Alles in 1 Hantumhuizen Ontdek alle providers en profiteer van kortingen tot €82


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Hantumhuizen vergelijken? Televisie kijken en surfen op het internet: we willen dat het snel gaat, en het liefst in hoge kwaliteit. Een razendsnelle solide aansluiting op internet is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken het voor social media, onze studie, uploaden van bestanden, internetbankieren maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke providers zijn er allemaal? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Via deze website ontdek je alle aanbieders. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Het uitgangspunt is je adres, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (vooruitkijken, online tv kijken, live pauzeren) en schat het aantal belminuten. Je doorzoekt direct meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Hantumhuizen. Zo bespaar je tot wel €53 per jaar. Op zoek naar een nieuw pakket exclusief voor televisie kijken of uitsluitend voor internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Geen probleem! Met behulp van onze postcodetool check jij behulpzame info en adviezen over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Hantumhuizen.

Alle aanbieders

Vergelijk de proposities van de meest populaire providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid van maar liefst 200MB en extra zenderpakketten.

Korting op je internetpakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €83 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn een voor een soorten breedbandinternet. Leuk, maar welk type internetverbinding past bij mijn wensen? Bekijk snel informatie over Alles in 1 alles apart Solcon.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Dit type verbinding is voor een groot deel van de huizen verkrijgbaar. Het voornaamste pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Hierdoor is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De negatieve kant daarvan is de relatief trage verbinding (limiet van 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Ook interessant: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met een aansluiting op de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 250 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie kijken. De keerzijde van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Hantumhuizen werken helaas 1 of 2 kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet? Dankzij internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mb/s. De upload- en snelheid voor downloaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Onontbeerlijk voor zware gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet te ontvangen bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Hantumhuizen verkrijgbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en check de diverse contracten.


Internetverbinding Voordeel Nadelig Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Lage snelheid Vanaf €35
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Vaak maar één kabelaar Vanaf €44
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Hantumhuizen?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Doe dat direct via internet. De grote jongens (Tele2, Online.nl, Ziggo, KPN, Vodafone, XS4ALL) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Zodra jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Zodoende ben je geen dag offline. Wanneer kan ik overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen kan jij eens per jaar aanpassen. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket uitgekozen? Dit proces gaat soepel en vlot door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meeste aanbieders verschaffen de overstapservice. De nieuwe partij zal namelijk alles netje verzorgen. Denk hierbij aan het opzeggen van je oude bellen- internet en tv abonnement. Vervolgens regelen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, XS4ALL, Online.nl, Ziggo, KPN, Vodafone kunnen dit aanbieden. Heb je een goede deal gevonden? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit contract nu online sluiten.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Koop het toekomstige pakket en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Kun je niet gebruik maken van de overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Van belang: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies ook voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Dit heet ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, is de keuze voor quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Hantumhuizen? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan ontvang je korting. Bekende extra’s zijn korting op je pakket, extra veel mobiele data, of iets als gratis FOX Sports. Met dank aan soortgelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Gevierde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis extra zenders.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De verschillende providers lopen te koop met vaak het snelste internet. Normaliter 425 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hier beneden lees jij een lijst met voorbeelden. Per bezigheid bekijk je de snelheid die noodzakelijk is.


Activiteit Welke snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We ontwaren naar schatting 3 gebruikerstypes in internetgebruik: instap, standaard en grootverbruik. Voor elk van dezeadviseren wij een minimum snelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je gebruikt het internet alleen voor E-bankieren, websites bezoeken, e-mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en je houdt van streamingdiensten als NPO of Netflix. Online met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Je download regelmatig grotere bestanden. Game via internet zonder storing? Dat is mogelijk met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Haarlem.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Hantumhuizen. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat hangt af van veel aspecten. Om je de goede richting in te wijzen geven we je graag wat adviezen.

Welke aanbieders zijn actief in en rondom Dongeradeel?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Met behulp van onze website bekijk je gemakkelijk & snel de providers. Als jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, vallen veel aanbieders al af. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, wifi-versterkers, data-kabels? Heb jij geen baat bij bellen via de vaste lijn? Of heb je geen televisie? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor onderdelen die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Vaak gaat het om modules als vooruitkijken, online tv kijken, extra zenderpakketten of dure zenderpakketten met betaalkanalen als Stingray DJAZZ. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door van extra’s gebruik te maken zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te stimuleren zijn mogelijkheden. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Hantumhuizen.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Tegenwoordig zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Dankzij interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan op verschillende apparaten (tablet, Xbox, en de traditionele TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met velerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van andere zenders als Discovery Channel Documentaire.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een deel van de alles-in-1 providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij een groeiend aantal internetproviders kan je tot 2 weken terugkijken.

Programma’s opnemen
Meer en meer organisaties bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een decoder met harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €6,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Extra zenderpakketten
Veel leveranciers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Voorbeelden zijn zenders als TV Oranje Muziek. Daarentegen kan je kijken naar regio omroepen zoals AVULO. Echter ook wereldwijd: RTL Lounge. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience verder uitbreiden met meerdere zenderpakketten. Check o.a. PTV Prime en het Haber Türk TV tv-kanaal. Op de site van de aanbieder kun jij het complete aanbod opvragen voor Friesland.

alles in 1 in Hantumhuizen


Internet en tv vergelijken in Hantumhuizen

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Hantumhuizen. Het is verrassend eenvoudig door het stappenplan van ons te volgen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en check wat er in het pakket zit (doe altijd een speedtest!)
2. Start met vergelijken en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (online tv kijken, on demand films kijken, live pauzeren.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies het alles in 1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Gratis ontvanger
Eerste maanden korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Gratis nummerbehoud
Scherpe prijzen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Goede klantenservice
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Betrouwbaar netwerk
Scherpe aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Interactieve televisie
Nieuwe klanten korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Zorgeloos online
Scherpe voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Glasvezel internet
1 jaar aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Ruim aanbod zenders
Heel betaalbaar


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Gemakkelijke installatie
Unieke korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Actief in enkele weken
Hoge aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Heldere voorwaarden
Veel voordeel

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Begin gemist
Goedkope prijzen


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Hantumhuizen

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is erg populair. In de streek Dongeradeel zien we dit zeker terug. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is sneller dan welke verbinding (100 tot 200 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Ook zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat je vaak hoort: Internetten via de glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV bestel jij tijdelijk al rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Hantumhuizen? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en filter op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen aanbieders gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Grevenbicht.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Hantumhuizen.