Alles in 1 Jannum Check alle providers bespaar jaarlijks tot wel €92


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Jannum vergelijken en meteen overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een supersnelle stabiele internetverbinding is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken het voor 0 en nog veel meer. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid heb ik nodig? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Dankzij de vergelijker tref je alle providers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, kies een snelheid die bij jou past, kies extra’s voor interactieve televisie (on demand films kijken, extra zenderpakketten, online tv kijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je vindt aansluitend overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Jannum. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €53 ieder jaar opnieuw. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of wil je alles weten over een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Met onze postcodetool spot jij handige details over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Jannum.

Alle leveranciers

Check de proposities van alle providers en kabelaars

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden van 200 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Bestel het goedkoopste pakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €53 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn stuk voor stuk vormen van breedbandinternet. Leuk, maar welk type internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Check nu alles over Goedkoop alles in 1 van KPN.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnHet is nog steeds populair, en is voor het gros van de gezinnen bereikbaar. De belangrijkste meerwaarde is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Hierdoor is dit een relatief voordelige aansluiting. De negatieve kant daarvan is een wat minder snelle verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Handig om te weten: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met een aansluiting op de kabel surf je razendsnel online met wel 200 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Jannum biedt maar diverse kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Door gebruik van glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Noodzakelijk voor de heavy users. Helaas is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Jannum beschikbaar? Voer je gegevens in en ga op zoek naar een aanbieder.


Type aansluiting Voordeel Nadelen Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traag Vanaf €40
2. Kabel Prima snelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €49
3. Glasvezel Maximale snelheden Matig leverbaar Vanaf €52

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Jannum?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Doe dat direct via internet. De grootste landelijke spelers (KPN, XS4ALL, Ziggo, Tele2, Vodafone, Online.nl) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Mede daarom hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik de overstap al maken? Het grootste deel van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gezien? Dit gaat moeiteloos met deze overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders leveren deze overstapservice. De toekomstige aanbieder zal namelijk alles netje verzorgen. In het bijzonder het opzeggen van je oude bellen- internet en tv abonnement. Verder zien zij erop toe dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Vodafone, Ziggo, XS4ALL, KPN, Telfort kunnen dit aanbieden. Een scherp contract gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract snel online kopen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Koop het toekomstige pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de NL overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Cruciaal: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies ook voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat we meer en meer zien, noemt men in de volksmond quad play. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Jannum? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan profiteer je van een extra voordeel. Denk aan leuke extra’s als korting op je pakket, extra MB’s of iets als gratis Netflix. Met behulp van combideals als deze haal je het maximale uit je pakket. Vaak bestelde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internetproviders verkondigen razendsnel internet. Doorgaans 500 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Onderstaand tref jij een lijst met voorbeelden. Per gebeurtenis tref jij de geschatte snelheid.


Wat doe jij? Geschatte snelheid?/th>
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We hebben het vaak over ongeveer 3 categorieën internetgebruikers. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elk type gebruiker bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je bent alleen online voor surfen, social media, mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en je houdt van streamingdiensten als Videoland of Netflix. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Alleen High Definition films kijken! Downloads zijn vliegensvlug binnen. Online gamen / multiplayers. Geen limiet: juist voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Idzega.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Jannum. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om jou te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke internet providers zijn er in de omgeving van Ferwerderadiel?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via de vergelijk module vind je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Op het moment dat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Heb je echt producten nodig als routers, data-kabels, wifi-versterkers? Geen behoefte aan vast bellen? Of kijk je amper TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan diensten die je niet gebruikt.

Welke add-ons kies ik?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Bekende voorbeelden zijn aanvullende opties zoals on demand films kijken, vooruitkijken, uitzending gemist of pakketten met extra veel zenders met betaalkanalen als Horse & Country TV. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door deze dingen af te nemen merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers aan te jagen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Jannum.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Kijk jij graag naar de buis? Hedendaags kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door gebruikt van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Op allerlei devices (mobiele telefoon, Xbox, of “ouderwets” op de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van verscheidene modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als RTL 7.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij een deel van de providers kan dit max. 48 uur. Echter, bij andere partijen kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Veel organisaties bieden de mogelijkheid tot TV programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Je kunt niet eindeloos opnemen. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Zenderpakketten toevoegen
Internet providers bieden rond de 25 standaard zenders. Denk aan kanalen als Brava Muziek. Verder kan je kijken naar regio omroepen zoals N tv en internationale zenders als Rai Uno. Je kunt je digitale-tv ervaring nog leuker maken met add-on zenderpakketten. Bijvoorbeeld Voetbalkanaal en het PCNE kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Jannum


Internet en tv vergelijken in Jannum

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Jannum. Het is supersimpel aan de hand van de volgende stappen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en pak even alle kleine lettertjes erbij (vergeet de speedtest niet!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (online tv kijken, on demand films kijken, tv programma’s opnemen.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Er is ook een installatieservice mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Heldere voorwaarden
Tijdelijke korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Alle tv-zenders
1 jaar aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
HD-zenders kijken
Welkomstkorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Alle tv-zenders
Heel betaalbaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Met handige App
Korting bij 1 jaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Met gratis router
Nieuwe klanten korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Alle bekende kanelen
Introductie-aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Goede klantenservice
Periodieke aanbiedingen


Youfone

Experia Box V10
HD-zenders kijken
Voordelige prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Digitaal tv-kijken
Unieke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Heldere voorwaarden
Simpele voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Moeiteloos overstappen
Maandelijkse korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Jannum

Interactieve televisie en internet via glasvezel is erg populair. In de streek Ferwerderadiel wordt dit bevestigd. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is snel (50 tot 500 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Tevens biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je vaak hoort: Televisie en internet via glasvezel is alleen voor mensen met geld. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Een glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen is al verkrijgbaar vanaf €50 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Jannum? Welke leveranciers doen dit? Vul eerst jouw postcode in, en kies voor “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen zoekresultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Hoogwoud.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Jannum.