Alles in 1 Hoofddorp Check alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €68


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Hoofddorp vergelijken en direct de overstap maken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het mag niet langzaam zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een razendsnelle trouwe internetaansluiting is tegenwoordig een absolute must. We gebruiken het voor 0 en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat kost dat per maand?

Op basis van onze tool vergelijk je alle aanbieders. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (on demand films kijken, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen) en selecteer het aantal belminuten. Jij vindt aansluitend direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Hoofddorp. Op die manier bespaar je al gauw €85 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of wil je alles weten over een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Met behulp van ons zoekscript check je handige informatie + tips over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Hoofddorp.

Alle kabelaars

Bekijk de aanbiedingen van alle erkende providers

Supersnel internet

Internetsnelheden tot maximaal 100 mb/s en extra zenderpakketten.

Besparen op je internetgebruik

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar tot wel €54 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn stuk voor stuk voorbeelden van breedbandinternet. Alleen, welk type verbinding is voor mij geschikt? Lees direct meer over Alles in 1 abonnement Telfort.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze internetaansluiting is voor vrijwel alle gezinnen bereikbaar. Een belangrijk voordeel is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Als gevolg daarvan betaal je nooit teveel voor ADSL. De keerzijde hiervan is o.a de mindere snelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Praktisch: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabel internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 400 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv & streamen. Het nadeel is dat er minder keuzevrijheid is. Hoofddorp heeft maar 1 of 2 kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Door middel van internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 MB/s of sneller. De download- en snelheden voor uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Noodzakelijk voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel nog niet voorhanden voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Hoofddorp beschikbaar? Vul de tool in en check de diverse contracten.


Internetverbinding Voordelen Minpunt Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traag Vanaf €41
2. Kabel Prima internetsnelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €47
3. Glasvezel De snelste verbinding Lastig aansluitbaar Vanaf €51

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Hoofddorp?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grootste providers (Telfort, Online.nl, Tele2, XS4ALL, KPN, Vodafone) werken met elkaar samen. Wanneer jij overstapt wordt alles voor jou geregeld. Op die manier zit je nooit zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Het grootste deel van de alles-in-1 producten zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een andere partij. Heb je een goedkope alles-in-1 provider uitgezocht? Dit is ongecompliceerd door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de organisaties werken samen met een overstapservice. De toekomstige partij regelt dan alles. Bijvoorbeeld het afhandelen van je huidige bellen- internet en tv abonnement. Tevens regelen zij dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. KPN, XS4ALL, Tele2, Telfort, Vodafone, Online.nl geven jou deze opties. Een goed abonnement gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket vandaag online regelen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met deze landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Let op: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies ook voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Dit heet ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, is het quad play pakket. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Hoofddorp? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je hiervoor beloond. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op het maandbedrag, extra veel mobiele data, of iets als een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Dankzij aantrekkelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Erkende 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De 3-in-1 pakketten adverteren met vaak het snelste internet. Vaak wel 475 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hieronder bekijk je veel voorkomende handelingen. Per bezigheid vind jij de voorgeschreven snelheid.


Activiteit Minimale snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Wij onderscheiden globaal gezien 3 types internetgebruikers: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor ieder segment bevelen we een andere snelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor mailen, social media, surfen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Af en toe download je foto’s of films, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Pathé Thuis of Youtube. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Grote bestanden binnen no-time binnen. Houd je van online gamen? Dit is een optie voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Hoek van Holland.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Hoofddorp. Maar welk pakket past nu bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke leveranciers zijn er in de buurt van Haarlemmermeer?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via onze tools bekijk je direct de beschikbare aanbieders. Nadat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, routers, data-kabels? Geen interesse in de vaste telefoon? Of niet betalen voor TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo geef jij geen geld uit aan services die irrelevant en overtollig zijn.

Welke add-ons kies ik?
Een hoop alles-in-1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Denk aan modules als tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, online tv kijken of dure zenderpakketten met betaalkanalen als Food Network. Heb je dit wel echt nodig? Juist door deze extra’s schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verbeterzijn in potentie mogelijke keuzes. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Hoofddorp.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Hedendaags vind je in elk drie in één pakket digitale TVDankzij interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiel, laptop, en vanzelfsprekend op de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met allerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als Eurosport 1 Sport.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige alles-in-1 providers kan dit tot 2 dagen. Maar bij andere tv-aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

Programma’s opnemen
Een groeiend aantal kabelaars bieden de optie tot televisieprogramma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (ontvanger met harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Extra zenderpakketten
Veel abonnementen werken met ongeveer 30 basiszenders. Bijvoorbeeld kanalen als Brava Muziek. Bovendien kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals IJsselland-TV en internationale zenders als Comedy Central Extra. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog persoonlijker maken met premium zenderpakketten zoals FOX en het Star Plus tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Noord-Holland.

alles in 1 in Hoofddorp


Internet en tv vergelijken in Hoofddorp

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Hoofddorp. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (vooruitkijken, begin gemist, tv programma’s opnemen.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de provider met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Alle bekende kanelen
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Gratis nummerbehoud
Hoge aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Goede klantenservice
Nieuwe klanten korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Pakket zelf samenstellen
Welkomstkorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Programma gemist
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Met gratis router
Introductie-aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Top serviceteam
Scherpe korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Met installatie garantie
Goede welkomstkorting


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Gemakkelijke installatie
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Diverse pakketten
Sportgoedkoop

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Installatiegarantie
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Pakket zelf samenstellen
Hoge aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Hoofddorp

Interactieve televisie en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. In de buurt Haarlemmermeer komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is snel (100 tot 400 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Tevens biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je vaak hoort: internet en TV via glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen bestel jij tijdelijk al rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Hoofddorp? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en kies voor “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen zoekresultaten? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Herveld.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Hoofddorp.