Alles in 1 Holwerd Vergelijk online alle pakketten profiteer van kortingen tot €97


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Holwerd vergelijken en direct de overstap maken? Films streamen, TV-kijken: het moet snel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een supersnelle trouwe internetaansluiting is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken het voor thuiswerken, internetbankieren, downloaden van bestanden, rondsurfen en steeds vaker voor online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid kan ik halen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met behulp van onze postcodetool tref je alle kabelaars. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Vul jouw locatie in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), selecteer de gewenste internetsnelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (begin gemist, live pauzeren, tv programma’s opnemen) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij doorzoekt daarna rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Holwerd. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €69 ieder jaar opnieuw. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier uitsluitend voor tv-kijken of juist alleen om te internetten? Of wil je alles weten over een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Dit is zeker een goede optie! Op basis van onze zoekmachine spot jij handige details en tips over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Holwerd.

Alle internet-providers

Ontdek de prijzen van meer dan 10 providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid tot maximaal 500MB plus diverse extra zenders.

Vind het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €84 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allen genres van breedbandinternet. De vraag is: welke internetverbinding moet ik kiezen? Lees direct meer over Internet, bellen en tv Solcon.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Dit type verbinding is voor het gros van de huishoudens toegankelijk. Het voornaamste pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Vandaar is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het grote minpunt daarvan is de lage snelheid (de top ligt op 50mb). Woon je in afgelegen gebied? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Belangrijk: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met internet via de kabel profiteer je van internetsnelheden tot honderden MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is dat er minder keuzevrijheid is. Holwerd biedt maar diverse kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Dankzij internet via glasvezel bereik je hoge snelheden tot 500 Mb/s. De upload- en downloadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Een must voor de heavy users. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Holwerd beschikbaar? Start met vergelijken en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort verbinding Voordelen Ongunstig Tarief
1. ADSL Overal te ontvangen Traag Vanaf €37
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder keuzevrijheid Vanaf €45
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet altijd mogelijk Vanaf €54

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Holwerd?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Ga dat dan online regelen. De meest bekende aanbieders (Tele2, Vodafone, Telfort, Ziggo, Online.nl, KPN) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan zorgen de providers voor de afhandeling. Hierdoor zit je nooit zonder internet. Per wanneer kan ik over? Het gros van de alles-in-1 deals kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna is het per maand opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gekozen? De overstap is eenvoudig dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de organisaties leveren een overstapservice. De toekomstige aanbieder regelt dan alles. Denk hierbij aan het afhandelen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Eveneens dragen zij er zorg voor dat het contract tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Telfort, Ziggo, Online.nl, XS4ALL, Vodafone, Tele2 werken hier samen aan. Heb je een goede deal gevonden? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Koop het toekomstige pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Tip: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies ook voor nummerbehoud als je dat wenst.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. We noemen dit ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, heeft te maken met het quad play abonnement. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Holwerd? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan dien je hiervoor beloond te worden. Maandelijks heb je dan recht op €10,00 korting, gratis mobiele data, en additionele bonussen als gratis uitbreiding van je digitale-tv. Met dank aan dergelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Veel besproken 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Extra zenders.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De grote providers maken reclame voor vaak het snelste internet. Normaal wel 425 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Beneden lees jij een aantal praktische voorbeelden. Per handeling lees jij de internetsnelheid die benodigd is.


Waar ben je mee bezig? Geschatte snelheid?/th>
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Wij onderscheiden circa 3 verschillende internet-users: instap, standaard en grootverbruik. Voor ieder segment vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor internetbankieren, social media, surfen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Youtube of NLziet. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Downloaden en uploaden gaat supersnel. Houd je van online gamen? Geen limiet: juist voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Hippolytushoef.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Holwerd. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om jou te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke providers zijn er in en rondom Dongeradeel?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via ons zoekscript bekijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Nadat jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, wifi-versterkers, data-kabels? Maak je geen gebruik van bellen via de vaste lijn? Of heb je geen televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Oftewel, zo betaal je niet voor opties die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. In de regel zijn dit aanvullende opties zoals live pauzeren, tv programma’s opnemen, vooruitkijken of pakketten met extra veel zenders met betaalkanalen als Disney Junior. Wil je hier echt gebruik van maken? Door van extra’s gebruik te maken gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te verbeterzijn voor sommige huizen onmisbaar. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Holwerd.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Op dit moment kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door middel van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan op verschillende apparaten (telefoon, desktop, en niet te vergeten de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via meerdere modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als RTL 7.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige kabelaars kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Echter, bij andere providers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de bedrijven laten je programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (ontvanger met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Meer zenderpakketten
Veel abonnementen bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Voorbeelden zijn zenders als RTL 4. Bovendien kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals RTV Utrecht en internationale kanalen zoals Ketnet/OP12. Je kunt je digitale-tv ervaring nog completer maken met betaalde zenderpakketten zoals PTV Prime en het LBC Europe televisie-kanaal. Op de providers website check je het complete aanbod zenders voor Friesland.

alles in 1 in Holwerd


Internet en tv vergelijken in Holwerd

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Holwerd. Dit gaat gemakkelijk door het stappenplan van ons te volgen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (doe een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (online tv kijken, uitzending gemist, extra zenderpakketten.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Er is ook een installatieservice mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
HD-zenders kijken
Goede voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Overal online TV kijken
Korting bij 2 jaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Met installatie garantie
Introductiekorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Gratis nummerbehoud
Goedkope tarieven

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Met handige App
Scherpe prijzen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Binnen 6 weken actief
Aantrekkelijk korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Videotheek thuis
Hoge korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Gratis ontvanger
Goede welkomstkorting


Youfone

Gratis Fox Sports
Installatiegarantie
Hoge korting

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Gemakkelijk overstappen
Voordelige prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Top verbinding
Introductiekorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Videotheek thuis
Welkomstkorting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Holwerd

Digitale televisie en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. In de buurt Dongeradeel zijn er steeds meer mogelijkheden. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is verrassend snel (50 tot 100 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Ook biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat mensen vaak zeggen: Internetten via de glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is vaak niet het geval. Het glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV is al mogelijk vanaf €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Holwerd? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul eerst jouw postcode in, en filter op “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen zoekresultaten? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Hernen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Holwerd.