Alles in 1 Lioessens Vergelijk alle aanbieders en ontvang voordeel tot wel €96


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Lioessens vergelijken en online overstappen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet razendsnel en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een supersnelle gedegen aansluiting op internet is om die reden erg belangrijk. Onze internetverbinding gebruiken we voor televisie kijken, downloaden van bestanden, onze studie, rondsurfen en steeds vaker voor online shoppen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheid kan ik halen? En wat kost dat per maand?

Dankzij deze website vergelijk je alle internetbedrijven. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, kies een snelheid die bij jou past, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, on demand films kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je ziet nadien overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Lioessens. Start met vergelijken en bespaar zo €62 per jaar. Zoek je een nieuwe provider alleen voor het kijken van televisie of enkel voor internet? Of vergelijk je liever een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Ook dat is mogelijk! Met ons zoekscript spot jij behulpzame details over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Lioessens.

Alle providers

Vergelijk de prijs van de grote Nederlandse providers

Enorm snel internet

Internetsnelheid van 100 MB plus handige interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €85 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn stuk voor stuk genres van breedbandinternet. Maar welke soort verbinding is voor mij geschikt? Geen tijd? Ga dan verder naar Alles in 1 van UPC.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze verbinding is voor heel veel gezinnen beschikbaar. Het grootste voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daarom kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. De negatieve kant daarvan is de mindere snelheid van maximaal 50MB. Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Praktisch: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Via de kabel-internetverbinding heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 350 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Lioessens heeft maar 1 of 2 kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Door gebruik van internet via glasvezel bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s tot 1Gbps. De download- en uploadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Onmisbaar voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is glasvezel nog niet beschikbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Lioessens verkrijgbaar? Start met vergelijken en check de diverse contracten.


Internetverbinding Voordelig Ongunstig Prijs
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €36
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €47
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet altijd mogelijk Vanaf €51

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Lioessens?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat kan snel online. De populaire providers (Telfort, Tele2, Ziggo, Online.nl, XS4ALL, Vodafone) werken met elkaar samen. Bij een overstap wordt dit allemaal uit handen genomen. Zodoende blijf jij gegarandeerd online. Wanneer kan ik overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een mooie pakketdeal uitgekozen? Dit is ongecompliceerd met deze overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de providers bieden de overstapservice. Jouw toekomstige provider regelt het papierwerk. Bijvoorbeeld het opzeggen van je oude internet- televisie- en bellen abonnement. Verder dragen zij er zorg voor dat de aansluiting op tijd ingaat. Jij zit dus geen moment zonder service. Online.nl, KPN, XS4ALL, Vodafone, Ziggo, Tele2 kunnen dit aanbieden. Een scherp contract gespot? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kan jij de aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Van belang: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Selecteer ook de optie voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft het label quad play gekregen. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Lioessens? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan profiteer je van een extra voordeel. Elke maand opnieuw €10,00 korting, dubbele MB’s, en additionele bonussen als gratis Film1. Met behulp van combideals als deze haal je het maximale uit je pakket. Gevierde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internet-aanbieders lopen te koop met steeds vaker met hoge snelheden. Gangbaar is dit 500 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hieronder vind je een aantal alledaagse voorbeelden. Per handeling bekijk jij de vereiste snelheid.


Waar ben je mee bezig? Voorgeschreven snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Er zijn door de bank genomen 3 gebruikerstypes in internetgebruik: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elk van dezetref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent alleen online voor websites bezoeken, E-bankieren, e-mailen. Niet meer dan 1 device online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en gebruik je diensten als NPO of Film1. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Of je favoriete game spelen? Dit is een optie voor meerdere personen op hetzelfde moment.Ook handig: alle info over Glasvezel internet Lexmond.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Lioessens. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat hangt af van veel aspecten. Om je op weg te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke aanbieders zijn actief in de omgeving van Dongeradeel?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via onze tools check je snel welke leveranciers er zijn. Zodra jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, vallen veel aanbieders al af. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als routers, data-kabels, wifi-versterkers? Geen interesse in bellen via de vaste lijn? Of wil jij een contract zonder TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor diensten die je niet gebruikt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Een hoop alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. Hierbij kun je denken aan modules als online tv kijken, live pauzeren, on demand films kijken of uitgebreide kanalen pakketten met premium zenders zoals Comedy Central Extra. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te verbeterbehoren tot de mogelijkheden. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Lioessens.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Ook zo dol op televisie kijken? Deze dagen zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door middel van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (telefoon, consoles, en niet te vergeten de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van velerlei modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals The QYOU Entertainment.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige internetproviders kan dit tot 2 dagen. Maar bij steeds meer internetproviders kan dit weer tot 2 weken.

TV-programma’s opnemen
Veel organisaties verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Dit kan via PVR (een decoder met harde schijf) of in de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Extra zenderpakketten
Veel abonnementen bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Onder andere zenders zoals MTV Entertainment. Daarnaast kun je ook regionale zenders kijken als Omroep Brabant. Echter ook wereldwijd: National Geographic Wild. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience personaliseren met meerdere zenderpakketten. Check o.a. Ziggo Sport en het Meiden van Holland televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun jij het complete aanbod opvragen voor Friesland.

alles in 1 in Lioessens


Internet en tv vergelijken in Lioessens

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je op jezelf wonen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Lioessens. Dat is eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en pak even alle kleine lettertjes erbij (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Klik op vergelijken en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (begin gemist, on demand films kijken, extra zenderpakketten.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies het alles in 1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Alle tv-zenders
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Betrouwbaar netwerk
Eerste periode korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
Optionele zenderpakketten
Goedkope prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Gemakkelijk overstappen
Scherpe korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Gemakkelijk uitbreiden
Scherpe korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Alle bekende tv-zenders
Cashback kortingen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
HD-zenders kijken
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Alle tv-zenders
Periodieke aanbiedingen


Youfone

Met YoufoneTV app
Heldere voorwaarden
Tijdelijke korting

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Digitaal tv-kijken
Lage tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Diverse pakketten
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Ruime keuze
Korting bij 2 jaar


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Lioessens

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. In de omgeving van Dongeradeel komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is megasnel (150 tot 300 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Bovendien staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat mensen vaak zeggen: zo’n glasvezel internetverbinding is enorm duur. Gelukkig klopt dit niet. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV bestel je al vanaf €45 – €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Lioessens? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen zoekresultaten? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Leeuwarden.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Lioessens.