Alles in 1 Herten Vergelijk online alle aanbieders bespaar jaarlijks tot wel €79


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Herten vergelijken? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een razendsnelle goede verbinding met internet is hiervoor cruciaal. We gebruiken het voor 0 of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Op basis van ons zoekscript vergelijk je alle kabelaars. Overstappen gaat gemakkelijk online. Geef je postcode en huisnummer door, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, neem een snelle of tragere verbinding, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (tv programma’s opnemen, vooruitkijken, on demand films kijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je spot daarna direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Herten. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €90 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of een 100% internetaanbieder? Of wil je een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Door deze website vergelijk jij nuttige info over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Herten.

Alle providers

Bekijk de prijs van alle bekende providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheden tot maar liefst 200MB plus handige interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Bezoek de alles in 1 providers en bespaar tot wel €82 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn stuk voor stuk vormen van breedbandinternet. Maar welke soort verbinding moet ik kiezen? Bekijk snel informatie over Internet & televisie Solcon.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Dit type verbinding is voor vrijwel alle Nederlanders bereikbaar. Een grote pré van ADSL is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Om die reden zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het nadeel is de lagere snelheden (max 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Noemenswaardig: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door te werken via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel honderden MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie gebruik. De keerzijde van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Herten biedt echter 1 – 3 kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel internet
Wil je toegang tot het snelste internet? Door middel van glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden zijn doorgaans gelijk. Broodnodig voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet beschikbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Herten aanwezig? Start met vergelijken en ga op zoek naar een aanbieder.


Soort aansluiting Voordelig Nadelig Prijs
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Kan traag zijn Vanaf €35
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Minder te kiezen Vanaf €48
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet altijd mogelijk Vanaf €51

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Herten?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De populaire providers (Online.nl, KPN, Vodafone, Tele2, Telfort, XS4ALL) werken in een centraal systeem. Ga jij online overstappen? Dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Daardoor zit je nooit zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 afspraken duren 12 maanden. Daarna is het per maand opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een andere partij. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gevonden? Je zult geen hinder ondervinden via de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de partijen werken met deze overstapservice. De nieuwe leverancier zal namelijk alles netje verzorgen. Denk hierbij aan het afzeggen van je huidige internet- tv- en bellen abonnement. Tevens managen zij dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Online.nl, KPN, XS4ALL, Ziggo, Vodafone, Telfort bieden dit aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract gelijk online rondmaken.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Plaats jouw bestelling online en en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Werkt de huidige provider niet met deze NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Belangrijk: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies ook voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat we meer en meer zien, heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Herten? Kies je voor alles in 1 producten dan wordt je hiervoor beloond. Elke maand opnieuw korting op je pakket, extra MB’s en andere voordeeltjes zoals gratis uitbreiding van je digitale-tv. Door gebruik te maken van aantrekkelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Geliefde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internet-aanbieders adverteren met hoge internetsnelheden. Gangbaar is dit 450 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hierna tref je een handig overzicht. Per bezigheid spot je de benodigde snelheid.


Wat ben je aan het doen? Voorgeschreven snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Wij onderscheiden naar schatting drie verschillende soorten gebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor ieder segment tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Internet gebruik jij enkel voor Social, websites bezoeken, E-bankieren. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en je houdt van streamingdiensten als NPO of Videoland. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Download van films en series. Online gamen / multiplayers. Dit kan met diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Hellouw.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Herten. Maar welk pakket past nu bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je op weg te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke leveranciers zijn er in en rondom Roermond?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Met onze vergelijker bekijk je snel welke leveranciers er zijn. Op het moment dat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als wifi-versterkers, modems, data-kabels? Geen belangstelling in vast bellen? Of niet betalen voor TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor aspecten die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles-in-1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. In de regel zijn dit extra diensten als extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, on demand films kijken of pakketten met extra veel zenders met extra zenders zoals Nautical Channel. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door van extra’s gebruik te maken zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers aan te jagen zijn opties. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Herten.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Mag jij graag naar de tv kijken? Tegenwoordig zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. D.m.v. interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Mogelijk op steeds meer apparaten (tablet, computer, en natuurlijk je TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met velerlei modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals MTV Rocks Muziek.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een deel van de kabelaars is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Bij andere kabelaars kan dit weer tot 2 weken.

Programma’s opnemen
Meer en meer bedrijven verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een decoder met harde schijf) of d.m.v de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Additionele zenderpakketten
Veel abonnementen hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Denk aan kanalen als RTL 5. Ook heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Dijkland. Of wat dacht je van: NickToons. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog leuker maken met premium zenderpakketten. Denk aan PTV Prime en het SET Asia televisie-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Limburg.

alles in 1 in Herten


Internet en tv vergelijken in Herten

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Herten. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en zoek naar de voorwaarden (vergeet de speedtest niet!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (extra zenderpakketten, vooruitkijken, on demand films kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies nu de beste aanbieding die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Alle tv-zenders
Goedkoop proberen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Binnen 6 weken actief
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Snelle levertijd
Hoge korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Met radiozenders
1 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Binnen 6 weken actief
Eerste maanden korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Zorgeloos online
Goede welkomstkorting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Top verbinding
Tijdelijke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Digitaal tv-kijken
Eerste maanden korting


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Glasvezel internet
Eerste maanden korting

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Live pauzeren
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Ruime keuze
Welkomstkorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Topkwaliteit TV
Hoge aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Herten

TV-kijken en internetten via glasvezel is erg populair. In de omgeving van Roermond komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is vliegensvlug (100 tot 200 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Tevens biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat mensen vaak zeggen: Glasvezel internet is duurder dan de kabel of ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Een glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisieis al mogelijk vanaf gemiddeld €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Herten? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Niets gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Heerjansdam.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Herten.