Alles in 1 Hasselt Vergelijk direct alle pakketten profiteer van kortingen tot €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Hasselt vergelijken? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet supersnel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een rappe bekwame internet-connectie is om die reden erg belangrijk. We internetten voor social media, uploaden van bestanden, rondsurfen, onze studie maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost dat per maand?

Middels allesin1prijzen.nl bekijk je alle kabelaars. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Het uitgangspunt is je adres, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), selecteer de gewenste internetsnelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (extra zenderpakketten, begin gemist, tv programma’s opnemen) en schat het aantal belminuten. Jij vindt aansluitend meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Hasselt. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €82 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of uitsluitend voor internetten? Of zoek je naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Door allesin1prijzen.nl check je nuttige details en tips over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Hasselt.

Alle internet-aanbieders

Achterhaal de deals van alle providers en kabelaars

Enorm snel internet

Internetsnelheden van wel 200 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Bespaar vele euro's per jaar

Check alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €96 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn de bekendste types breedbandinternet. Alleen, welk type breedbandinternet is voor mij geschikt? Check nu alles over Goedkoop alles in 1 van Kabelnoord.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze verbinding is voor vrijwel alle woningen te ontvangen. Een actueel pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daarom zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het nadeel is de lagere snelheden (max 50 MB/s). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Ook interessant: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Bij kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 250 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv & streamen. Het grote minpunt van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Hasselt heeft slechts enkele kabelaars. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? D.m.v. glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 MB/s tot 1Gbps. De snelheid van downloaden en uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Vereist voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Hasselt af te sluiten? Gebruik onze vergelijker en ga op zoek naar een aanbieder.


Type aansluiting Voordeel Minpunt Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €38
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €49
3. Glasvezel Maximale snelheden Beperkt beschikbaar Vanaf €55

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Hasselt?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Ga dat dan online regelen. De grotere partijen (Telfort, Vodafone, KPN, Online.nl, Tele2, XS4ALL) werken met elkaar samen. Op het moment dat jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Derhalve zit je geen dag zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? De meeste alles-in-1 deals hebben een looptijd van 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt vanaf dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een alles-in-1 aanbieding gezien? Het overstappen gaat probleemloos door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
De meeste organisaties werken met de overstapservice. Jouw nieuwe provider zorgt voor het administratieve gedeelte. Voorbeelden zijn het opzeggen van het “oude” internet- tv- en bellen abonnement. Bovendien regelen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, Vodafone, Ziggo, Tele2, KPN, Online.nl bieden dit aan. Een scherp contract gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij deze aanbieding nu online sluiten.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Koop het toekomstige pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Maak je geen gebruik van de NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Van belang: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Ook nummerbehoud is mogelijk als dat gewenst is.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemen ze ook wel het quad play contract. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Hasselt? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. De belangrijkste voordelen zijn korting op je abonnement, dubbele MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis HBO. Dankzij dergelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Erkende 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De 3-in-1 pakketten verkondigen razendsnel internet. Vaak wel 500 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hieronder doorzoek jij veel voorkomende handelingen. Per werkzaamheid doorzoek je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Activiteit Welke snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Er zijn ruwweg drie verschillende segmenten. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elk van dezebevelen we een andere snelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent alleen online voor mailen, surfen, internetbankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en maak je gebruik van o.a. Youtube of Pathé Thuis. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Of je favoriete game spelen? Dat kan al voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Hantumhuizen.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Hasselt. Welk pakket past bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Daarom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke providers zijn er in regio Zwartewaterland?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via de vergelijk module vind je gemakkelijk & snel de providers. Nadat jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als modems, wifi-versterkers, data-kabels? Geen interesse in bellen met de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je niet voor onderdelen die je toch niet nuttigt.

Welke add-ons kies ik?
Veel van de alles in 1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Vaak gaat het om aanvullende opties zoals vooruitkijken, on demand films kijken, uitzending gemist of een extra zenderpakket met premium zenders zoals MTV Brand New. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Juist door deze extra’s kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te bevorderen zijn opties. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Hasselt.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Tegenwoordig zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Met behulp van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Op allerlei devices (smartphone, Xbox, en uiteraard de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verscheidene modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als Veronica / Disney XD.

Een andere optie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij een deel van de alles-in-1 providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Bij weer andere aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

Televisieprogramma opnemen
Steeds meer internetproviders laten jou gemakkelijk TV programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €5,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Meer zenderpakketten
Internet bedrijven bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Hierbij moet je denken aan zenders als NET 5. Daarnaast heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als GPTV en je kunt kiezen voor History. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket verder uitbreiden met extra zenderpakketten. Check o.a. FOX of het Hustler TV kanaal. Bij je eigen internet-provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Overijssel.

alles in 1 in Hasselt


Internet en tv vergelijken in Hasselt

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Hasselt. Dit kan haast niet fout gaan door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en noteer de samenstelling van het pakket (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Open de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (live pauzeren, vooruitkijken, begin gemist.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Kies het alles in 1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Alle bekende kanelen
Goede voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Gemakkelijk uitbreiden
Eerste maanden korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Met radiozenders
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
De alles in 1 oplossing
Goede voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Heldere voorwaarden
Voordelige prijzen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Met gratis router
Goede voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Met radiozenders
Direct profiteren

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Gemakkelijke installatie
Direct profiteren


Youfone

Experia Box V10
Moeiteloos overstappen
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Alle tv-zenders
Simpele voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Met handige App
Goedkope prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Snel en betrouwbaar
Aantrekkelijk korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Hasselt

Digitale televisie en internet via glasvezel is erg populair. En ook in de regio Zwartewaterland zien we dit zeker terug. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is sneller dan welke verbinding (100 tot 200 Mbps), en bijzonder stabiel. Verder is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een veelgehoorde opmerking: Televisie en internet via glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV heb je al vanaf €40 – €50 in de maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Hasselt? Welke leveranciers doen dit? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en klik dan op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen aanbieders gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Gulpen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Hasselt.