Alles in 1 Hiaure Vergelijk direct alle aanbieders profiteer van kortingen tot €97


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Hiaure vergelijken en online overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een innovatieve gedegen internet-connectie mag daarom niet ontbreken. Onze internetverbinding gebruiken we voor onze studie, films streamen, uploaden van bestanden, televisie kijken of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Op basis van de vergelijker tref je alle internetdiensten. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Neem jouw adresgegevens als basis en klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), selecteer de gewenste internetsnelheid, kies extra’s voor interactieve televisie (uitzending gemist, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij vindt hierna ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Hiaure. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €78 ieder jaar opnieuw. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier uitsluitend voor tv-kijken of enkel voor internet? Of wil je een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Op basis van ons zoekscript zoek jij uitgebreide informatie + tips over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Hiaure.

Alle aanbieders

Check de pakketten van alle erkende providers

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot maar liefst 500MB en extra zenderpakketten.

Vind het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €72 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn vormen van breedbandinternet. De vraag is: welke verbinding kan ik nu het beste kiezen? Lees direct meer over Internet & televisie Online.nl.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is eigenlijk voor alle huizen toegankelijk. De belangrijkste meerwaarde is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Hierdoor is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Een tegenvaller hierbij is een lage internetsnelheid van maximaal 50MB. Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Let op: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Via internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door internet op deze kabel bereik je maximale snelheden van +/- 400 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-gebruik. De keerzijde van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Hiaure biedt echter 1 – 3 kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? D.m.v. glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Mb/s. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden is vaak gelijk. Voorgeschreven voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel nog niet verkrijgbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Hiaure beschikbaar? Start met vergelijken en ga op zoek naar een aanbieder.


Internetverbinding Gunstig Nadelen Prijzen
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €40
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Beperkt aanbod Vanaf €49
3. Glasvezel Meest snelle internet Matig leverbaar Vanaf €55

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Hiaure?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Ga dat dan online regelen. De meest bekende aanbieders (Telfort, KPN, Ziggo, XS4ALL, Vodafone, Online.nl) hebben een samenwerking. Wanneer jij overstapt hoef jij eigenlijk niets te doen. Derhalve zit je geen dag zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Een groot deel van de alles-in-1 afspraken kan jij eens per jaar aanpassen. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een nieuw 3-in-1 pakket. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gespot? Overstappen gaat razendsnel met deze overstapservice.

De overstapservice
De meeste partijen werken met een overstapservice. De nieuwe leverancier zal namelijk alles netje verzorgen. In het bijzonder het opzeggen van het “oude” internet- tv- en bellen abonnement. Bovendien zien zij erop toe dat de aansluiting op tijd ingaat. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, Vodafone, Tele2, Online.nl, Ziggo, XS4ALL bieden dit aan. Heb je een goede deal gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding direct online bestellen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Koop het toekomstige pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met de NL overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Let op: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies eventueel voor nummerbehoud indien wenselijk.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een alles in 1 pakket gekozen? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Een andere benaming is triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, is het quad play pakket. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Hiaure? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je hiervoor beloond. Je moet dan denken aan extraatjes als kortingen, gratis mobiele data, en andere voordeeltjes zoals gratis “opnemen-pakket”. Dankzij dergelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Populaire 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenderpakket.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De 3-in-1 pakketten lopen te koop met supersnelle internetpakketten. Vaak wel 425 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? In de tabel doorzoek je veel voorkomende handelingen. Per handeling doorzoek je de benodigde snelheid.


Wat ben je aan het doen? Welke snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We ontwaren circa 3 types internetgebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elke klasse vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor Social, e-mailen, E-bankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en stream je films via NLziet of Videoland. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Grote bestanden binnen no-time binnen. Game via internet zonder storing? Geen limiet: juist voor verschillende mensen tegelijkertijd. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Hensbroek.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Hiaure. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je op weg te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke leveranciers zijn er in en rondom Dongeradeel?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Met behulp van onze website tref je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Zodra je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als data-kabels, wifi-versterkers, modems? Geen belangstelling in de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je niet voor onderdelen die totaal niet relevant zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. Denk aan modules als uitzending gemist, live pauzeren, extra zenderpakketten of pakketten met extra veel zenders met premium zenders zoals Stingray DJAZZ. Heb je dit wel echt nodig? Door deze dingen af te nemen stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te stimuleren zijn voor de toekomst interessant. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Hiaure.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Deze dagen zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Met behulp van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiel, desktop, en de traditionele TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van diverse modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van commerciële zenders als Veronica / Disney XD.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij een deel van de partijen kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij steeds meer leveranciers kan je tot 2 weken terugkijken.

Tv-programma opnemen
Een groeiend aantal internetproviders bieden de optie tot TV programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (ontvanger met harde schijf) of d.m.v de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Meer zenderpakketten
Alle providers werken met ongeveer 30 basiszenders. Denk hierbij aan NPO 101 Entertainment. Bovendien kun je ook regionale zenders kijken als RTV LOVE en internationale kanalen zoals National Geographic Wild. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog leuker maken met extra zenderpakketten evenals Eredivisie live en het ART Europe tv-kanaal. Op de providers website vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Hiaure


Internet en tv vergelijken in Hiaure

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Hiaure. Het is verrassend eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en noteer de samenstelling van het pakket (doe altijd een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (uitzending gemist, live pauzeren, begin gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Of laat een monteur alles installeren. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Alle bekende kanelen
Lage tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Goede klantenservice
Goedkoop proberen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Live pauzeren
Introductie-aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Digitaal tv-kijken
Direct profiteren

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Installatiegarantie
Maximaal voordeel

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Snelle levertijd
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Met gratis router
Korting bij 2 jaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Met gratis router
Introductie-aanbieding


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Stabiele verbinding
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Met extra zenderpakketten
Goede welkomstkorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Overal online TV kijken
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Installatiemonteur mogelijk
Korting bij 2 jaar


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Hiaure

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is sterk in opkomst. En ook in de regio Dongeradeel zien we dit zeker terug. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is sneller dan welke verbinding (200 tot 450 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Daarnaast is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een kreet die je veel hoort: Internetten via de glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Dit glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV bestel je al vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Hiaure? Welke leveranciers doen dit? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en selecteer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Niets gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Heijen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Hiaure.