Alles in 1 Katwijk Bekijk alle aanbieders bespaar jaarlijks tot wel €52


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Katwijk vergelijken? Televisie kijken en surfen op het internet: we willen dat het snel gaat, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een innovatieve betrouwbare internetaansluiting is om die reden erg belangrijk. Dit gebruiken we massaal voor 0 of online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid kan ik halen? En wat kost dat per maand?

Met onze tool vind je alle providers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (online tv kijken, on demand films kijken, live pauzeren) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je doorzoekt aansluitend direct de goedkoopste alles in 1 provider in Katwijk. Zo bespaar je tot wel €55 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier exclusief voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of wil je alles weten over een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Via de vergelijker ontdek jij uitvoerige info en adviezen over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Katwijk.

Alle aanbieders

Ontdek de pakketten van meer dan 10 providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot maximaal 500 mb/s en extra zenderpakketten.

Vind het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €76 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn stuk voor stuk vormen van breedbandinternet. Maar welke verbinding moet ik kiezen? Bekijk snel informatie over Internet & televisie Fiber.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze internetaansluiting is voor een groot deel van de huizen toegankelijk. Een belangrijk voordeel is de keuzevrijheid. Daarom zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het grote minpunt daarvan is een lage internetsnelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Handig om te weten: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door via de kabel te internetten bereik je maximale snelheden van +/- 200 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv & streamen. Het nadeel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Katwijk heeft een beperkt aantal kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Via internet via glasvezel bereik je hoge snelheden tot 500 Megabit per seconde. De download- en uploadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Een must voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet toegankelijk voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Katwijk leverbaar? Start met vergelijken en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Soort aansluiting Voordelen Minpunt Tarief
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traag Vanaf €39
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €47
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Beperkt beschikbaar Vanaf €52

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Katwijk?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat kan snel online. De grootste landelijke spelers (Telfort, XS4ALL, KPN, Vodafone, Online.nl, Ziggo) werken met elkaar samen. Zodra jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Mede daarom kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Wanneer kan ik overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 afspraken duren 12 maanden. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gevonden? Het overstappen gaat probleemloos via de overstapservice.

De overstapservice
Veel providers zijn aangesloten bij een overstapservice. Jouw aanslaande leverancier neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk aan het beëindigen van je bestaande tv- internet en bellen abonnement. Vervolgens managen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Online.nl, Telfort kunnen dit aanbieden. Een scherp contract gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Werkt de huidige provider niet met deze overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Let op: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Je telefoonnummer behouden kan ook als je die wilt meenemen.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We noemen dit ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, noemt men in de volksmond quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Katwijk? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan ontvang je korting. Elke maand opnieuw €5,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis premium zenderpakketten. Door toedoen van soortgelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Gevierde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De verschillende providers beloven enorme internetsnelheden. Doorgaans 500 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? In de tabel tref je een aantal praktische voorbeelden. Per activiteit spot je de snelheid die noodzakelijk is.


Wat doe je? Minimale snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We zien om en nabij drie “klassen” internetgebruikers. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor ieder segment raden wij een internetsnelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Het internet open jij alleen voor internetbankieren, social media, surfen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en gebruik je diensten als Pathé Thuis of NPO. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Grote bestanden binnen no-time binnen. Online gamen / multiplayers. Dit kan met verschillende mensen tegelijkertijd. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Jubbega.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Katwijk. Welk pakket past bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om die reden vind je hierbij wat tips.

Welke providers zijn er in en rondom Katwijk?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via onze tools vind je welke aanbieders beschikbaar zijn. Als jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb je echt producten nodig als data-kabels, modems, routers? Maak je geen gebruik van de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor aspecten die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Voorbeelden zijn aanvullende opties zoals extra zenderpakketten, uitzending gemist, online tv kijken of pakketten met extra veel zenders met extra zenders zoals MTV Brand New. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door van extra’s gebruik te maken zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te pushen behoren tot de mogelijkheden. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Katwijk.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Vandaag de dag vind je in elk drie in één pakket digitale TVDoor gebruikt van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiele telefoon, consoles, en uiteraard de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via diverse modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als RTL 5.

Een andere extra service is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij enkele leveranciers kan dit tot 2 dagen. Maar bij andere aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

Tv-programma opnemen
Meer en meer bedrijven bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Dit kan via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Deze optie kost je om en nabij de €5,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Extra zenderpakketten
De TV-providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Onder andere zenders zoals RTL 4. Eveneens kun je ook regionale zenders kijken als Omrop Fryslân en je kunt kiezen voor MGM Movie Channel. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience uitbouwen met betaalde zenderpakketten. Check o.a. Ziggo Sport en het Private Spice tv-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Zuid-Holland.

alles in 1 in Katwijk


Internet en tv vergelijken in Katwijk

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Katwijk. Het is verrassend eenvoudig aan de hand van de volgende stappen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en pak even alle kleine lettertjes erbij (vergeet de speedtest niet!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (online tv kijken, vooruitkijken, extra zenderpakketten.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies nu de beste aanbieding die voor jou geschikt is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Met handige App
Maandelijkse korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
HD-zenders kijken
Goede voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Supersnel via Glas
Welkomstkorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Topkwaliteit TV
Eerste periode korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Heldere voorwaarden
Tijdelijke korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Betrouwbaar netwerk
Simpele voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Uitzending gemist
Scherpe aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Digitaal tv-kijken
Voordelige prijzen


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Snel en betrouwbaar
Eerste maanden korting

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Gratis ontvanger
Cashback kortingen

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Supersnel via Glas
Introductie-aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Goede klantenservice
Scherpe welkomstcadeaus


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Katwijk

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. Ook in de buurt van Katwijk is dat niet anders. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is sneller dan welke verbinding (200 tot 450 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Daarbij spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat je vaak hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is alleen voor mensen met geld. In de praktijk is dit niet zo. Het glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV kun je al laten aansluiten vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Katwijk? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen resultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket IJmuiden.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Katwijk.