Alles in 1 Heerenveen Ontdek alle aanbieders en bespaar tot wel €91


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Heerenveen vergelijken en online bestellen? Tv-kijken, internetten en bellen: het mag niet langzaam zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een snelle en trouwe internet-connectie is tegenwoordig een absolute must. Onze internetverbinding gebruiken we voor televisie kijken, films streamen, rondsurfen, internetbankieren maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Op basis van deze website tref je alle aanbieders. Overstappen gaat gemakkelijk online. Het uitgangspunt is je adres, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (on demand films kijken, uitzending gemist, online tv kijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij ziet aansluitend ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Heerenveen. Start met vergelijken en bespaar zo €69 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of exclusief en alleen voor internet? Of wil je alles weten over een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Via onze postcodetool vergelijk je praktische details en tips over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Heerenveen.

Alle internet-providers

Vergelijk de prijzen van meer dan 10 providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid tot maar liefst 200MB plus diverse extra zenders.

Bestel het goedkoopste pakket

Vergelijk alle alles-in-1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €51 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL, kabel en glasvezel zijn allen voorbeelden van breedbandinternet. Alleen, welk type internetverbinding past bij mijn wensen? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 vergelijken Youfone.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze internetaansluiting is eigenlijk voor alle woningen beschikbaar. Een grote pré van ADSL is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daardoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Het grote minpunt daarvan is de lagere snelheden (max 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Noemenswaardig: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met een aansluiting op de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 400 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-kijken. De negatieve kant van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Heerenveen werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Met internet via glasvezel gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s. De upload- en snelheid voor downloaden ligt hierbij meestal even hoog. Cruciaal voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet bereikbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Heerenveen aanwezig? Start met vergelijken en check de diverse contracten.


Internetverbinding Pluspunt Ongunstig Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traagste verbinding Vanaf €39
2. Kabel Prima snelheid Beperkt aanbod Vanaf €46
3. Glasvezel Meest snelle internet Beperkt beschikbaar Vanaf €51

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Heerenveen?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De grootste landelijke spelers (KPN, Online.nl, Vodafone, Telfort, Ziggo, XS4ALL) werken in een centraal systeem. Op het moment dat jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Derhalve zit je nooit zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Het leeuwendeel van de alles-in-1 deals duren 12 maanden. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gezien? De overstap is eenvoudig dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de organisaties verschaffen een overstapservice. De nieuwe leverancier zal namelijk alles netje verzorgen. In het bijzonder het opzeggen van het “oude” televisie- bellen en internet abonnement. Tevens zien zij erop toe dat alles op tijd wordt omgezet.Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. KPN, Ziggo, XS4ALL, Vodafone, Telfort, Tele2 hebben deze mogelijkheid. Een scherp contract gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding gelijk online rondmaken.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Koop het toekomstige pakket en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Noemenswaardig: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas daarna beëindig je het contract. Je telefoonnummer behouden kan ook indien wenselijk.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Dit heet ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is de keuze voor quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Heerenveen? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan wordt je daarin tegemoet gekomen. De belangrijkste voordelen zijn kortingen, gratis mobiele data, en andere voordeeltjes zoals gratis add-ons voor je interactieve TV. Dankzij deze combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Populaire 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Extra zenders.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De bekende alles-in-1 aanbieders lopen te koop met supersnelle internetpakketten. Normaal wel 450 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? In de tabel spot jij een aantal praktische voorbeelden. Per bezigheid tref je de minimale snelheid.


Wat doe jij? Benodigde snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Er zijn globaal gezien drie “klassen” internetgebruikers. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elke klasse adviseren wij een minimum snelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Internet gebruik jij enkel voor surfen, internetbankieren, mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en gebruik je diensten als Pathé Thuis of NLziet. Online met meerdere devices.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Ben je liefhebber van online gaming? Geen limiet: juist voor verschillende personen tegelijk. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Hasselt.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Heerenveen. Maak wat moet ik nou kiezen? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je op weg te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke aanbieders zijn actief in de omgeving van Heerenveen?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via onze tools vergelijk je gemakkelijk & snel de providers. Op het moment dat je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb je echt producten nodig als data-kabels, wifi-versterkers, routers? Geen belangstelling in vast bellen? Of TV uit het abonnement halen? Bestel dan een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je niet voor diensten die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles in 1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. In de regel zijn dit extra services zoals begin gemist, extra zenderpakketten, online tv kijken of dure zenderpakketten met extra zenders zoals SLAM! TV. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door te kiezen voor add-ons gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verhogen behoren tot de mogelijkheden. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Heerenveen.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Deze dagen is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Met behulp van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Op allerlei devices (mobiel, laptop, en niet te vergeten de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via allerlei modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere kanalen als RTL 4.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige tv-aanbieders kan dit slechts een paar dagen. Echter, bij andere kabelaars kan dit weer tot 2 weken.

Tv-programma opnemen
Een groeiend aantal organisaties laten je programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (ontvanger met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €6,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Meer zenderpakketten
De TV-leveranciers werken met ongeveer 30 basiszenders. Voorbeelden zijn zenders als Discovery Channel Documentaire. Verder kun je ook regionale zenders kijken als RTV Sternet en je kunt kiezen voor DJAZZ.tv. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket personaliseren met add-on zenderpakketten. Denk aan Film1 of het TGRT EU tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Heerenveen


Internet en tv vergelijken in Heerenveen

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of staat er een verhuizing op de planning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Heerenveen. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en check wat er in het pakket zit (vergeet de speedtest niet!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (extra zenderpakketten, vooruitkijken, uitzending gemist.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies het alles in 1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Of laat een monteur alles installeren. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Installatiegarantie
Cashback kortingen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Diverse pakketten
Unieke aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Live pauzeren
Voordelige prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Interactieve televisie
Goedkope prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Gemakkelijk uitbreiden
Eerste maanden korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Ruim aanbod zenders
Maximaal voordeel

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Meerde add-ons
Introductiekorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Meerde add-ons
Goedkope prijzen


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Stabiele verbinding
Cashback kortingen

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Met handige App
Hoge aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Heldere voorwaarden
Hoge aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Met handige App
Veel voordeel


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Heerenveen

Televisie kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In de omgeving van Heerenveen komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het vliegt er over (50 tot 100 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Bovendien zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een kreet die je veel hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Dit glasvezel alles in één pakket in met internet + bellen en TV heb je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Heerenveen? Welke leveranciers doen dit? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en kies voor “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen resultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Hall.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Heerenveen.