Alles in 1 Joure Vergelijk alle pakketten en ontvang voordeel tot wel €88


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Joure vergelijken? Televisie kijken en surfen op het internet: we willen dat het snel gaat, en het liefst in hoge kwaliteit. Een supersnelle gedegen internet-connectie is hiervoor cruciaal. Dit gebruiken we massaal voor 0 en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheid kan ik halen? En wat kost dat per maand?

Middels deze website bekijk je alle internetdiensten. Overstappen gaat gemakkelijk online. Geef je postcode en huisnummer door, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, geef je voorkeur door qua snelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (live pauzeren, vooruitkijken, begin gemist) en schat het aantal belminuten. Jij ziet vervolgens meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Joure. Dit levert een forse besparing op, tot wel €75 op jaarbasis. Wil je een nieuwe kabelaar puur voor tv kijken of juist alleen om te internetten? Of zoek je naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Met onze tool vind je behulpzame details en tips over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Joure.

Alle kabelaars

Vergelijk de proposities van alle bekende providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheid van maar liefst 200MB plus veel uitbreidingspakketten.

Bespaar vele euro's per jaar

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €88 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn een voor een voorbeelden van breedbandinternet. Alleen, welke internetverbinding moet ik kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 abonnement UPC.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnEen dergelijk internet abonnement is voor bijna alle woningen bereikbaar. Een actueel pluspunt is de keuzevrijheid. Hierdoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a de mindere snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je op het platteland? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Ook interessant: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel surf je razendsnel online met wel honderden MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv & streamen. Het grote minpunt van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Joure heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Door gebruik van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden is vaak gelijk. Een must voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Joure leverbaar? Vul de tool in en ga op zoek naar een aanbieder.


Soort verbinding Pluspunt Nadeel Tarieven
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Kan traag zijn Vanaf €37
2. Kabel Prima snelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €43
3. Glasvezel Razendsnel internet Lastig aansluitbaar Vanaf €54

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Joure?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat kan snel online. De populaire providers (KPN, Telfort, XS4ALL, Tele2, Online.nl, Vodafone) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Zodra jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Derhalve blijf jij gegarandeerd online. Kan ik de overstap al maken? Het grootste deel van de alles-in-1 deals zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gezien? Je zult geen hinder ondervinden door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Veel partijen werken met deze overstapservice. De toekomstige partij neemt het papierwerk voor z’n rekening. Onder andere het afhandelen van je huidige bellen- internet en tv abonnement. Bovendien letten zij er op dat alles op tijd wordt omgezet.Je bent dus geen dag offline. Tele2, XS4ALL, KPN, Ziggo, Telfort, Online.nl kunnen dit aanbieden. Een scherp contract gespot? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding nu online sluiten.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en kies voor deze overstapservice.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Van belang: sluit eerst het nieuwe contract af. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies eventueel voor nummerbehoud als je dat wenst.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft het label quad play gekregen. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Joure? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je hiervoor beloond. De belangrijkste voordelen zijn korting op je pakket, extra MB’s of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis Netflix. Door soortgelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internet-aanbieders maken reclame voor supersnelle internetpakketten. Normaliter 450 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Beneden doorzoek je een aantal alledaagse voorbeelden. Per handeling vind jij de voorgeschreven snelheid.


Gebeurtenis Benodigde snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Wij onderscheiden circa 3 categorieën internetgebruikers. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor iedere soort tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan E-bankieren, Social, e-mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en kijk je online video’s op Youtube of NLziet. Online met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Ben je liefhebber van online gaming? Dat kan al voor meerdere personen op hetzelfde moment.Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Indijk.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Joure. Welk pakket past bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om die reden voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke aanbieders zijn actief in de buurt van De Friese Meren?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via allesin1prijzen.nl check je direct de beschikbare aanbieders. Als jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, vallen veel aanbieders al af. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, routers, wifi-versterkers? Geen interesse in vast bellen? Of wil jij een contract zonder TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor opties die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Een hoop alles-in-1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. Voorbeelden zijn extra diensten als online tv kijken, extra zenderpakketten, on demand films kijken of diverse entertainment-pakketten met betaalkanalen als Disney Junior. Wil je hier echt gebruik van maken? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te verhogen zijn in potentie mogelijke keuzes. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Joure.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Hedendaags is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Dankzij interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (iPad , laptop, en vanzelfsprekend op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met diverse modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere kanalen als SBS 6.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige leveranciers kan dit tot 2 dagen. Bij andere internetproviders kan dit tot 10 dagen of langer.

Tv-programma opnemen
Een groeiend aantal internetproviders bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. De opslagcapaciteit is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Andere zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden rond de 25 standaard zenders. Denk aan kanalen als MTV Entertainment. Ook heb je vaak toegang tot regionale kanalen als Podium.TV. Of wat dacht je van: History. Je kunt jouw digitale-tv abonnement verder uitbreiden met meerdere zenderpakketten zoals Film1 of het Dusk! tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in Joure


Internet en tv vergelijken in Joure

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Joure. Dat is eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en check wat er in het pakket zit (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (live pauzeren, uitzending gemist, on demand films kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies het alles in 1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Zorgeloos online
Voordelige prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Supersnel via Glas
Heel betaalbaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Top verbinding
1 jaar aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Interactieve televisie
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Alle bekende tv-zenders
Eerste maanden korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Alle bekende tv-zenders
Goedkope prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Moeiteloos overstappen
Cashback kortingen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Overal online TV kijken
Super prijs/kwaliteit


Youfone

Experia Box V10
Tot 7 dagen terugkijken
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Snelle levertijd
Scherpe aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Alle bekende tv-zenders
Scherpe voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Ruim aanbod zenders
Introductiekorting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Joure

Interactieve televisie en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. Ook in de buurt van De Friese Meren zien we dit zeker terug. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is verrassend snel (100 tot 400 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Evenzeer is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een veelgehoorde opmerking: een internet glasvezel abonnement is duurder dan de kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Het glasvezel alles in één pakket in met televisie, bellen & internet is al mogelijk vanaf €45 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Joure? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul nu jouw gegevens in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen “hits” op glasvezel? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of overweeg eens Alles in 1 pakket Huijbergen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Joure.