Alles in 1 Iens Vergelijk alle providers en ontvang voordeel tot wel €50


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Iens vergelijken? Films streamen, TV-kijken: het moet razendsnel en we willen de beste kwaliteit. Een snelle en bekwame internet-connectie is voor veel mensen onmisbaar geworden. Dit gebruiken we massaal voor social media, internetbankieren, downloaden van bestanden, televisie kijken of voor het plaatsen van een online bestelling. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheden bieden zij aan? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Dankzij de vergelijker vind je alle providers. En overstappen is kinderspel. Het uitgangspunt is je adres, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, vooruitkijken) en schat het aantal belminuten. Jij treft direct zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Iens. Zo bespaar je tot wel €61 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider exclusief voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of zoek je naar een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Met behulp van de vergelijker bekijk je praktische details en tips over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Iens.

Alle providers

Bekijk de aanbiedingen van alle providers en kabelaars

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid oplopend tot 200 mb/s plus handige interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Bezoek de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €58 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn stuk voor stuk vormen van breedbandinternet. Alleen, welke soort verbinding past bij mij? Bekijk snel informatie over Alles in 1 Tele2.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnEen dergelijk internet abonnement is voor een groot deel van de woningen beschikbaar. Een actueel pluspunt is de keuzevrijheid. Om die reden zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De negatieve kant daarvan is een lage internetsnelheid van maximaal 50MB. Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Praktisch: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via kabel-internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door via de kabel te internetten heb je een prima snelheid, vaak wel 350 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld televisie gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is dat er minder keuzevrijheid is. Iens biedt maar diverse kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? D.m.v. glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Megabit per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden ligt hierbij meestal even hoog. Essentieel voor de heavy users. Helaas is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Iens voorhanden? Voer je gegevens in en check de diverse contracten.


Soort aansluiting Positief Minpunt Prijzen
1. ADSL Overal te ontvangen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €35
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Verplicht TV-abonnement Vanaf €49
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Lastig aansluitbaar Vanaf €56

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Iens?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Doe dat direct via internet. De grote jongens (Telfort, Vodafone, Online.nl, KPN, Ziggo, Tele2) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Als jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Daardoor zit je geen dag zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Een groot deel van de alles-in-1 deals hebben een looptijd van 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een andere partij. Een alles-in-1 aanbieding geselecteerd? Dit is ongecompliceerd door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meeste partijen leveren de overstapservice. De toekomstige aanbieder regelt dan alles. Bijvoorbeeld het opzeggen van je oude televisie- bellen en internet abonnement. Daarna regelen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, XS4ALL, Vodafone, Online.nl, Telfort, Ziggo werken hier samen aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding nu online sluiten.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Maak je geen gebruik van deze overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Fundamenteel: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies ook voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Een andere benaming is triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Iens? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Maandelijks heb je dan recht op €5,00 korting, dubbele data, en andere extra services zoals gratis gratis HBO. Door toedoen van deze combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Geliefde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders maken reclame voor razendsnel internet. Gangbaar is dit 400 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hier beneden lees jij een praktisch overzicht. Per activiteit spot je de snelheid die noodzakelijk is.


Wat doe je? Geschatte snelheid?/th>
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We hebben het vaak over circa 3 gebruikerstypes in internetgebruik: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elk van dezetref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Het internet open jij alleen voor e-mailen, Social, websites bezoeken. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Met regelmaat download je files, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Videoland of Netflix. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Download van films en series. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dit is een optie voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Ook handig: alle info over Glasvezel internet Houwerzijl.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Iens. Welk pakket past bij mij? Dat hangt af van veel aspecten. Hierom vind je hieronder wat meer info.

Welke internet providers zijn er in de omgeving van Littenseradiel?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via onze tools vind je in een oogopslag alle spelers. Nadat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, vallen veel aanbieders al af. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt alle extra’s nodig als wifi-versterkers, routers, data-kabels? Maak je geen gebruik van bellen via de vaste lijn? Of heb je geen televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je niet voor onderdelen die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Denk aan extraatjes zoals extra zenderpakketten, begin gemist, on demand films kijken of premium zenderpakketten met aanvullende themakanalen als Pebble TV. Heb je dit wel echt nodig? Door van extra’s gebruik te maken kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router aan te jagen zijn opties. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Iens.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? Vandaag de dag vind je in elk drie in één pakket digitale TVVia interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (smartphone, laptop, en uiteraard de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij diverse modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere kanalen als Ketnet Kids.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een aantal providers kan dit max. 48 uur. Maar bij andere partijen heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Televisieprogramma opnemen
Het gros van de internetproviders laten je televisieprogramma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of d.m.v de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Meer zenderpakketten
Internet bedrijven hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als TLC Entertainment. Daarentegen kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als N tv en internationale kanalen zoals MTV Brand New. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement uitbouwen met extra zenderpakketten. Check o.a. HBO en het TGRT EU kanaal. Op de providers website kun jij het complete aanbod opvragen voor Friesland.

alles in 1 in Iens


Internet en tv vergelijken in Iens

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Iens. Dat is eenvoudig wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en schrijf op waar je recht op hebt (doe een speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (tv programma’s opnemen, live pauzeren, online tv kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Kies het alles in 1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De actuele wachttijd tot alles live is, is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Betrouwbaar netwerk
1 jaar aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Topkwaliteit TV
Hoge aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Begin gemist
Scherpe korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Top verbinding
Veel voordeel

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Goede klantenservice
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
Met installatie garantie
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Top serviceteam
Scherpe aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Gemakkelijke installatie
Nieuwe klanten korting


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Gratis ontvanger
Scherpe aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Ruim aanbod zenders
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Gemakkelijk overstappen
Lage tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Snelle levertijd
Goede voorwaarden


Beste alles-in-1 met glasvezel in Iens

Digitale televisie en internet via glasvezel komt steeds meer in trek. In en rondom Littenseradiel zien we dit zeker terug. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is sneller dan welke verbinding (150 tot 300 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Daarbij spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is enorm duur. Dit is vaak niet het geval. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet bestel je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Iens? Welke aanbieders zijn er? Voer jouw gegevens in, en selecteer het filter “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen “hits” op glasvezel? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Hoofddorp.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Iens.