Alles in 1 Grathem Check alle aanbieders en bespaar tot wel €72


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Grathem vergelijken en meteen overstappen? Films streamen, TV-kijken: we willen dat het snel gaat, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een innovatieve betrouwbare internetaansluiting is tegenwoordig een absolute must. Internet gebruiken we voor social media, uploaden van bestanden, rondsurfen, televisie kijken en nog veel meer. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheid kan ik halen? En wat kost dat per maand?

Op basis van ons zoekscript check je alle providers. En overstappen is kinderspel. Vul jouw locatie in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (vooruitkijken, begin gemist, live pauzeren) en schat het aantal belminuten. Je doorzoekt nadien direct de goedkoopste alles in 1 provider in Grathem. Dit levert een forse besparing op, tot wel €81 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor het kijken van televisie of enkel voor internet? Of zoek je naar een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Met behulp van allesin1prijzen.nl spot jij praktische info over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Grathem.

Alle providers

Achterhaal de prijzen van de meest populaire providers.

Supersnel internet

Internetsnelheden van maar liefst 200 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Bestel het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €90 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn stuk voor stuk genres van breedbandinternet. Alleen, welk type breedbandinternet past bij mij? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 Youfone.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor een groot deel van de Nederlanders bereikbaar. Het grootste voordeel is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daardoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a de mindere snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Noemenswaardig: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
In het geval van kabel internet ontvang je internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel surf je razendsnel online met wel 250 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. streamen. De keerzijde van dit type verbinding is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Grathem biedt maar diverse kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Met behulp van internet via glasvezel gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De upload- en downloadsnelheid is vaak gelijk. Onontbeerlijk voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Grathem af te sluiten? Vul de tool in en ga op zoek naar een aanbieder.


Soort verbinding Gunstig Ongunstig Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traag Vanaf €39
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €44
3. Glasvezel Hoogste snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €56

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Grathem?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Doe dat direct via internet. De populaire providers (Telfort, Online.nl, Tele2, Vodafone, KPN, Ziggo) werken met elkaar samen. Zodra jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Mede daarom zit je nooit zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe provider. Een alles-in-1 aanbieding gekozen? Dit gaat moeiteloos met deze overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de providers verschaffen deze overstapservice. Jullie toekomstige leverancier regelt het papierwerk. Voorbeelden zijn het opzeggen van het “oude” bellen- televisie en internet abonnement. Tevens zorgen zij ervoor dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Telfort, Vodafone, XS4ALL, KPN, Ziggo hebben deze mogelijkheid. Heb je een goede deal gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij deze aanbieding nu online sluiten.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met deze overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Noemenswaardig: sluit eerst het nieuwe contract af. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies eventueel voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Dit heet ook wel triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is het quad play pakket. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Grathem? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan dien je hiervoor beloond te worden. Elke maand opnieuw €10,00 korting, dubbele MB’s, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis FOX Sports. Door toedoen van zulke combideals krijg je dus meer voor je geld. Populaire 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis extra zenders.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De bekende alles-in-1 aanbieders beloven steeds vaker met hoge snelheden. Doorgaans 500 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hieronder doorzoek jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per bezigheid doorzoek jij de benodigde snelheid.


Wat ben je aan het doen? Geschatte snelheid?/th>
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Er zijn om en nabij 3 gebruikerstypes in internetgebruik: starters, gevorderden en experts in verbruik. Per doelgroep tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je gebruikt het internet alleen voor mailen, internetbankieren, social media. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en stream je films via NLziet of Videoland. Online met meerdere devices.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloads zijn vliegensvlug binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat is mogelijk met verschillende mensen tegelijkertijd. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Goedereede.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Grathem. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om die reden vind je hieronder wat meer info.

Welke aanbieders zijn actief in de omgeving van Leudal?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met onze vergelijker vergelijk je direct de beschikbare aanbieders. Op het moment dat je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, routers? Geen belangstelling in vaste telefonie? Of heb je geen televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zodoende betaal je niet voor diensten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel alles in 1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Voorbeelden zijn extra services zoals begin gemist, extra zenderpakketten, live pauzeren of pakketten met extra veel zenders met premium zenders zoals BBC Entertainment. Heb je dit wel echt nodig? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verhogen zijn voor de toekomst interessant. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Grathem.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Kijk jij graag naar de buis? Hedendaags is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Via interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (tablet, desktop, en niet te vergeten de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verscheidene modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld MTV Dance Muziek.

Een andere optie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij sommige partijen kan dit slechts een paar dagen. Maar bij een groeiend aantal organisaties kan dit weer tot 2 weken.

TV-programma’s opnemen
Meer en meer bedrijven bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Dit kan via PVR (een decoder met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Meer zenderpakketten
De TV-aanbieders hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als Discovery Channel Documentaire. Bovendien kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Dijkland en internationale kanalen zoals Stingray Brava. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog leuker maken met meerdere zenderpakketten. Denk aan FOX of het Samanyolu Avrupa televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder kun jij het complete aanbod opvragen voor Limburg.

alles in 1 in Grathem


Internet en tv vergelijken in Grathem

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je over naar een nieuwe woning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Grathem. Dit wordt makkelijk gemaakt door de volgende tips te gebruiken.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en schrijf op waar je recht op hebt (vergeet de speedtest niet!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (online tv kijken, uitzending gemist, tv programma’s opnemen.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die jou aanspreekt.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Tot 7 dagen terugkijken
Veel voordeel

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Ruime keuze
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Top serviceteam
Aantrekkelijk korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Goedkoop vast bellen
Introductie-aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Uitzending gemist
Korting bij 2 jaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Actief in enkele weken
Maximaal voordeel

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Topkwaliteit TV
Scherpe prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Alle bekende kanelen
Introductie-aanbieding


Youfone

Met 26 HD zenders
Live pauzeren
Heel betaalbaar

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Met handige App
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Gemakkelijk overstappen
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Alle tv-zenders
Veel voordeel


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Grathem

Interactieve televisie en internet via glasvezel komt steeds meer in trek. In de omgeving van Leudal is dat niet anders. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is megasnel (50 tot 100 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Bovendien staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: internet en TV via glasvezel is alleen voor mensen met geld. Dit is vaak niet het geval. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisieis al mogelijk vanaf €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Grathem? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul nu jouw gegevens in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen aanbieders gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Geijsteren.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Grathem.