Alles in 1 Leeuwarden Bekijk alle pakketten en bespaar tot wel €95


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Leeuwarden vergelijken en afsluiten? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet supersnel zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een razendsnelle goede internet-connectie is bijna een eerste levensbehoefte. We internetten voor 0 of voor het plaatsen van een online bestelling. Maar welke aanbieders zijn er? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat kost dat per maand?

Door onze postcodetool check je alle internetdiensten. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Neem jouw adresgegevens als basis en kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, klik op de snelheid die je wilt afnemen, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (tv programma’s opnemen, begin gemist, online tv kijken) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij vindt vervolgens meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Leeuwarden. Start met vergelijken en bespaar zo €77 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket enkel voor televisie kijken of enkel voor internet? Of wil je alles weten over een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Dit is zeker een goede optie! Met behulp van onze tool bekijk jij behulpzame info over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Leeuwarden.

Alle internet-providers

Ontdek de aanbiedingen van alle providers en kabelaars

Razendsnel internet

Internetsnelheden van 200 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Check de laagste prijs

Vergelijk alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €92 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allemaal genres van breedbandinternet. Maar welk type internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 pakket aanbieding NLE.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor vrijwel alle huizen beschikbaar. Het grootste voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daardoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Nadelen hiervan zijn o.a. een lage internetsnelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je in afgelegen gebied? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Let op: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel profiteer je van internetsnelheden tot honderden MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv & streamen. Het nadeel is dat het aanbod beperkt is. Leeuwarden heeft slechts een paar kabelaars. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Door middel van glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 MB/s of sneller. De upload- en downloadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Broodnodig voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Leeuwarden leverbaar? Vul snel jouw gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Type internet Gunstig Minpunt Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €41
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Verplicht TV-abonnement Vanaf €47
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet altijd mogelijk Vanaf €54

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Leeuwarden?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is erg gemakkelijk. De grootste landelijke spelers (Telfort, KPN, XS4ALL, Vodafone, Ziggo, Tele2) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Bij een overstap zorgen de providers voor de afhandeling. Derhalve ben je geen dag offline. Wanneer kan ik overstappen? Het gros van de alles-in-1 afspraken zijn geldig voor 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een andere partij. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gekozen? Dit is ongecompliceerd dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de aanbieders werken samen met een overstapservice. De nieuwe partij regelt dan alles. Voorbeelden zijn het beëindigen van het huidige bellen- internet en tv abonnement. Verder regelen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Vodafone, KPN, Ziggo, Online.nl, XS4ALL bieden dit aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket snel online kopen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Werkt de huidige provider niet met deze landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Van belang: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas daarna beëindig je het contract. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen voor de vast telefoon.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We noemen dit ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft het label quad play gekregen. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Leeuwarden? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je hiervoor beloond. De belangrijkste voordelen zijn korting op je abonnement, gratis mobiele data, en additionele bonussen als gratis Film1. Door combideals als deze krijg je dus meer voor je geld. Erkende 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De grote providers lopen te koop met supersnelle internetpakketten. Veelal 100den Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Onderstaand bekijk jij een aantal praktische voorbeelden. Per online activiteit bekijk jij de minimale snelheid.


Wat doe je? Voorgeschreven snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Er zijn ruwweg drie verschillende segmenten. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke categorie bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je bent alleen online voor websites bezoeken, e-mailen, E-bankieren. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en je houdt van streamingdiensten als Videoland of Netflix. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Alleen High Definition films kijken! Downloads zijn vliegensvlug binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat is mogelijk met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Langelo.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Leeuwarden. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om jou te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke partijen leveren in en rondom Leeuwarden?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via ons zoekscript bekijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Op het moment dat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je alle nodig?
Zijn extra producten benodig zoals modems, data-kabels, routers? Geen belangstelling in een vaste telefoonlijn? Of kijk je amper TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo geef jij geen geld uit aan onderdelen die je toch niet nuttigt.

Welke add-ons kies ik?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. In de regel zijn dit extra services zoals on demand films kijken, live pauzeren, tv programma’s opnemen of pakketten met extra veel zenders met aanvullende themakanalen als Nick Toons. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Kies jij deze leuke toevoegingen dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers aan te jagen zijn mogelijkheden. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Leeuwarden.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Kijk jij graag naar de buis? Hedendaags is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door middel van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiel, PC, en uiteraard de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verschillende modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals MTV Dance Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een deel van de tv-aanbieders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij andere internetproviders kan dit soms wel 14 dagen.

Tv-programma opnemen
Een groeiend aantal organisaties verzorgen de optie tot televisieprogramma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of in de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Diverse zenderpakketten
Veel abonnementen werken met ongeveer 30 basiszenders. Voorbeelden zijn zenders als VH1 Classic Muziek. Daarbij heb je vaak toegang tot regionale kanalen als West-Friesland Televisie en internationale kanalen zoals Crime & Investigation Network. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement personaliseren met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld Voetbalkanaal en het Euro D kanaal. Op de providers website kun je bekijken waar jij recht op hebt in Friesland.

alles in 1 in Leeuwarden


Internet en tv vergelijken in Leeuwarden

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Leeuwarden. Dat is eenvoudig aan de hand van de volgende stappen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe altijd een speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (on demand films kijken, begin gemist, extra zenderpakketten.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Klik op de provider die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Zorgeloos online
Introductiekorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Met radiozenders
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Goedkoop vast bellen
Korting bij 1 jaar

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Installatiegarantie
Simpele voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Supersnel via Glas
Nieuwe klanten korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Binnen 6 weken actief
Goede welkomstkorting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Alle bekende kanelen
Eerste maanden korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Optionele zenderpakketten
Introductiekorting


Youfone

Momenteel alleen DSL
Goede klantenservice
Korting bij 1 jaar

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Goede klantenservice
Introductiekorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Gemakkelijk overstappen
Sportgoedkoop

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelRuime keuze
Lage tarieven


Beste alles-in-1 met glasvezel in Leeuwarden

TV-kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. Ook in de buurt van Leeuwarden is dit ook zeker het geval. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is snel (150 tot 300 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Ook zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een misvatting: Televisie en internet via glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice kun je al laten aansluiten vanaf €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Leeuwarden? Welke aanbieders zijn er? Voer jouw gegevens in, en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Krimpen aan den IJssel.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Leeuwarden.