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Gendt? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan ontvang je korting. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op je pakket, extra veel mobiele data, en andere voordeeltjes zoals gratis zenderpakketten. Door gebruik te maken van aantrekkelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Erkende 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De bekende alles-in-1 aanbieders lopen te koop met steeds vaker met hoge snelheden. Vaak wel 500 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hieronder spot jij een aantal praktische voorbeelden. Per gebeurtenis vind jij de minimale snelheid.


Wat doe jij? Minimale snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
Wij onderscheiden circa 3 gebruikerstypes in internetgebruik: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elke categorie bevelen we een andere snelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Het internet open jij alleen voor mailen, surfen, social media. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en stream je films via NPO of Videoland. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Download van films en series. Game via internet zonder storing? Geen beperkingen: gewoon verschillende mensen tegelijkertijd. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Geerdijk.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Gendt. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om jou te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke aanbieders zijn actief in omgeving Lingewaard?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via ons zoekscript vergelijk je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Nadat de woonplaats is ingevuld, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als wifi-versterkers, data-kabels, modems? Geen behoefte aan de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je niet voor services die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles in 1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. In de regel zijn dit aanvullende opties zoals tv programma’s opnemen, online tv kijken, extra zenderpakketten of diverse entertainment-pakketten met aanvullende themakanalen als Fashion TV. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door van extra’s gebruik te maken merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router aan te jagen zijn mogelijkheden. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Gendt.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Op dit moment zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door gebruikt van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (smartphone, consoles, en vanzelfsprekend op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met allerlei modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere kanalen als Eurosport 1 Sport.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij sommige providers kan dit slechts een paar dagen. Bij andere partijen kan je tot 2 weken terugkijken.

Televisieprogramma opnemen
Meer en meer bedrijven bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Dit kan via PVR (ontvanger met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Additionele zenderpakketten
De meeste aanbieders bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Denk aan kanalen als Eurosport 1 Sport. Verder heb je vaak toegang tot regionale kanalen als Brug TV en je kunt kiezen voor ZDF. Je kunt je digitale-tv ervaring nog persoonlijker maken met betaalde zenderpakketten. Check o.a. PTV Prime of het Meiden van Holland televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Gelderland.

alles in 1 in Gendt


Internet en tv vergelijken in Gendt

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Gendt. Dit wordt makkelijk gemaakt door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en check wat er in het pakket zit (doe altijd een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (online tv kijken, begin gemist, extra zenderpakketten.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die voor jou geschikt is.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Ben je zelf handig met installeren?Of laat een monteur alles installeren. De actuele wachttijd tot alles live is, is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Snel en betrouwbaar
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Goedkoop vast bellen
Simpele voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Ruim aanbod zenders
Tijdelijke korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Heldere voorwaarden
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Moeiteloos overstappen
2 jaar aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Installatiegarantie
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Met radiozenders
Veel voordeel

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Alle bekende kanelen
Sportgoedkoop


Youfone

Met YoufoneTV app
Stabiel netwerk
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Alle tv-zenders
Tijdelijke korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Begin gemist
Direct profiteren

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Gratis telefoonnummer
Nieuwe klanten bonus


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Gendt

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. In de buurt Lingewaard zijn er steeds meer mogelijkheden. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is megasnel (100 tot 400 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Ook is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je vaak hoort: een internet glasvezel abonnement is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is vaak niet het geval. Een glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen is al mogelijk vanaf gemiddeld €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Gendt? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul je locatie in, en filter op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Niets gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Foudgum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Gendt.