Alles in 1 Hoek van Holland Check alle providers en bespaar tot wel €53


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Hoek van Holland vergelijken en meteen overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een vlugge degelijke internetverbinding is hiervoor cruciaal. Internet gebruiken we voor televisie kijken, internetbankieren, onze studie, downloaden van bestanden en nog veel meer. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Door allesin1prijzen.nl check je alle kabelaars. En overstappen is kinderspel. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), neem een snelle of tragere verbinding, kies extra’s voor interactieve televisie (begin gemist, tv programma’s opnemen, uitzending gemist) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je treft daaropvolgend ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Hoek van Holland. Start met vergelijken en bespaar zo €54 per jaar. Op zoek naar een nieuw pakket uitsluitend voor tv-kijken of enkel voor internet? Of zoek je naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Ook dat is mogelijk! Middels allesin1prijzen.nl vergelijk je behulpzame details en tips over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Hoek van Holland.

Alle internet-aanbieders

Ontdek de aanbiedingen van alle providers en kabelaars

Meest snelle internet

Internetsnelheid van maar liefst 100 MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Vind de laagste prijzen

Bezoek de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €57 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn een voor een voorbeelden van breedbandinternet. Alleen, welke internetverbinding past bij mijn wensen? Lees direct meer over Voordelig alles in 1 Tele2.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor vrijwel alle Nederlanders toegankelijk. Het grootste voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Als gevolg daarvan betaal je nooit teveel voor ADSL. De negatieve kant daarvan is de lage snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Handig om te weten: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Bij kabel internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door internet op deze kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 200 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie kijken. De keerzijde van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Hoek van Holland biedt maar diverse kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Door gebruik van glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mbps. De upload- en snelheid voor downloaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Essentieel voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Hoek van Holland af te sluiten? Vul de gegevens van jouw woning in en achterhaal wat er mogelijk is.


Verbindingstype Voordelig Minpunt Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €39
2. Kabel Prima snelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €48
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet altijd mogelijk Vanaf €55

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Hoek van Holland?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Ga dat dan online regelen. De grote jongens (Tele2, Vodafone, Telfort, Online.nl, XS4ALL, Ziggo) hebben hierover afspraken gemaakt. Wanneer jij overstapt regelt de nieuwe provider alles. Zodoende ben je geen dag offline. Per wanneer kan ik over? Het gros van de alles-in-1 afspraken duren 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een mooie pakketdeal uitgezocht? Het overstappen gaat probleemloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de internetproviders verschaffen een overstapservice. Jouw aanslaande leverancier zorgt voor het administratieve gedeelte. Onder andere het afhandelen van je huidige internet- tv- en bellen abonnement. Tevens letten zij er op dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Online.nl, KPN, Tele2, XS4ALL, Ziggo kunnen dit aanbieden. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket gelijk online rondmaken.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Plaats jouw bestelling online en en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Maak je geen gebruik van de overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Fundamenteel: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Ook nummerbehoud is mogelijk in het kader van vaste telefonie.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat we meer en meer zien, heeft het label quad play gekregen. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Hoek van Holland? Kies je voor alles in 1 producten dan wordt je hiervoor beloond. De belangrijkste voordelen zijn korting op je pakket, dubbele data, en andere voordeeltjes zoals gratis Netflix. Door toedoen van aantrekkelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Erkende 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De verschillende providers maken reclame voor supersnelle internetpakketten. Normaliter 100den Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? In de tabel lees je een aantal alledaagse voorbeelden. Per werkzaamheid doorzoek jij de snelheid die noodzakelijk is.


Waar ben je mee bezig? Benodigde snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
Wij onderscheiden globaal gezien 3 verschillende internet-users: instap, standaard en grootverbruik. Voor elke categorie raden wij een internetsnelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Internet gebruik jij enkel voor e-mailen, websites bezoeken, Social. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en maak je gebruik van o.a. Videoland of NPO. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Of je favoriete game spelen? Dit is een optie voor verschillende personen tegelijk. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Heythuysen.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Hoek van Holland. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat hangt af van veel aspecten. Om die reden vind je hierbij wat tips.

Welke providers zijn er in regio Rotterdam?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via onze tools tref je gemakkelijk & snel de providers. Wanneer jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als routers, modems, data-kabels? Geen behoefte aan bellen via de vaste lijn? Of wil jij een contract zonder TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor diensten die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Voorbeelden zijn extraatjes zoals live pauzeren, uitzending gemist, begin gemist of uitgebreide kanalen pakketten met premium zenders zoals BabyTV. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te bevorderen kunnen voor jou handig zijn. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Hoek van Holland.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ook zo dol op televisie kijken? Vandaag de dag vind je in elk drie in één pakket digitale TVMet behulp van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Mogelijk op steeds meer apparaten (iPad , consoles, of “ouderwets” op de TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met velerlei modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van overige zenders zoals MTV Entertainment.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij verscheidene leveranciers kan dit slechts een paar dagen. Maar bij steeds meer kabelaars kan dit tot 10 dagen of langer.

Tv-programma opnemen
Een groeiend aantal kabelaars bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Deze optie kost je om en nabij de €6,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Andere zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Denk aan kanalen als History Documentaire. Verder kun je ook regionale zenders kijken als Graafschap TV. Maar ook internationalen zoals ZDF. Je kunt je digitale-tv ervaring nog completer maken met meerdere zenderpakketten. Check o.a. Ziggo Sport of het Meiden van Holland kanaal. Op de providers website doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Zuid-Holland.

alles in 1 in Hoek van Holland


Internet en tv vergelijken in Hoek van Holland

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Hoek van Holland. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en schrijf op waar je recht op hebt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Klik op vergelijken en vul je postcode + huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (online tv kijken, extra zenderpakketten, live pauzeren.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die voor jou geschikt is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Glasvezel internet
Goede welkomstkorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Betrouwbaar netwerk
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Digitaal tv-kijken
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Gratis modem
Heel betaalbaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Ruim aanbod zenders
Simpele voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Optionele zenderpakketten
Maximaal voordeel

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Gemakkelijk uitbreiden
Maximaal voordeel

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Binnen 6 weken actief
Eerste maanden korting


Youfone

Momenteel alleen DSL
Vlugge activatie
Hoge korting

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Actief in enkele weken
Goedkope tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Goedkoop vast bellen
Voordelig proberen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Alle bekende kanelen
Korting bij 2 jaar


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Hoek van Holland

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In de streek Rotterdam zijn er steeds meer mogelijkheden. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is vliegensvlug (150 tot 300 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Verder biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een kreet die je veel hoort: internet en TV via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisieheb je al vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Hoek van Holland? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul eerst jouw postcode in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen zoekresultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Helmond.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Hoek van Holland.