Alles in 1 Leiden Vergelijk alle aanbieders profiteer van kortingen tot €61


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Leiden vergelijken en direct de overstap maken? Tv-kijken, internetten en bellen: we willen dat het snel gaat, en het liefst in hoge kwaliteit. Een vlugge solide verbinding met internet mag daarom niet ontbreken. Onze internetverbinding gebruiken we voor rondsurfen, onze studie, downloaden van bestanden, uploaden van bestanden en nog veel meer. Welke providers zijn er allemaal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Door onze tool vergelijk je alle internetbedrijven. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), geef je voorkeur door qua snelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (live pauzeren, uitzending gemist, begin gemist) en selecteer het aantal belminuten. Je ziet daaropvolgend zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Leiden. Start met vergelijken en bespaar zo €76 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of wil je een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Met behulp van onze tool vergelijk jij uitgebreide info over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Leiden.

Alle internet-aanbieders

Ontdek de aanbiedingen van meer dan 10 providers.

Supersnel internet

Internetsnelheden tot maximaal 100 MB plus diverse extra zenders.

Vind de laagste prijzen

Check alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €67 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn de bekendste soorten breedbandinternet. Echter, welke verbinding is voor mij geschikt? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet, tv en bellen Fiber.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor heel veel huizen verkrijgbaar. Het voornaamste pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Daardoor is dit een relatief voordelige aansluiting. Nadelen hiervan zijn o.a. de lagere snelheden (maximaal 50 mb per seconde). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Ook interessant: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met internet via de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot honderden MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv & streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Leiden werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door middel van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De upload- en downloadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Vereist voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet te ontvangen voor veel mensen. Is glasvezel internet in Leiden verkrijgbaar? Voer je gegevens in en ga op zoek naar een aanbieder.


Soort verbinding Voordeel Negatief Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Kan traag zijn Vanaf €38
2. Kabel Prima internetsnelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €49
3. Glasvezel De snelste verbinding Matig leverbaar Vanaf €56

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Leiden?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is erg gemakkelijk. De grote jongens (Telfort, Tele2, Vodafone, KPN, XS4ALL, Ziggo) werken met elkaar samen. Bij een overstap hoef jij eigenlijk niets te doen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Maar wanneer kan dat? Het grootste deel van de alles-in-1 afspraken zijn geldig voor 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gekozen? Dit proces gaat soepel en vlot via de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de bedrijven werken samen met een overstapservice. De toekomstige aanbieder regelt het papierwerk. In het bijzonder het beëindigen van het huidige internet- tv- en bellen abonnement. Tevens managen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, Ziggo, KPN kunnen dit aanbieden. Heb je een goede deal gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kan jij de aanbieding vandaag online regelen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Geen toegang tot de NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Van belang: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als dat gewenst is.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Een andere benaming is triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is het quad play pakket. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Leiden? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan dien je hiervoor beloond te worden. Elke maand opnieuw korting op het maandbedrag, extra MB’s en andere voordeeltjes zoals gratis Film1. Met behulp van zulke combideals krijg je dus meer voor je geld. Populaire 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De bekende alles-in-1 aanbieders schreeuwen met hoge internetsnelheden. Normaliter 450 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hieronder bekijk jij een praktisch overzicht. Per online activiteit spot jij de voorgeschreven snelheid.


Activiteit Voorgeschreven snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We ontwaren grofweg 3 gebruikerstypes in internetgebruik: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk van dezeadviseren wij een minimum snelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent alleen online voor websites bezoeken, Social, e-mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en kijk je online video’s op Pathé Thuis of NPO. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Online gamen / multiplayers. Dit kan met verschillende personen tegelijk. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Langerak.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Leiden. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je op weg te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke bedrijven werken in de streek Leiden?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via allesin1prijzen.nl bekijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Op het moment dat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt het overzicht aangepast. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als wifi-versterkers, modems, data-kabels? Heb jij niets aan vaste telefonie? Liever zonder televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan services die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Bekende voorbeelden zijn aanvullende opties zoals live pauzeren, uitzending gemist, online tv kijken of pakketten met extra veel zenders met kanalen als VH1 Classic. Heb je dit wel echt nodig? Door deze dingen af te nemen zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verbeterzijn in potentie mogelijke keuzes. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Leiden.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Deze dagen is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. D.m.v. interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (mobiel, consoles, en de traditionele TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via velerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van andere zenders als Nat Geo Wild Documentaire.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij verscheidene partijen is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Bij andere partijen kan dit soms wel 14 dagen.

Televisieprogramma opnemen
Een groeiend aantal providers laten jou (gratis) televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Let op: er zit een maximum aan opnemen.De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Extra zenderpakketten
De meeste aanbieders bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Hierbij moet je denken aan zenders als Ginx Entertainment. Verder heb je vaak toegang tot regionale kanalen als N tv en internationale kanalen zoals JimJam. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog completer maken met add-on zenderpakketten zoals Eredivisie live of het Meiden van Holland kanaal. Op de providers website kun jij het complete aanbod opvragen voor Zuid-Holland.

alles in 1 in Leiden


Internet en tv vergelijken in Leiden

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je op jezelf wonen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Leiden. Dit gaat gemakkelijk middels de adviezen die hieronder staan.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en check wat er in het pakket zit (doe een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (begin gemist, vooruitkijken, uitzending gemist.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies het alles in 1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Of laat een monteur alles installeren. De actuele wachttijd tot alles live is, is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Met gratis router
Goedkope tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Actief in enkele weken
Voordelige prijzen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Met extra zenderpakketten
Scherpe korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Alle bekende tv-zenders
1 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Videotheek thuis
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Top serviceteam
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Videotheek thuis
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Heldere voorwaarden
Korting bij 2 jaar


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Supersnel via Glas
2 jaar aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Tot 7 dagen terugkijken
Korting bij 2 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Topkwaliteit TV
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Overal online TV kijken
Korting bij 2 jaar


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Leiden

Televisie kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. Met name in de omgeving Leiden is dat niet anders. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is vliegensvlug (150 tot 300 Mbps), en bijzonder stabiel. Tevens zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een veelgehoorde opmerking: een internet glasvezel abonnement is fors duurder dan kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Dit glasvezel alles in één pakket in met bellen, televisie + internet is al verkrijgbaar vanaf €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Leiden? En welke providers bieden het aan? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en filter op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen “hits” op glasvezel? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Krommenie.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Leiden.