Alles in 1 Hem Vergelijk direct alle providers en ontvang voordeel tot wel €70


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Hem vergelijken en meteen overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet razendsnel en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een rappe gedegen internetverbinding is tegenwoordig een absolute must. We internetten voor thuiswerken, downloaden van bestanden, televisie kijken, uploaden van bestanden maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Maar welke aanbieders zijn er? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Door onze tool vergelijk je alle kabelaars. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (live pauzeren, begin gemist, online tv kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je vindt direct ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Hem. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €64 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket exclusief voor televisie kijken of enkel voor internet? Of zoek je naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Ook dat is mogelijk! Met de vergelijker tref je nuttige details en tips over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Hem.

Alle aanbieders

Ontdek de pakketten van alle bekende providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid oplopend tot 500 mb/s en extra zenderpakketten.

Bespaar vele euro's per jaar

Check alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €90 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn een voor een types breedbandinternet. Interessant, maar welk type breedbandinternet is handig in mijn situatie? Lees direct meer over 3-in-1 aanbieding Ziggo.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnEen dergelijk internet abonnement is voor vrijwel alle gezinnen beschikbaar. Het grootste voordeel is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daarom zijn goedkope abonnementen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a de lage snelheid (de top ligt op 50mb). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan is het vaak nog wat trager. Let op: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door te werken via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 350 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is dat het aanbod beperkt is. Hem heeft slechts enkele kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Met internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Mbps. De download- en uploadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Onontbeerlijk voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel nog niet beschikbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Hem leverbaar? Gebruik onze vergelijker en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Type aansluiting Voordelen Nadelig Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €37
2. Kabel Prima snelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €48
3. Glasvezel Razendsnel internet Lastig aansluitbaar Vanaf €52

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Hem?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grote jongens (Tele2, XS4ALL, Telfort, Online.nl, Ziggo, Vodafone) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Als jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Mede daarom ben je geen dag offline. Per wanneer kan ik over? Het gros van de alles-in-1 contracten zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een nieuwe aanbieder. Een alles-in-1 aanbieding gespot? Dit is ongecompliceerd door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de aanbieders leveren deze overstapservice. Jouw aanslaande leverancier neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk aan het opzeggen van je oude internet- tv- en bellen abonnement. Verder managen zij dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, Online.nl, Ziggo, XS4ALL, KPN, Vodafone doen hieraan mee. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij het toekomstige pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Geen toegang tot de NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Belangrijk: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies eventueel voor nummerbehoud als je dat wenst.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We noemen dit ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, noemt men in de volksmond quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Hem? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. De belangrijkste voordelen zijn korting op het maandbedrag, gratis mobiele data, en andere extra services zoals gratis gratis “opnemen-pakket”. Door gebruik te maken van dergelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Vaak bestelde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Extra zenders.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De verschillende providers verkondigen hoge internetsnelheden. Normaliter 450 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Beneden spot jij veel voorkomende handelingen. Per handeling spot jij de minimale snelheid.


Waar ben je mee bezig? Welke snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Wij onderscheiden circa 3 types internetgebruikers: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elke klasse adviseren wij een minimum snelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je gebruikt het internet alleen voor e-mailen, Social, websites bezoeken. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wat grotere bijlagen, en je houdt van streamingdiensten als Film1 of NLziet. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de beste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Geen beperkingen: gewoon alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Heijen.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Hem. Maar welk pakket past nu bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om jou te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke leveranciers zijn er in omgeving Drechterland?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via de vergelijk module check je direct de beschikbare aanbieders. Op het moment dat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, modems, data-kabels? Geen belangstelling in vaste telefonie? Of kijk je amper TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan onderdelen die eigenlijk overbodig zijn.

Welke add-ons kies ik?
Een hoop alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Hierbij kun je denken aan extra diensten als extra zenderpakketten, uitzending gemist, live pauzeren of uitgebreide kanalen pakketten met premium zenders zoals AMC. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te stimuleren zijn opties. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Hem.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Hang jij graag voor de TV? Op dit moment is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Dankzij interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (mobiel, Playstation, en niet te vergeten de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met diverse modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals MTV Rocks Muziek.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook even pauzeren is een optie. Bij enkele tv-aanbieders kan dit slechts een paar dagen. Bij weer andere leveranciers kan dit tot 10 dagen of langer.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal providers laten je televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (personal video recorder) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Meer zenderpakketten
De meeste pakketten bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Bijvoorbeeld kanalen als The QYOU Entertainment. Verder heb je vaak toegang tot regionale kanalen als RTV Amstelveen en je kunt kiezen voor Motors TV. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog completer maken met meerdere zenderpakketten. Denk aan Voetbalkanaal of het Euro D kanaal. Op de website van jouw provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Noord-Holland.

alles in 1 in Hem


Internet en tv vergelijken in Hem

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Hem. Dat is eenvoudig door het stappenplan van ons te volgen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en zoek naar de voorwaarden (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Open de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (extra zenderpakketten, online tv kijken, uitzending gemist.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies het alles in 1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Een monteur aan huis is ook mogelijk. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Gratis nummerbehoud
Aantrekkelijk korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Meerde add-ons
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Betrouwbaar netwerk
Goedkope tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Met gratis router
Goedkope tarieven

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Moeiteloos overstappen
Voordelige prijzen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Live pauzeren
Voordelige prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Glasvezel internet
Direct profiteren

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Stabiele verbinding
Periodieke aanbiedingen


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Gratis modem
Scherpe aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Gratis modem
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Top serviceteam
Goedkoop proberen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Alle bekende tv-zenders
Goedkope prijzen


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Hem

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. Met name in de omgeving Drechterland komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is sneller dan welke verbinding (100 tot 400 Mbps), en bijzonder stabiel. Bovendien staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een veelgehoorde opmerking: zo’n glasvezel internetverbinding is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Dit glasvezel alles in één pakket in met televisie, internet en voice is al verkrijgbaar vanaf €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Hem? Welke leveranciers doen dit? Vul nu jouw gegevens in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen resultaten? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Havelterberg.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Hem.