Alles in 1 Handel Ontdek alle providers en bespaar tot wel €57


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Handel vergelijken en direct de overstap maken? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een vlugge solide verbinding tot het internet is tegenwoordig een absolute must. Dit gebruiken we massaal voor televisie kijken, uploaden van bestanden, internetbankieren, thuiswerken en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke providers zijn er allemaal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Door onze postcodetool check je alle aanbieders. Overstappen gaat gemakkelijk online. Neem jouw adresgegevens als basis en selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (vooruitkijken, uitzending gemist, begin gemist) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij ziet vervolgens rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Handel. Op die manier bespaar je al gauw €61 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar puur voor tv kijken of enkel voor internet? Of zoek je naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Geen probleem! Op basis van ons zoekscript ontdek jij uitgebreide info en adviezen over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Handel.

Alle leveranciers

Vergelijk de aanbiedingen van meer dan 10 providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheid tot wel 200 mb/s plus handige interactieve TV

Bespaar vele euro's per jaar

Check alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €72 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn de bekendste types breedbandinternet. De vraag is: welke internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Bekijk snel informatie over Alles in 1 pakket aanbieding OnsBrabantNet.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze verbinding is voor een groot deel van de huishoudens verkrijgbaar. Een belangrijk voordeel is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Als gevolg daarvan is dit een relatief voordelige aansluiting. Een tegenvaller hierbij is de relatief trage verbinding (maximaal 50 mb per seconde). Woon je op het platteland? Dan is het vaak nog wat trager. Belangrijk: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Bij internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 300 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie gebruik. Het grote minpunt van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Handel heeft slechts een paar kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Via glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mb/s. De snelheid van downloaden en uploaden ligt hierbij meestal even hoog. Vereist voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel nog niet beschikbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Handel aanwezig? Start met vergelijken en vind uit wat de opties zijn.


Type internet Voordeel Nadeel Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traagste verbinding Vanaf €41
2. Kabel Prima snelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €43
3. Glasvezel Maximale snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €52

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Handel?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Doe dat direct via internet. De grotere partijen (Telfort, Ziggo, Tele2, Online.nl, XS4ALL, KPN) bieden een overstapservice aan. Ga jij online overstappen? Dan zorgen de providers voor de afhandeling. Mede daarom blijf jij gegarandeerd online. Per wanneer kan ik over? Het gros van de alles-in-1 abonnementen kan jij eens per jaar aanpassen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een andere partij. Heb je een mooie pakketdeal gekozen? Het overstappen gaat probleemloos via de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de bedrijven zijn aangesloten bij de overstapservice. De nieuwe partij zal namelijk alles netje verzorgen. Bijvoorbeeld het afhandelen van je huidige internet- tv- en bellen abonnement. Bovendien regelen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Ziggo, Vodafone, Online.nl, XS4ALL, KPN kunnen dit aanbieden. Heb je een goede deal gevonden? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kan jij de aanbieding vandaag online regelen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice doet de rest.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met de NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Let op: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen voor de vast telefoon.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is de keuze voor quad play. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Handel? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan ontvang je korting. Denk aan leuke extra’s als korting op je pakket, gratis mobiele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis add-ons voor je interactieve TV. Door toedoen van combideals als deze ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Vaak bestelde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internetproviders maken reclame voor hoge internetsnelheden. In de regel wel 400 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Onderstaand bekijk je veel voorkomende handelingen. Per werkzaamheid bekijk jij de vereiste snelheid.


Wat ben je aan het doen? Voorgeschreven snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Wij onderscheiden plusminus drie verschillende soorten gebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elk van dezevind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent alleen online voor mailen, internetbankieren, surfen. Niet meer dan 1 device online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en kijk je online video’s op Netflix of NLziet. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Je download regelmatig grotere bestanden. Game via internet zonder storing? Geen beperkingen: gewoon verschillende personen tegelijk. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Haaften.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Handel. Hoe weet ik wat bij mij past? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Hierom vind je hierbij wat tips.

Welke aanbieders zijn actief in de streek Gemert-Bakel?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via allesin1prijzen.nl vind je snel welke leveranciers er zijn. Zodra jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals data-kabels, routers, wifi-versterkers? Maak je geen gebruik van vast bellen? Liever zonder televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor opties die totaal niet relevant zijn.

Welke add-ons kies ik?
Het gros van de alles in 1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Denk aan extra diensten als uitzending gemist, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten of pakketten met extra veel zenders met kanalen als Ziggo Sport. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te pushen zijn in potentie mogelijke keuzes. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Handel.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Kijk jij graag naar de buis? Deze dagen kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door gebruikt van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (iPad , laptop, en de traditionele TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met allerlei modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere zenders als VH1 Classic Muziek.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij sommige tv-aanbieders is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Bij weer andere providers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Steeds meer aanbieders laten jou (gratis) tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (personal video recorder) of d.m.v de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €4,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Je kunt niet eindeloos opnemen. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Additionele zenderpakketten
De TV-providers bieden rond de 25 standaard zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als TV Oranje Muziek. Eveneens heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als DHTV. Echter ook wereldwijd: Euronews. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog completer maken met betaalde zenderpakketten evenals FOX en het Euro Star televisie-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder kun je bekijken waar jij recht op hebt in Noord-Brabant.

alles in 1 in Handel


Internet en tv vergelijken in Handel

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Handel. Dit gaat gemakkelijk door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en check wat er in het pakket zit (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (live pauzeren, extra zenderpakketten, on demand films kijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies nu de beste aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Ook kun je een monteur aanvragen. De actuele wachttijd tot alles live is, is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Videotheek thuis
Voordelige prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Alle bekende tv-zenders
Aantrekkelijk korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Glasvezel internet
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Top verbinding
Voordelig proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Gemakkelijke installatie
2 jaar aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Installatiemonteur mogelijk
Maximaal voordeel

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Top verbinding
Scherpe aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Topkwaliteit TV
Goede welkomstkorting


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Alle bekende tv-zenders
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Interactieve televisie
Lage tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Overal online TV kijken
Simpele voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Programma gemist
Maximaal voordeel


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Handel

TV-kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. Met name in de omgeving Gemert-Bakel zijn er steeds meer mogelijkheden. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is vliegensvlug (100 tot 400 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Daarbij heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat mensen vaak zeggen: internet en TV via glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Dit glasvezel alles in één pakket in met televisie, internet en voice beginnen qua prijs rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Handel? En welke providers bieden het aan? Vul nu jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen “hits” op glasvezel? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of overweeg eens Alles in 1 pakket Gramsbergen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Handel.