Alles in 1 Klimmen Ontdek alle pakketten en ontvang voordeel tot wel €99


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Klimmen vergelijken? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel en het liefst in hoge kwaliteit. Een razendsnelle bekwame internetverbinding is voor veel mensen onmisbaar geworden. Dit gebruiken we massaal voor 0 maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost dat per maand?

Dankzij onze postcodetool tref je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Vul jouw locatie in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, geef je voorkeur door qua snelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (vooruitkijken, begin gemist, uitzending gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je spot daaropvolgend overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Klimmen. Zo bespaar je tot wel €91 per jaar. Zoek je een nieuwe provider exclusief voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of wil je een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Dankzij onze tool vind je nuttige details en tips over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Klimmen.

Alle aanbieders

Achterhaal de pakketten van de meest populaire providers.

Supersnel internet

Internetsnelheid van wel 100 MB en het gemak van interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Controleer direct alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €91 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allemaal categorieën breedbandinternet. De vraag is: welk type verbinding past bij mijn wensen? Lees direct meer over Internet, tv zonder bellen UPC.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor heel veel woningen te ontvangen. Een belangrijk voordeel is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Als gevolg daarvan kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Het nadeel is de lagere snelheden (maximaal 50 mb per seconde). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Belangrijk: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Via de kabel-internetverbinding heb je een prima snelheid, vaak wel 200 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld televisie gebruik. Het nadeel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Klimmen biedt maar diverse kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel internet
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Door gebruik van glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 MB/s of sneller. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Broodnodig voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Klimmen beschikbaar? Voer je gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Internetverbinding Voordeel Minpunt Kosten
1. ADSL Goedkopere abonnementen Kan traag zijn Vanaf €35
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Beperkt aanbod Vanaf €48
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Beperkt beschikbaar Vanaf €53

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Klimmen?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Ga dat dan online regelen. De populaire providers (Tele2, Telfort, Ziggo, XS4ALL, KPN, Vodafone) werken met elkaar samen. Op het moment dat jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Daardoor blijf jij gegarandeerd online. Wanneer kan ik overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 producten kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna is het per maand opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een mooie pakketdeal geselecteerd? Dit is ongecompliceerd met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
De meeste aanbieders werken met deze overstapservice. De nieuwe partij zorgt voor het administratieve gedeelte. Denk aan het beëindigen van je bestaande bellen- internet en tv abonnement. Eveneens managen zij dat het contract tijdig actief wordt. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, Ziggo, Tele2, KPN, XS4ALL, Online.nl kunnen dit aanbieden. Een scherp contract gespot? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket gelijk online rondmaken.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Geen toegang tot de landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Tip: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies ook voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemen ze ook wel het quad play contract. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Klimmen? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan profiteer je van een extra voordeel. Maandelijks heb je dan recht op korting op je abonnement, gratis mobiele data, en additionele bonussen als gratis HBO. Door gebruik te maken van dergelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Veel besproken 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De internet-aanbieders beloven hoge internetsnelheden. Doorgaans 475 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hierna doorzoek je een aantal alledaagse voorbeelden. Per activiteit vind jij de minimale snelheid.


Waar ben je mee bezig? Vereiste snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We zien globaal gezien drie verschillende segmenten. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Per doelgroep adviseren wij een minimum snelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor internetbankieren, social media, mailen. Niet meer dan 1 device online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en gebruik je diensten als Netflix of NLziet. Online met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Houd je van online gamen? Dat kan al voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Ook handig: alle info over Glasvezel internet Kekerdom.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Klimmen. Hoe weet ik wat bij mij past? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om jou te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke providers zijn er in de streek Voerendaal?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Met behulp van onze website vind je snel welke leveranciers er zijn. Nadat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als data-kabels, wifi-versterkers, routers? Geen behoefte aan de vaste telefoon? Of niet betalen voor TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Oftewel, zo betaal je niet voor opties die je toch niet nuttigt.

Welke add-ons kies ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. In de regel zijn dit extra diensten als live pauzeren, online tv kijken, begin gemist of pakketten met extra veel zenders met kanalen als Nautical Channel. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te pushen kunnen voor jou handig zijn. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Klimmen.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ook zo dol op televisie kijken? Tegenwoordig bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door middel van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Vandaag de dag doe je dit met elk device (smartphone, computer, en uiteraard de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met verscheidene modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Veronica / Disney XD.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige leveranciers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij weer andere leveranciers kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal aanbieders laten jou (gratis) tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of in de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Andere zenderpakketten
Veel abonnementen bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als Veronica / Disney XD. Ook kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals CTV Zeeland en internationale kanalen zoals Pebble TV. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog completer maken met extra zenderpakketten zoals PTV Prime en het LBC Europe kanaal. Via jouw eigen leverancier kun jij het complete aanbod opvragen voor Limburg.

alles in 1 in Klimmen


Internet en tv vergelijken in Klimmen

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je op jezelf wonen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Klimmen. Dit gaat gemakkelijk door het stappenplan van ons te volgen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Klik op vergelijken en voer je locatie in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (tv programma’s opnemen, on demand films kijken, begin gemist.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Klik op de provider die past bij jouw eisen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
De alles in 1 oplossing
Goede voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Met handige App
Voordelig proberen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Goedkoop vast bellen
Maandelijkse korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Glasvezel internet
Simpele voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Betrouwbaar netwerk
Tijdelijke korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Met extra zenderpakketten
Lage tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Alle bekende tv-zenders
2 jaar aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Met gratis router
1 jaar aanbieding


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Alle tv-zenders
Introductie-aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
HD-zenders kijken
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Overal online TV kijken
Heel betaalbaar

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Begin gemist
Duidelijke voorwaarden


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Klimmen

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is erg populair. Ook in de buurt van Voerendaal zijn er steeds meer mogelijkheden. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is vliegensvlug (200 tot 450 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Ook heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat mensen vaak zeggen: zo’n glasvezel internetverbinding is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is vaak niet het geval. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen kun je al laten aansluiten vanaf €45 – €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Klimmen? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen aanbieders gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Jonkersvaart.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Klimmen.