Alles in 1 Lichtaard Check alle aanbieders en profiteer van kortingen tot €83


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Lichtaard vergelijken en online overstappen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet supersnel zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een snelle en goede verbinding met internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken het voor 0 maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Maar welke aanbieders zijn er? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Op basis van deze website vind je alle kabelaars. En overstappen is kinderspel. Neem jouw adresgegevens als basis en selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (uitzending gemist, begin gemist, vooruitkijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij doorzoekt daaropvolgend meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Lichtaard. Op die manier bespaar je al gauw €94 op jaarbasis. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier alleen voor het kijken van televisie of puur voor het internetten? Of wil je alles weten over een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Op basis van de vergelijker bekijk je praktische informatie over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Lichtaard.

Alle internet-providers

Achterhaal de proposities van alle erkende providers

Supersnel internet

Internetsnelheden oplopend tot 100 MB en het gemak van interactieve TV

Korting op je internetpakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €57 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn vormen van breedbandinternet. Maar welk type breedbandinternet past bij mijn wensen? Lees direct meer over Alles in 1 abonnement Stipte.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor bijna alle Nederlanders verkrijgbaar. Een actueel pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Hierdoor is dit een relatief voordelige aansluiting. De negatieve kant daarvan is een wat minder snelle verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je op het platteland? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Ook interessant: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten profiteer je van internetsnelheden tot honderden MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie gebruik. Het nadeel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Lichtaard biedt maar diverse kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Via glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De upload- en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Voorgeschreven voor de zwaargewichten. Helaas is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Lichtaard voorhanden? Voer je gegevens in en check de diverse contracten.


Internetverbinding Voordelig Minpunt Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traag Vanaf €38
2. Kabel Prima internetsnelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €47
3. Glasvezel Meest snelle internet Matig leverbaar Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Lichtaard?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De grotere partijen (Telfort, Ziggo, XS4ALL, Vodafone, KPN, Online.nl) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Zodra jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Zodoende hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Op welk moment kan ik switchen? Het grootste deel van de alles-in-1 producten hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Dit is het moment om over te stappen naar een andere partij. Heb je een mooie pakketdeal gevonden? Je zult geen hinder ondervinden met deze overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de internetproviders bieden deze overstapservice. De toekomstige aanbieder zorgt voor de afhandeling. Bijvoorbeeld het opzeggen van je oude bellen- internet en tv abonnement. Vervolgens zien zij erop toe dat de aansluiting op tijd ingaat. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Tele2, XS4ALL, Online.nl, Ziggo, Vodafone, KPN doen hieraan mee. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kan je het nieuwe pakket nu online sluiten.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de NL overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Tip: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen indien wenselijk.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Dit heet ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is het quad play pakket. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Lichtaard? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan profiteer je van een extra voordeel. De belangrijkste voordelen zijn kortingen, dubbele MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis Netflix. Dankzij deze combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Gevierde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De internetproviders schreeuwen met supersnelle internetpakketten. In de regel wel 400 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Onderstaand lees jij veel voorkomende handelingen. Per gebeurtenis spot je de minimale snelheid.


Gebeurtenis Geschatte snelheid?/th>
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We hebben het vaak over grofweg 3 verschillende internet-users: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elke klasse adviseren wij een minimum snelheid.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Internet gebruik jij enkel voor surfen, mailen, internetbankieren. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Met regelmaat download je files, en maak je gebruik van o.a. Netflix of NPO. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Downloads zijn vliegensvlug binnen. Online gamen / multiplayers. Geen limiet: juist voor meerdere personen op hetzelfde moment.Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Lelystad.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Lichtaard. Hoe weet ik wat bij mij past? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Daarom vind je hierbij wat tips.

Welke aanbieders zijn actief in omgeving Ferwerderadiel?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via onze tools vergelijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Zodra de woonplaats is ingevuld, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb je echt producten nodig als wifi-versterkers, routers, data-kabels? Heb jij geen baat bij vaste telefonie? Of kijk je amper TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Oftewel, zo betaal je niet voor diensten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles-in-1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. Hierbij kun je denken aan extra’s als live pauzeren, uitzending gemist, begin gemist of uitgebreide kanalen pakketten met premium zenders zoals Fashion TV. Wil je hier echt gebruik van maken? Kies jij deze leuke toevoegingen dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verhogen zijn mogelijkheden. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Lichtaard.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Kijk jij graag naar de buis? In de actuele situatie is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Dankzij interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (smartphone, consoles, en de traditionele TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met allerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Music Muziek.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij sommige alles-in-1 providers kan dit max. 48 uur. Maar bij steeds meer aanbieders heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal aanbieders bieden de mogelijkheid tot TV programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (ontvanger met harde schijf) of d.m.v de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Additionele zenderpakketten
De meeste pakketten bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Voorbeelden zijn zenders als MTV Music Muziek. Ook kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Mercurius RTV. Maar ook internationalen zoals RTL Crime. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket verder uitbreiden met add-on zenderpakketten. Denk aan Voetbalkanaal of het ART Movies televisie-kanaal. Op de website van jouw provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in Lichtaard


Internet en tv vergelijken in Lichtaard

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Lichtaard. Dit gaat gemakkelijk middels de adviezen die hieronder staan.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en zoek naar de voorwaarden (doe een speedtest!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (uitzending gemist, begin gemist, tv programma’s opnemen.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies nu de beste aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van een nieuw pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Installatiegarantie
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Met gratis router
Goede voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Alle bekende kanelen
Nieuwe klanten korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Stabiel netwerk
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Goede klantenservice
Voordelig proberen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Top verbinding
Unieke aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Digitaal tv-kijken
Eerste maanden korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Programma gemist
Aantrekkelijk aanbieding


Youfone

Gratis Fox Sports
Ruim aanbod zenders
1 jaar aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Supersnel via Glas
Unieke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Actief in enkele weken
Scherpe voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Overal online TV kijken
Goede voorwaarden


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Lichtaard

Televisie kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. In de omgeving van Ferwerderadiel is dit ook zeker het geval. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het vliegt er over (50 tot 500 Mbps), en bijzonder stabiel. Evenzeer spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat je om je heen nog wel eens hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Het glasvezel alles in één pakket in met televisie, bellen & internet bestel je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Lichtaard? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul nu jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen aanbieders gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Langenboom.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Lichtaard.