Alles in 1 Kimswerd Bekijk alle providers en ontvang een voordeel tot €87


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Kimswerd vergelijken en online overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: we willen dat het snel gaat, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een rappe gedegen internet-connectie is bijna een eerste levensbehoefte. Onze internetverbinding gebruiken we voor films streamen, onze studie, uploaden van bestanden, internetbankieren en steeds vaker voor online shoppen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met behulp van onze tool ontdek je alle internetdiensten. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies extra’s voor interactieve televisie (online tv kijken, vooruitkijken, uitzending gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij vindt direct zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Kimswerd. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €77 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of wil je alles weten over een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Met behulp van allesin1prijzen.nl ontdek je praktische informatie over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Kimswerd.

Alle kabelaars

Achterhaal de deals van alle erkende providers

Razendsnel internet

Internetsnelheid van wel 100 MB en digitale TV met alles erop en eraan

Korting op je internetpakket

Controleer direct alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €92 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn stuk voor stuk vormen van breedbandinternet. Interessant, maar welke verbinding kan ik nu het beste kiezen? Geen tijd? Ga dan verder naar Alles in 1 vergelijken Ziggo.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze internetaansluiting is voor vrijwel alle woningen te ontvangen. Het voornaamste pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Vandaar zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is de lage snelheid (max 50 MB/s). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Let op: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Bij kabel internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Via de kabel-internetverbinding profiteer je van internetsnelheden tot 300 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv-gebruik. De negatieve kant van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Kimswerd heeft slechts een paar kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Via glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s. De download- en snelheden voor uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Broodnodig voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel nog niet voorhanden bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Kimswerd leverbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en achterhaal wat er mogelijk is.


Type aansluiting Gunstig Ongunstig Tarieven
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Lage snelheid Vanaf €40
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €43
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Kimswerd?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Ga dat dan online regelen. De grootste landelijke spelers (Tele2, KPN, Vodafone, Telfort, Ziggo, XS4ALL) hebben hierover afspraken gemaakt. Als jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Hierdoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Kan ik de overstap al maken? De meeste alles-in-1 abonnementen kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. je kunt dan overgaan naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gevonden? Je zult geen hinder ondervinden met deze overstapservice.

De overstapservice
Veel providers werken met de overstapservice. De nieuwe partij regelt het papierwerk. Denk hierbij aan het afzeggen van je huidige bellen- internet en tv abonnement. Vervolgens zien zij erop toe dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Online.nl, Ziggo, Tele2, XS4ALL, Vodafone kunnen dit aanbieden. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Tip: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies eventueel voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft te maken met het quad play abonnement. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Kimswerd? Kies je voor alles in 1 producten dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Maandelijks heb je dan recht op korting op het maandbedrag, gratis mobiele data, en andere extra services zoals gratis gratis HBO. Door soortgelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Gevierde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De grote providers maken reclame voor enorme internetsnelheden. In de regel wel 500 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hier beneden doorzoek jij een handig overzicht. Per bezigheid tref jij de minimale snelheid.


Waar ben je mee bezig? Benodigde snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We zien door de bank genomen 3 verschillende internet-users: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elk type gebruiker adviseren wij een minimum snelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Het internet open jij alleen voor internetbankieren, mailen, surfen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en kijk je online video’s op Film1 of NLziet. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Ben je liefhebber van online gaming? Geen limiet: juist voor verschillende personen tegelijk. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Kapellebrug.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Kimswerd. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat hangt af van veel aspecten. Om je op weg te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke providers zijn er in en rondom Súdwest-Fryslân?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via ons zoekscript doorzoek je direct de beschikbare aanbieders. Nadat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Kan je niet beter iets weglaten?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Geen belangstelling in vast bellen? Of heb je geen televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor mogelijkheden die je toch niet nuttigt.

Welke add-ons kies ik?
Veel van de alles-in-1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. In de regel zijn dit extra’s als begin gemist, vooruitkijken, tv programma’s opnemen of diverse entertainment-pakketten met extra zenders zoals Nick Music. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Juist door deze extra’s merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te bevorderen zijn opties. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Kimswerd.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Op dit moment vind je in elk drie in één pakket digitale TVDoor gebruikt van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (iPad , PC, of “ouderwets” op de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij diverse modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van overige zenders zoals RTL 4.

Een andere optie is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij sommige tv-aanbieders kan dit slechts een paar dagen. Maar bij een groeiend aantal providers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Programma’s opnemen
Vrijwel alle providers laten jou gemakkelijk tv-programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een recorder + harde schijf) of d.m.v de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €6,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Andere zenderpakketten
De TV-providers werken met ongeveer 30 basiszenders. Voorbeelden zijn zenders als MTV Rocks Muziek. Eveneens heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als RTV Noord-Holland en internationale kanalen zoals 13th Street. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog leuker maken met add-on zenderpakketten. Check o.a. Eredivisie live en het Hustler TV televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Kimswerd


Internet en tv vergelijken in Kimswerd

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Kimswerd. Dit wordt makkelijk gemaakt middels de adviezen die hieronder staan.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (vergeet de speedtest niet!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (begin gemist, uitzending gemist, vooruitkijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Groenste telecombedrijf
Overal online TV kijken
Sportgoedkoop

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Overal online TV kijken
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Meerde add-ons
Eerste periode korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Moeiteloos overstappen
Veel voordeel

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Ruim aanbod zenders
Eerste periode korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Live pauzeren
Korting bij 1 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Alle bekende kanelen
1 jaar aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Met handige App
Lage tarieven


Youfone

Met YoufoneTV app
Ruim aanbod zenders
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Met extra zenderpakketten
Unieke korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Top verbinding
Goedkope tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Met installatie garantie
Simpele voorwaarden


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Kimswerd

Televisie kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. In en rondom Súdwest-Fryslân hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is megasnel (200 tot 450 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Ook heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een misvatting: zo’n glasvezel internetverbinding is enorm duur. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Dit glasvezel alles in één pakket in met televisie, internet en voice is al mogelijk vanaf €45 – €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Kimswerd? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en selecteer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Niets gevonden? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Jannum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Kimswerd.