Alles in 1 Hollum Bekijk alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €71


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Hollum vergelijken en afsluiten? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet supersnel zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een rappe stabiele verbinding tot het internet is hiervoor cruciaal. Dit gebruiken we massaal voor films streamen, downloaden van bestanden, uploaden van bestanden, rondsurfen of online shoppen. Maar welke aanbieders zijn er? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat kost het abonnement mij?

Op basis van onze tool vergelijk je alle providers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer je postcode + huisnummer in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, neem een snelle of tragere verbinding, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (online tv kijken, live pauzeren, uitzending gemist) en schat het aantal belminuten. Jij doorzoekt nadien overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Hollum. Op die manier bespaar je al gauw €92 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of een 100% internetaanbieder? Of wil je alles weten over een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Via allesin1prijzen.nl vind je handige info en adviezen over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Hollum.

Alle aanbieders

Vergelijk de proposities van meer dan 10 providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheid oplopend tot 100 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Check de laagste prijs

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €68 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn voorbeelden van breedbandinternet. Maar welke internetverbinding past bij mij? Bekijk snel informatie over Alles in 1 vergelijken ZeelandNet.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor het gros van de huishoudens bereikbaar. Een actueel pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daardoor betaal je nooit teveel voor ADSL. Het nadeel is de lage snelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan is het vaak nog wat trager. Noemenswaardig: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door internet op deze kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 300 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld streamen. Het grote minpunt van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Hollum heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Dankzij glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s of sneller. De download- en uploadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Onmisbaar voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Hollum af te sluiten? Voer je gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Type internet Voordelig Negatief Abonnement
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Kan traag zijn Vanaf €35
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder te kiezen Vanaf €49
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet altijd mogelijk Vanaf €51

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Hollum?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De populaire providers (Telfort, Tele2, Vodafone, KPN, Online.nl, Ziggo) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Als jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Mede daarom blijf jij gegarandeerd online. Per wanneer kan ik over? De meeste alles-in-1 producten duren 12 maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een nieuwe aanbieder. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gekozen? Je zult geen hinder ondervinden met deze overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de organisaties leveren de overstapservice. De toekomstige aanbieder regelt dan alles. Denk aan het afzeggen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Eveneens zien zij erop toe dat de aansluiting op tijd ingaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. KPN, Ziggo, Online.nl, XS4ALL, Telfort, Vodafone kunnen dit aanbieden. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kan je het nieuwe pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Maak je geen gebruik van deze landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Let op: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies ook voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Een andere benaming is triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemt men in de volksmond quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Hollum? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan kunnen de kortingen flink oplopen. De belangrijkste voordelen zijn korting op het maandbedrag, extra veel mobiele data, en andere extra services zoals gratis gratis uitbreiding van je digitale-tv. Door zulke combideals krijg je dus meer voor je geld. Vaak bestelde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internetproviders adverteren met vaak het snelste internet. Normaal wel 500 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hierna tref je een praktisch overzicht. Per bezigheid lees jij de internetsnelheid die benodigd is.


Gebeurtenis Welke snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We zien globaal gezien 3 types internetgebruikers: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Per doelgroep bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Het internet open jij alleen voor surfen, social media, internetbankieren. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Met regelmaat download je files, en stream je films via Netflix of Film1. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Online gamen / multiplayers. Dit is een optie voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Hijum.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Hollum. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je op weg te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke partijen leveren in de omgeving van Ameland?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via allesin1prijzen.nl vind je gemakkelijk & snel de providers. Nadat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke spullen heb jij nodig?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, routers, modems? Geen interesse in bellen via de vaste lijn? Of kijk je amper TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zodoende betaal je niet voor aspecten die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Voorbeelden zijn extra services zoals vooruitkijken, extra zenderpakketten, online tv kijken of diverse entertainment-pakketten met kanalen als Boomerang. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door deze dingen af te nemen stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te bevorderen zijn mogelijkheden. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Hollum.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Hang jij graag voor de TV? Op dit moment bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door middel van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Op allerlei devices (mobiele telefoon, consoles, en vanzelfsprekend op de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij meerdere modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld VH1 Classic Muziek.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij een aantal aanbieders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Echter, bij andere aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

Televisieprogramma opnemen
Veel providers bieden de optie tot televisieprogramma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (ontvanger met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €5,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Let op: er zit een maximum aan opnemen.De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Additionele zenderpakketten
De meeste aanbieders werken met ongeveer 30 basiszenders. Zoals Brava Muziek. Daarbij heb je vaak toegang tot regionale kanalen als VTV1 en je kunt kiezen voor 100% NL TV. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met premium zenderpakketten. Bijvoorbeeld Eredivisie live en het PCNE tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun jij het complete aanbod opvragen voor Friesland.

alles in 1 in Hollum


Internet en tv vergelijken in Hollum

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Hollum. Dit gaat gemakkelijk aan de hand van de volgende stappen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en zoek naar de voorwaarden (doe altijd een speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (live pauzeren, on demand films kijken, vooruitkijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies het alles in 1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Supersnel via Glas
2 jaar aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
HD-zenders kijken
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Topkwaliteit TV
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Ruim aanbod zenders
Unieke aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Met radiozenders
Voordelige tarieven

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Met installatie garantie
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Heldere voorwaarden
Goedkoop proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Optionele zenderpakketten
2 jaar aanbieding


Youfone

Gratis Fox Sports
Gratis telefoonnummer
Voordelige tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Optionele zenderpakketten
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Moeiteloos overstappen
Scherpe prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Goedkoop vast bellen
Tijdelijke korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Hollum

Digitale televisie en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. Met name in de omgeving Ameland is dat niet anders. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is snel (100 tot 400 Mbps), en bijzonder stabiel. Daarbij is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een misvatting: Internetten via de glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice heb je al vanaf €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Hollum? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul eerst jouw postcode in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen aanbieders gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Hengelo.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Hollum.