Alles in 1 Lies Check alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €59


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Lies vergelijken en online overstappen? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet supersnel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een rappe gedegen internetverbinding is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken internet voor social media, internetbankieren, downloaden van bestanden, films streamen en steeds vaker voor online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Middels onze tool ontdek je alle aanbieders. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer je postcode + huisnummer in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (vooruitkijken, uitzending gemist, live pauzeren) en selecteer het aantal belminuten. Je ziet nadien ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Lies. Dit levert een forse besparing op, tot wel €60 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider alleen voor het kijken van televisie of enkel voor internet? Of zoek je naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Middels onze tool vergelijk jij praktische details over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Lies.

Alle kabelaars

Vind de proposities van de meest populaire providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheden tot wel 500MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Vind het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en bespaar gemakkelijk €59 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn een voor een categorieën breedbandinternet. Leuk, maar welk type verbinding moet ik kiezen? Bekijk snel informatie over Alles in 1 abonnement Delta.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnEen dergelijk internet abonnement is voor het gros van de huizen beschikbaar. Een actueel pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Als gevolg daarvan kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Een tegenvaller hierbij is de lagere snelheden van maximaal 50MB. Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan is het vaak nog wat trager. Ook interessant: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door te werken via de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 400 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-gebruik. Nadeel hiervan is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Lies heeft slechts een paar kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Door middel van glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt hierbij meestal even hoog. Een must voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen in heel Nederland. Is glasvezel internet in Lies aanwezig? Start met vergelijken en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort verbinding Positief Negatief Prijs
1. ADSL Overal te ontvangen Traag Vanaf €37
2. Kabel Prima snelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €44
3. Glasvezel Razendsnel internet Beperkt beschikbaar Vanaf €52

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Lies?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De populaire providers (Tele2, XS4ALL, Online.nl, Vodafone, Ziggo, Telfort) werken met elkaar samen. Ga jij online overstappen? Dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Op die manier zit je nooit zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Vrijwel alle alles-in-1 deals duren 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een alles-in-1 aanbieding uitgezocht? Dit gaat moeiteloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Veel organisaties werken met een overstapservice. De nieuwe aanbieder regelt het papierwerk. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” bellen- televisie en internet abonnement. Bovendien dragen zij er zorg voor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, XS4ALL, KPN, Online.nl, Ziggo, Tele2 hebben deze mogelijkheid. Een goed abonnement gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding snel online kopen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Noemenswaardig: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies eventueel voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat momenteel zeer populair is, is de keuze voor quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Lies? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan profiteer je van een extra voordeel. Je moet dan denken aan extraatjes als €5,00 korting, extra veel mobiele data, of iets als gratis Spotify. Met dank aan deze combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Vaak bestelde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De verschillende providers schreeuwen met razendsnel internet. Gangbaar is dit 425 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Onderstaand lees je een lijst met voorbeelden. Per handeling vind je de geschatte snelheid.


Wat ben je aan het doen? Geschatte snelheid?/th>
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We zien bij benadering drie “klassen” internetgebruikers. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elk type gebruiker adviseren wij een minimum snelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan websites bezoeken, E-bankieren, e-mailen. Niet meer dan 1 device online.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en maak je gebruik van o.a. Pathé Thuis of Netflix. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Alleen High Definition films kijken! Je download regelmatig grotere bestanden. Of je favoriete game spelen? Geen limiet: juist voor meerdere personen op hetzelfde moment.Ook handig: alle info over Glasvezel internet Leons.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Lies. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om die reden hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke providers zijn er in omgeving Terschelling?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via allesin1prijzen.nl vind je direct de beschikbare aanbieders. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, wordt het overzicht aangepast. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt producten nodig als wifi-versterkers, modems, data-kabels? Geen belangstelling in bellen met de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor services die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles-in-1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Bekende voorbeelden zijn extra services zoals tv programma’s opnemen, on demand films kijken, uitzending gemist of diverse entertainment-pakketten met kanalen als Nick Jr.. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door deze dingen af te nemen kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te bevorderen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Lies.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ook zo dol op televisie kijken? In de actuele situatie vind je in elk drie in één pakket digitale TVDoor gebruikt van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (telefoon, Playstation, en uiteraard de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verscheidene modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als TV Oranje Muziek.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige partijen kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Echter, bij andere organisaties kan dit soms wel 14 dagen.

Televisieprogramma opnemen
Vrijwel alle internetproviders laten je programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (ontvanger met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Deze optie kost je om en nabij de €5,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Zenderpakketten toevoegen
Internet providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Onder andere zenders zoals Nat Geo Wild Documentaire. Ook kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Seaport TV. Of wat dacht je van: Nick Jr.. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket personaliseren met extra zenderpakketten. Check o.a. PTV Prime of het PCNE kanaal. Via jouw eigen leverancier kun jij het complete aanbod opvragen voor Friesland.

alles in 1 in Lies


Internet en tv vergelijken in Lies

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Lies. Dit gaat gemakkelijk door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en zoek naar de voorwaarden (doe een speedtest!)
2. Start met vergelijken en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (live pauzeren, uitzending gemist, extra zenderpakketten.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Ook kun je een monteur aanvragen. De actuele wachttijd tot alles live is, is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
uitzending gemist, live pauzeren, tv programma’s opnemenScherpe welkomstcadeaus

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Uitzending gemist
Voordelig proberen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
HD-zenders kijken
Introductie-aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Interactieve televisie
2 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Uitzending gemist
Hoge aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Ruime keuze
2 jaar aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Optionele zenderpakketten
Introductie-aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Alle tv-zenders
Goede voorwaarden


Youfone

Momenteel alleen DSL
Digitaal tv-kijken
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Digitaal tv-kijken
Unieke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Top verbinding
Eerste maanden korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Installatiemonteur mogelijk
Tijdelijke aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Lies

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In de streek Terschelling hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is vliegensvlug (150 tot 300 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Bovendien is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat mensen vaak zeggen: Televisie en internet via glasvezel is enorm duur. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice kun je al laten aansluiten vanaf €45 – €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Lies? En welke providers bieden het aan? Vul je locatie in, en filter op “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Niets gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Lathum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Lies.