Alles in 1 Helmond Bekijk alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €61


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Helmond vergelijken? Bellen, internetten en tv-kijken: we willen dat het snel gaat, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een supersnelle degelijke verbinding tot het internet is tegenwoordig een absolute must. Dit gebruiken we massaal voor onze studie, thuiswerken, rondsurfen, internetbankieren of voor het plaatsen van een online bestelling. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Middels de vergelijker ontdek je alle kabelaars. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (tv programma’s opnemen, vooruitkijken, on demand films kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij ziet aansluitend direct de goedkoopste alles in 1 provider in Helmond. Zo bespaar je tot wel €62 op jaarbasis. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier puur voor tv kijken of puur voor het internetten? Of vergelijk je liever een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Dankzij de vergelijker vind jij praktische informatie over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Helmond.

Alle aanbieders

Check de prijs van alle providers en kabelaars

Supersnel internet

Internetsnelheden tot 100 MB en digitale TV met alles erop en eraan

Bestel het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €50 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allen soorten breedbandinternet. Leuk, maar welke internetverbinding is voor mij geschikt? Lees direct meer over Internet, tv en bellen Telfort.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze verbinding is voor vrijwel alle huishoudens te ontvangen. Een actueel pluspunt is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Als gevolg daarvan is dit een relatief voordelige aansluiting. Een tegenvaller hierbij is een wat minder snelle verbinding (max 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Let op: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Met een aansluiting op de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 350 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens streamen. Het nadeel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Helmond heeft maar 1 of 2 kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Door gebruik van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 MB/s tot 1Gbps. De download- en uploadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Onontbeerlijk voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet toegankelijk in heel Nederland. Is glasvezel internet in Helmond leverbaar? Vul de tool in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Internetverbinding Voordeel Ongunstig Tarief
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Traagste verbinding Vanaf €35
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €48
3. Glasvezel Maximale snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €51

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Helmond?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat kan snel online. De meest bekende aanbieders (Telfort, Vodafone, KPN, Online.nl, Tele2, XS4ALL) hebben een samenwerking. Op het moment dat jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Hierdoor ben je geen dag offline. Wanneer kan ik overstappen? De meeste alles-in-1 producten duren 12 maanden. Daarna is het per maand opzegbaar. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gespot? Je zult geen hinder ondervinden dankzij de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de organisaties verschaffen een overstapservice. Jouw aanstaande provider zorgt voor de afhandeling. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” bellen- internet en tv abonnement. Tevens regelen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Online.nl, KPN, Vodafone, XS4ALL, Telfort werken hier samen aan. Een goed abonnement gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel het nieuwe pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met deze overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Cruciaal: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies eventueel voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Een andere benaming is triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemt men in de volksmond quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Helmond? Kies je voor alles in 1 producten dan wordt je hiervoor beloond. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op je pakket, dubbele data, en additionele bonussen als gratis premium zenderpakketten. Dankzij soortgelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Vaak bestelde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internetproviders maken reclame voor hoge internetsnelheden. Doorgaans 100den Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? In de tabel spot jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per werkzaamheid lees jij de benodigde snelheid.


Gebeurtenis Welke snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We zien door de bank genomen drie “klassen” internetgebruikers. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elk type gebruiker vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor e-mailen, Social, E-bankieren. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en gebruik je diensten als Pathé Thuis of Videoland. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Alleen High Definition films kijken! Je download regelmatig grotere bestanden. Game via internet zonder storing? Geen limiet: juist voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Heibloem.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Helmond. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat hangt af van veel aspecten. Om die reden geven we je graag wat adviezen.

Welke internet providers zijn er in en rondom Helmond?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via onze tools check je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Wanneer je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, modems, data-kabels? Heb jij geen baat bij vast bellen? Of TV uit het abonnement halen? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor diensten die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles in 1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Denk aan modules als uitzending gemist, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen of pakketten met extra veel zenders bijv. met zenders als Disney Junior. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door van extra’s gebruik te maken kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te bevorderen zijn voor de toekomst interessant. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Helmond.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Tegenwoordig is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Via interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiele telefoon, laptop, en vanzelfsprekend op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met diverse modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals MTV Brand New Muziek.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij sommige internetproviders kan dit slechts een paar dagen. Bij andere aanbieders kan dit tot 10 dagen of langer.

Televisieprogramma opnemen
Steeds meer aanbieders laten jou (gratis) televisieprogramma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (een decoder met harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €4,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Extra zenderpakketten
De meeste pakketten bieden rond de 25 standaard zenders. Denk aan kanalen als 24 Kitchen Entertainment. Bovendien kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals RTV Rijnmond. Maar ook internationalen zoals Motors TV. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog completer maken met add-on zenderpakketten. Bijvoorbeeld FOX of het Zee Cinema kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Noord-Brabant.

alles in 1 in Helmond


Internet en tv vergelijken in Helmond

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Helmond. Dit wordt makkelijk gemaakt middels de adviezen die hieronder staan.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en noteer de samenstelling van het pakket (vergeet de speedtest niet!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je postcode + huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (vooruitkijken, on demand films kijken, begin gemist.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies nu de beste aanbieding met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van een nieuw pakket bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
uitzending gemist, live pauzeren, tv programma’s opnemenLage tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Programma gemist
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Veilig online pakket
Met radiozenders
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Alle bekende kanelen
Scherpe korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Alle bekende tv-zenders
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Interactieve televisie
Maandelijkse korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Snel en betrouwbaar
Hoge aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Vlugge activatie
Aantrekkelijk korting


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Alle tv-zenders
Scherpe prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Overal online TV kijken
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Interactieve televisie
Introductie-aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Betrouwbaar netwerk
Simpele voorwaarden


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Helmond

Digitale televisie en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. In de buurt Helmond komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is snel (100 tot 400 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Bovendien zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat mensen vaak zeggen: Televisie en internet via glasvezel is enorm duur. Gelukkig klopt dit niet. Dit glasvezel alles in één pakket in met televisie, bellen & internet heb je al vanaf €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Helmond? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul eerst jouw postcode in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Niets gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Hauwert.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Helmond.