Alles in 1 Herveld Vergelijk direct alle pakketten en bespaar tot wel €77


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Herveld vergelijken en meteen overstappen? Films streamen, TV-kijken: we willen dat het snel gaat, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een innovatieve stabiele verbinding tot het internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. Onze internetverbinding gebruiken we voor social media, onze studie, uploaden van bestanden, televisie kijken en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid kan ik halen? En wat is het maandtarief?

Op basis van allesin1prijzen.nl vind je alle internetdiensten. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, neem een snelle of tragere verbinding, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (uitzending gemist, extra zenderpakketten, live pauzeren) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij spot vervolgens rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Herveld. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €53 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of juist alleen om te internetten? Of vergelijk je liever een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Ook dat is mogelijk! Dankzij allesin1prijzen.nl check jij uitvoerige informatie + tips over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Herveld.

Alle kabelaars

Achterhaal de deals van alle providers en kabelaars

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot maximaal 100 mb/s en extra zenderpakketten.

Korting op je internetpakket

Bezoek de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €82 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn stuk voor stuk soorten breedbandinternet. Leuk, maar welke verbinding is handig in mijn situatie? Ga direct naar de pagina over Internet, tv zonder bellen Plinq.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnEen dergelijk internet abonnement is voor het gros van de Nederlanders te ontvangen. Het voornaamste pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Hierdoor betaal je nooit teveel voor ADSL. Het grote minpunt daarvan is een wat minder snelle verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je op het platteland? Dan is het vaak nog wat trager. Handig om te weten: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel honderden MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. televisie gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is dat er minder keuzevrijheid is. Herveld biedt maar diverse kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Door gebruik van internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en uploadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Onmisbaar voor zware gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Herveld leverbaar? Vul snel jouw gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Type internet Positief Nadeel Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Kan traag zijn Vanaf €40
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Vaak maar één kabelaar Vanaf €44
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Niet overal beschikbaar Vanaf €56

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Herveld?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Ga dat dan online regelen. De grote jongens (Telfort, Online.nl, Ziggo, KPN, XS4ALL, Vodafone) hebben hierover afspraken gemaakt. Bij een overstap wordt alles voor jou geregeld. Mede daarom ben je geen dag offline. Maar wanneer kan dat? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een nieuwe provider. Een nieuw 3-in-1 pakket gezien? Dit gaat moeiteloos door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de aanbieders bieden deze overstapservice. Jullie toekomstige leverancier regelt het papierwerk. Denk aan het opzeggen van je oude internet- televisie- en bellen abonnement. Daarnaast dragen zij er zorg voor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, Vodafone, KPN, Tele2, XS4ALL, Ziggo werken hier samen aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket gelijk online rondmaken.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice doet de rest.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Maak je geen gebruik van de NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Noemenswaardig: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Je telefoonnummer behouden kan ook voor de vast telefoon.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Een andere benaming is triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is het quad play pakket. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Herveld? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je hiervoor beloond. Denk aan leuke extra’s als €10,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis Netflix. Met dank aan soortgelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Populaire 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De bekende alles-in-1 aanbieders lopen te koop met vaak het snelste internet. Normaliter 400 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Onderstaand doorzoek je een aantal praktische voorbeelden. Per gebeurtenis bekijk je de benodigde snelheid.


Wat ben je aan het doen? Vereiste snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We herkennen plusminus drie “klassen” internetgebruikers. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elk type gebruiker tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Het internet open jij alleen voor e-mailen, Social, websites bezoeken. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en je houdt van streamingdiensten als NPO of Pathé Thuis. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Ben je liefhebber van online gaming? Dit is een optie voor verschillende mensen tegelijkertijd. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Helmond.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Herveld. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je op weg te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke aanbieders zijn actief in omgeving Overbetuwe?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Met onze vergelijker vind je snel welke leveranciers er zijn. Op het moment dat je jouw locatie ingevuld hebt, wordt het overzicht aangepast. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, routers? Heb jij niets aan bellen via de vaste lijn? Of TV uit het abonnement halen? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor services die je niet gebruikt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Het gros van de alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. In de regel zijn dit aanvullende opties zoals tv programma’s opnemen, vooruitkijken, uitzending gemist of dure zenderpakketten met betaalkanalen als Stingray Brava. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te pushen zijn in potentie mogelijke keuzes. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Herveld.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? Vandaag de dag zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door middel van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Op allerlei devices (mobiele telefoon, Xbox, en niet te vergeten de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van diverse modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als FOX Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij een deel van de providers is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Bij andere partijen heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Steeds meer aanbieders laten jou gemakkelijk tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Andere zenderpakketten
Veel leveranciers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Onder andere zenders zoals Discovery Channel Documentaire. Eveneens heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Focuz TV. Maar ook internationalen zoals MTV Brand New. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog persoonlijker maken met extra zenderpakketten zoals FOX of het Meiden van Holland tv-kanaal. Op de providers website bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Gelderland.

alles in 1 in Herveld


Internet en tv vergelijken in Herveld

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Herveld. Dat is eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en check wat er in het pakket zit (doe een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (online tv kijken, extra zenderpakketten, vooruitkijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Er is ook een installatieservice mogelijk. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
uitzending gemist, live pauzeren, tv programma’s opnemenWelkomstkorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Optionele zenderpakketten
Voordelige prijzen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
Binnen 6 weken actief
Nieuwe klanten korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Begin gemist
Scherpe prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Installatiegarantie
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Stabiele verbinding
Goede welkomstkorting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Alle bekende tv-zenders
Cashback kortingen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Met radiozenders
Eerste periode korting


Youfone

Experia Box V10
Snel en betrouwbaar
Direct profiteren

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Gratis telefoonnummer
Voordelige prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Installatiemonteur mogelijk
Maandelijkse korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Overal online TV kijken
Goede welkomstkorting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Herveld

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. En ook in de regio Overbetuwe is dit ook zeker het geval. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is megasnel (100 tot 400 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Evenzeer heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een misvatting: zo’n glasvezel internetverbinding is duurder dan de kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket in met televisie, internet en voice is al mogelijk vanaf €45 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Herveld? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul eerst jouw postcode in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen “hits” op glasvezel? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Heerlen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Herveld.