Alles in 1 Kats Vergelijk direct alle pakketten profiteer van kortingen tot €70


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Kats vergelijken? Tv-kijken, internetten en bellen: het mag niet langzaam zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een innovatieve solide aansluiting op internet mag daarom niet ontbreken. Internet gebruiken we voor 0 maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat kost dat per maand?

Middels ons zoekscript vind je alle providers. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Vul jouw locatie in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), kies een snelheid die bij jou past, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (begin gemist, vooruitkijken, uitzending gemist) en selecteer het aantal belminuten. Jij spot nadien meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Kats. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €68 ieder jaar opnieuw. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of zoek je naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Met behulp van deze website vergelijk je uitvoerige info en adviezen over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Kats.

Alle kabelaars

Check de proposities van de grote Nederlandse providers

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid tot wel 500 mb/s en extra zenderpakketten.

Vind de laagste prijzen

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en bespaar tot wel €100 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allen soorten breedbandinternet. De vraag is: welke soort verbinding is handig in mijn situatie? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 pakket aanbieding NLE.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Dit type verbinding is voor het gros van de Nederlanders bereikbaar. Het grootste voordeel is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Vandaar betaal je nooit teveel voor ADSL. Het nadeel is de lage snelheid (de top ligt op 50mb). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Belangrijk: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door internet op deze kabel profiteer je van internetsnelheden tot 400 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat er minder keuzevrijheid is. Kats heeft slechts een paar kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? D.m.v. internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De download- en uploadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Onmisbaar voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet bereikbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Kats verkrijgbaar? Vul snel jouw gegevens in en ga op zoek naar een aanbieder.


Type internet Voordeel Ongunstig Kosten
1. ADSL Overal te ontvangen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €41
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Verplicht TV-abonnement Vanaf €44
3. Glasvezel Meest snelle internet Beperkt beschikbaar Vanaf €55

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Kats?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dit is eenvoudig online te regelen. De meest bekende aanbieders (KPN, XS4ALL, Tele2, Ziggo, Vodafone, Telfort) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Wanneer jij overstapt zorgen de providers voor de afhandeling. Mede daarom kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Per wanneer kan ik over? Vrijwel alle alles-in-1 afspraken zijn geldig voor 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe provider. Een goede alles-in-1 deal uitgezocht? Het overstappen gaat probleemloos door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de aanbieders werken met de overstapservice. Jullie toekomstige leverancier zal namelijk alles netje verzorgen. Bijvoorbeeld het opzeggen van je oude tv- internet en bellen abonnement. Daarnaast managen zij dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Ziggo, Online.nl, Telfort, KPN, XS4ALL doen hieraan mee. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice doet de rest.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Geen toegang tot de NL overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Fundamenteel: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als je dat wenst.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Een andere benaming is triple play. Wat we meer en meer zien, is het quad play pakket. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Kats? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Denk aan leuke extra’s als €5,00 korting, gratis mobiele data, en andere extra services zoals gratis gratis FOX Sports. Door toedoen van deze combideals krijg je dus meer voor je geld. Erkende 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De grote providers adverteren met razendsnel internet. Veelal 425 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Onderstaand spot jij een lijst met voorbeelden. Per handeling doorzoek jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat ben je aan het doen? Benodigde snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Er zijn plusminus drie verschillende segmenten. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor ieder segment tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan internetbankieren, surfen, social media. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Af en toe download je foto’s of films, en je houdt van streamingdiensten als NLziet of Pathé Thuis. Online met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Download van films en series. Geen vertragingen tijdens het gamen? Geen beperkingen: gewoon verschillende mensen tegelijkertijd. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Joure.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Kats. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is afhankelijk per situatie. Om die reden geven we je graag wat adviezen.

Welke aanbieders zijn actief in regio Noord-Beveland?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Met behulp van onze website check je in een oogopslag alle spelers. Zodra jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je alle nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als wifi-versterkers, data-kabels, routers? Geen interesse in een vaste telefoonlijn? Of TV uit het abonnement halen? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je ook niet voor diensten die totaal niet relevant zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel van de alles-in-1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Hierbij kun je denken aan extraatjes zoals extra zenderpakketten, begin gemist, live pauzeren of diverse entertainment-pakketten bijv. met zenders als Nick Toons. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door van extra’s gebruik te maken stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verhogen zijn in potentie mogelijke keuzes. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Kats.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Hedendaags zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Via interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan op verschillende apparaten (iPad , laptop, en uiteraard de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via velerlei modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van andere zenders als Ketnet Kids.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij enkele leveranciers kan dit slechts een paar dagen. Echter, bij andere organisaties kan je tot 2 weken terugkijken.

TV-programma’s opnemen
Steeds meer bedrijven bieden de optie tot programma’s opnemen. Dit kan via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of d.m.v de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Hierbij moet je denken aan zenders als Eurosport 1 Sport. Verder kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Podium.TV. Echter ook wereldwijd: ARD. Je kunt je digitale-tv ervaring nog completer maken met extra zenderpakketten zoals Voetbalkanaal of het Show TV kanaal. Op de site van de aanbieder kun jij het complete aanbod opvragen voor Zeeland.

alles in 1 in Kats


Internet en tv vergelijken in Kats

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Kats. Het is verrassend eenvoudig wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en pak even alle kleine lettertjes erbij (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (extra zenderpakketten, uitzending gemist, vooruitkijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Met extra zenderpakketten
Cashback kortingen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Met gratis router
Eerste maanden korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Stabiel netwerk
Nieuwe klanten korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Met radiozenders
Goede voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Met installatie garantie
Eerste maanden korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Gemakkelijk overstappen
Sportgoedkoop

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Alle bekende kanelen
Voordelige prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Gratis ontvanger
Scherpe welkomstbonus


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Programma gemist
Voordelige prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Begin gemist
Goede voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Vlugge activatie
Goedkope prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Met radiozenders
1 jaar aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Kats

TV-kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. In de streek Noord-Beveland is dat niet anders. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is megasnel (100 tot 400 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Ook spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een veelgehoorde opmerking: Internetten via de glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is vaak niet het geval. Het glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV kun je al laten aansluiten vanaf gemiddeld €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Kats? Welke aanbieders zijn er? Vul je locatie in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen zoekresultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket IJhorst.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Kats.