Alles in 1 Geulle Check alle providers en ontvang een voordeel tot €69


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Geulle vergelijken en direct de overstap maken? Bellen, internetten en tv-kijken: we willen dat het snel gaat, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een snelle en gedegen internet-connectie is bijna een eerste levensbehoefte. Internet gebruiken we voor televisie kijken, rondsurfen, onze studie, uploaden van bestanden of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheid kan ik halen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Met ons zoekscript vergelijk je alle leveranciers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), geef je voorkeur door qua snelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (tv programma’s opnemen, begin gemist, extra zenderpakketten) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij ziet vervolgens zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Geulle. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €57 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of vergelijk je liever een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Met de vergelijker spot jij behulpzame informatie over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Geulle.

Alle internet-aanbieders

Vind de prijzen van de meest populaire providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden tot maximaal 500MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Bespaar vele euro's per jaar

Check alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €74 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn de bekendste vormen van breedbandinternet. Alleen, welke verbinding is voor mij geschikt? Ga direct naar de pagina over 3-in-1 aanbieding Ziggo.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor een groot deel van de huishoudens verkrijgbaar. De belangrijkste meerwaarde is de keuzevrijheid. Om die reden is dit een relatief voordelige aansluiting. Het grote minpunt daarvan is de lage snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je in afgelegen gebied? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Ook interessant: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Via de kabel-internetverbinding heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 400 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld televisie kijken. De keerzijde van dit type verbinding is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Geulle heeft slechts enkele kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Via glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s of sneller. De upload- en downloadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Voorgeschreven voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel nog niet verkrijgbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Geulle verkrijgbaar? Voer je gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Soort aansluiting Voordelen Nadeel Prijzen
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Lage snelheid Vanaf €39
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder te kiezen Vanaf €48
3. Glasvezel Maximale snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €55

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Geulle?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Doe dat direct via internet. De populaire providers (Telfort, Ziggo, KPN, XS4ALL, Vodafone, Tele2) werken in een centraal systeem. Wanneer jij overstapt zorgen de providers voor de afhandeling. Mede daarom hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Per wanneer kan ik over? Het grootste deel van de alles-in-1 deals zijn geldig voor 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een andere partij. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket uitgezocht? Dit proces gaat soepel en vlot door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders werken samen met een overstapservice. Jouw toekomstige provider zorgt voor het administratieve gedeelte. In het bijzonder het opzeggen van het “oude” televisie- bellen en internet abonnement. Tevens letten zij er op dat de aansluiting op tijd ingaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. KPN, Online.nl, Ziggo, Vodafone, XS4ALL, Telfort werken hier samen aan. Een goed abonnement gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit contract vandaag online regelen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Kun je niet gebruik maken van deze overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Let op: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies ook voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Een andere benaming is triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft te maken met het quad play abonnement. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Geulle? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Denk aan leuke extra’s als kortingen, extra MB’s of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis uitbreiding van je digitale-tv. Dankzij dergelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Extra zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De 3-in-1 pakketten lopen te koop met enorme internetsnelheden. Gangbaar is dit 400 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hieronder doorzoek je een handig overzicht. Per online activiteit spot jij de snelheid die noodzakelijk is.


Waar ben je mee bezig? Vereiste snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We ontwaren circa 3 types internetgebruikers: instap, standaard en grootverbruik. Per doelgroep bevelen we een andere snelheid aan.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan mailen, social media, surfen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Videoland of Film1. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Online gamen / multiplayers. Dat is mogelijk met alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Geesbrug.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Geulle. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is afhankelijk per situatie. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierbij wat tips.

Welke leveranciers zijn er in omgeving Meerssen?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Met onze vergelijker tref je welke aanbieders beschikbaar zijn. Zo snel je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, modems? Geen belangstelling in bellen met de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan mogelijkheden die je toch niet nuttigt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Denk aan extra diensten als vooruitkijken, online tv kijken, on demand films kijken of pakketten met extra veel zenders met extra zenders zoals Pebble TV. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Juist door deze extra’s merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te verhogen zijn opties. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Geulle.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ook zo dol op televisie kijken? Op dit moment bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door middel van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (smartphone, laptop, en natuurlijk je TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van meerdere modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Dance Muziek.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij verscheidene internetproviders is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Echter, bij andere kabelaars kan dit soms wel 14 dagen.

Programma’s opnemen
Vrijwel alle providers bieden de optie tot programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een decoder met harde schijf) of d.m.v de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Meer zenderpakketten
Veel abonnementen bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als Brava Muziek. Eveneens kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals RTV Noord-Holland. Of wat dacht je van: Xite. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog leuker maken met premium zenderpakketten. Bijvoorbeeld Film1 of het Meiden van Holland kanaal. Op de website van jouw provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Limburg.

alles in 1 in Geulle


Internet en tv vergelijken in Geulle

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je op jezelf wonen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Geulle. Dit wordt makkelijk gemaakt door de volgende tips te gebruiken.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en pak even alle kleine lettertjes erbij (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (on demand films kijken, extra zenderpakketten, online tv kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies het alles in 1 pakket die jou aanspreekt.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Binnen 6 weken actief
Sportgoedkoop

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Ruim aanbod zenders
Lage tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Met gratis router
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Videotheek thuis
Goede voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Interactieve televisie
Goedkope tarieven

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Supersnel via Glas
Goedkope tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Gratis nummerbehoud
Scherpe aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
HD-zenders kijken
Voordelige tarieven


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Met gratis router
Hoge korting

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Met installatie garantie
Scherpe korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Actief in enkele weken
Welkomstkorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Met gratis router
Hoge aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Geulle

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is erg populair. In de buurt Meerssen komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is verrassend snel (200 tot 450 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Evenzeer zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat je vaak hoort: Internetten via de glasvezel is enorm duur. Gelukkig klopt dit niet. Het glasvezel alles in één pakket in met bellen + internetten en televisiebestel jij tijdelijk al rond de €45 – €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Geulle? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer jouw gegevens in, en kies voor “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Niets gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Friens.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Geulle.