Alles in 1 Hilaard Ontdek alle providers profiteer van kortingen tot €50


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Hilaard vergelijken en online bestellen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: we willen dat het snel gaat, en we willen de beste kwaliteit. Een innovatieve solide verbinding tot het internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. We internetten voor social media, thuiswerken, downloaden van bestanden, internetbankieren of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Op basis van allesin1prijzen.nl vind je alle leveranciers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, kies extra’s voor interactieve televisie (on demand films kijken, begin gemist, vooruitkijken) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij doorzoekt hierna direct de goedkoopste alles in 1 provider in Hilaard. Dit levert een forse besparing op, tot wel €79 per jaar. Op zoek naar een nieuw pakket uitsluitend voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of vergelijk je liever een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Dit is zeker een goede optie! Met behulp van onze zoekmachine vind jij praktische info en adviezen over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Hilaard.

Alle leveranciers

Bekijk de prijzen van de grote Nederlandse providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot wel 200 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Vind de laagste prijzen

Bezoek de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €72 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn de bekendste categorieën breedbandinternet. Alleen, welke internetverbinding past bij mij? Lees direct meer over Alles in 1 pakket aanbieding Kabelnoord.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor vrijwel alle consumenten verkrijgbaar. Het voornaamste pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Als gevolg daarvan is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het nadeel is een lage internetsnelheid van maximaal 50MB. Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Ook interessant: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 400 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. streamen. Het nadeel is dat er minder keuzevrijheid is. Hilaard heeft een beperkt aantal kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Door gebruik van internet via glasvezel gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 MB/s of sneller. De upload- en downloadsnelheid is vaak gelijk. Noodzakelijk voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet bereikbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Hilaard voorhanden? Gebruik onze vergelijker en vind uit wat de opties zijn.


Soort verbinding Positief Minpunt Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Lage snelheid Vanaf €35
2. Kabel Prima snelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €43
3. Glasvezel De snelste verbinding Geen landelijke dekking Vanaf €55

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Hilaard?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Ga dat dan online regelen. De grote jongens (KPN, Ziggo, Online.nl, Telfort, Tele2, Vodafone) werken met elkaar samen. Bij een overstap wordt dit allemaal uit handen genomen. Daardoor blijf jij gegarandeerd online. Kan ik de overstap al maken? Vrijwel alle alles-in-1 deals hebben een looptijd van 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Een nieuw 3-in-1 pakket gevonden? De overstap is eenvoudig door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de internetproviders zijn aangesloten bij een overstapservice. Jouw aanslaande leverancier zal namelijk alles netje verzorgen. Onder andere het afzeggen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Daarna zorgen zij ervoor dat de aansluiting op tijd ingaat. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. KPN, Tele2, Online.nl, Vodafone, Ziggo, XS4ALL geven jou deze opties. Een goed abonnement gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kan jij de aanbieding snel online kopen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Plaats jouw bestelling online en en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Tip: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Ook nummerbehoud is mogelijk indien wenselijk.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Een andere benaming is triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft te maken met het quad play abonnement. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Hilaard? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan ontvang je korting. Elke maand opnieuw korting op je pakket, extra veel mobiele data, en andere voordeeltjes zoals gratis uitbreiding van je digitale-tv. Dankzij deze combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Gevierde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De grote providers beloven supersnelle internetpakketten. Doorgaans 475 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hieronder vind je veel voorkomende handelingen. Per handeling tref je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat doe jij? Voorgeschreven snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We hebben het vaak over naar schatting 3 types internetgebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke categorie bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan social media, internetbankieren, surfen. Niet meer dan 1 device online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Netflix of Pathé Thuis. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dit is een optie voor verschillende mensen tegelijkertijd. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Herten.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Hilaard. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat hangt af van veel aspecten. Om jou te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke leveranciers zijn er in de streek Littenseradiel?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via onze tools vergelijk je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Nadat jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als data-kabels, modems, routers? Geen interesse in vast bellen? Of TV uit het abonnement halen? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Oftewel, zo betaal je niet voor aspecten die je toch niet nuttigt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Bekende voorbeelden zijn extraatjes zoals live pauzeren, on demand films kijken, tv programma’s opnemen of premium zenderpakketten met betaalkanalen als SLAM! TV. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door te kiezen voor add-ons schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te pushen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Hilaard.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ook zo dol op televisie kijken? Vandaag de dag bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door middel van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Vandaag de dag doe je dit met elk device (telefoon, consoles, en uiteraard de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via verscheidene modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Discovery Channel Documentaire.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij enkele partijen kan dit tot 2 dagen. Maar bij een groeiend aantal providers kan je tot 2 weken terugkijken.

Tv-programma opnemen
Het gros van de kabelaars bieden de optie tot programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (personal video recorder) maar het verschuift naar cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Diverse zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden rond de 25 standaard zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als Ginx Entertainment. Daarnaast kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als RTV LOVE. Maar ook internationalen zoals Poker Channel. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met meerdere zenderpakketten. Denk aan Film1 of het PCNE kanaal. Bij je eigen internet-provider check je het complete aanbod zenders voor Friesland.

alles in 1 in Hilaard


Internet en tv vergelijken in Hilaard

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Hilaard. Het is supersimpel door de volgende tips te gebruiken.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en schrijf op waar je recht op hebt (doe een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (vooruitkijken, online tv kijken, tv programma’s opnemen.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Ben je zelf handig met installeren?Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Snelle levertijd
Welkomstkorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Meerde add-ons
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Alle bekende tv-zenders
Goede welkomstkorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Binnen 6 weken actief
Goedkope tarieven

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Stabiele verbinding
Scherpe aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Digitaal tv-kijken
Simpele voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Met gratis router
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Goedkoop vast bellen
Maximaal voordeel


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Videotheek thuis
Korting bij 2 jaar

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Met extra zenderpakketten
Korting bij 1 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Ruime keuze
Simpele voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Met radiozenders
Unieke korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Hilaard

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. In de omgeving van Littenseradiel zien we dit zeker terug. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is sneller dan welke verbinding (100 tot 200 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Tevens heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat je vaak hoort: Televisie en internet via glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Het glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen beginnen qua prijs rond de €45 – €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Hilaard? En welke providers bieden het aan? Vul eerst jouw postcode in, en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Heinenoord.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Hilaard.