Alles in 1 Lomm Bekijk alle providers en ontvang voordeel tot wel €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Lomm vergelijken en meteen overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet razendsnel en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een vlugge bekwame verbinding tot het internet is om die reden erg belangrijk. We gebruiken het voor films streamen, televisie kijken, downloaden van bestanden, social media of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Door de vergelijker ontdek je alle internetbedrijven. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Het uitgangspunt is je adres, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), geef je voorkeur door qua snelheid, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (begin gemist, uitzending gemist, on demand films kijken) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij treft direct rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Lomm. Dit levert een forse besparing op, tot wel €50 op jaarbasis. Zoek je een nieuwe provider alleen voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of wil je een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Door ons zoekscript tref je handige informatie + tips over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Lomm.

Alle kabelaars

Ontdek de aanbiedingen van alle erkende providers

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot maximaal 200 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Vind de laagste prijzen

Controleer direct alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €51 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn voorbeelden van breedbandinternet. Interessant, maar welk type breedbandinternet is handig in mijn situatie? Bekijk snel informatie over Internet, tv en bellen Vodafone.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor een groot deel van de consumenten bereikbaar. Een belangrijk voordeel is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Als gevolg daarvan is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De keerzijde hiervan is o.a een wat minder snelle verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Geen wijkcentrale in de buurt? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Praktisch: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij kabel-internet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Via de kabel-internetverbinding surf je razendsnel online met wel 300 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie gebruik. De keerzijde van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Lomm werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Internet via de glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? D.m.v. internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 Megabit per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Voorgeschreven voor de zwaargewichten. Helaas is glasvezel internet nog niet beschikbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Lomm verkrijgbaar? Vul de tool in en achterhaal wat er mogelijk is.


Verbindingstype Voordelig Nadelig Tarieven
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €41
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €44
3. Glasvezel Maximale snelheden Matig leverbaar Vanaf €55

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Lomm?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Ga dat dan online regelen. De grootste landelijke spelers (Tele2, Telfort, XS4ALL, Vodafone, KPN, Online.nl) werken met elkaar samen. Ga jij online overstappen? Dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Op die manier kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Per wanneer kan ik over? De meeste alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een goede alles-in-1 deal gekozen? Dit gaat moeiteloos via de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de providers werken met deze overstapservice. De aanstaande aanbieder zal namelijk alles netje verzorgen. Voorbeelden zijn het beëindigen van het huidige televisie- bellen en internet abonnement. Bovendien zorgen zij ervoor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Ziggo, XS4ALL, Telfort, Vodafone, KPN geven jou deze opties. Een goed abonnement gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij het toekomstige pakket vandaag online regelen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Kun je niet gebruik maken van deze NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Van belang: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies eventueel voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een alles in 1 pakket gekozen? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We noemen dit ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemt men in de volksmond quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Lomm? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan ontvang je korting. Bekende extra’s zijn €5,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, en andere extraatjes als gratis uitbreiding van je digitale-tv. Door combideals als deze is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Populaire 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De 3-in-1 pakketten verkondigen vaak het snelste internet. Normaliter 450 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hierna bekijk je een handig overzicht. Per werkzaamheid lees jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat doe jij? Benodigde snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We zien plusminus 3 verschillende internet-users: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor iedere soort bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent alleen online voor E-bankieren, e-mailen, websites bezoeken. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en stream je films via Netflix of Videoland. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Online gamen / multiplayers. Geen beperkingen: gewoon meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Limbricht.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Lomm. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om jou te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke bedrijven werken in en rondom Venlo?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via allesin1prijzen.nl vind je in een oogopslag alle spelers. Wanneer je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt het overzicht aangepast. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Heb je echt producten nodig als data-kabels, routers, modems? Maak je geen gebruik van bellen met de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan mogelijkheden die je toch niet nuttigt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een hoop alles-in-1 pakketten hebben allerlei extra’s. Bekende voorbeelden zijn extra’s als on demand films kijken, extra zenderpakketten, online tv kijken of dure zenderpakketten met betaalkanalen als Stingray DJAZZ. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Juist door deze extra’s merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te stimuleren zijn mogelijkheden. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Lomm.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ook zo dol op televisie kijken? Hedendaags kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Dankzij interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiele telefoon, laptop, en uiteraard de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij velerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van commerciële zenders als TLC Entertainment.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij verscheidene leveranciers kan dit slechts een paar dagen. Bij andere leveranciers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de organisaties laten jou gemakkelijk tv-programma’s opnemen. Vaak via PVR (ontvanger met harde schijf) of d.m.v de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Extra zenderpakketten
Veel abonnementen bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als VH1 Classic Muziek. Eveneens kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Focuz TV. Echter ook wereldwijd: Stingray Lite TV. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience personaliseren met add-on zenderpakketten evenals Ziggo Sport en het Hustler TV kanaal. Op de site van de aanbieder kun jij het complete aanbod opvragen voor Limburg.

alles in 1 in Lomm


Internet en tv vergelijken in Lomm

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Lomm. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (doe altijd een speedtest!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (extra zenderpakketten, live pauzeren, uitzending gemist.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Klik op de provider die past bij jouw eisen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van een nieuw pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Groenste telecombedrijf
Stabiele verbinding
Maximaal voordeel

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Stabiele verbinding
Voordelige prijzen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Gemakkelijk uitbreiden
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Goedkoop vast bellen
Goedkoop proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Alle tv-zenders
Scherpe prijzen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Top serviceteam
Tijdelijke korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Digitaal tv-kijken
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Ruim aanbod zenders
Direct profiteren


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Heldere voorwaarden
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Met extra zenderpakketten
Nieuwe klanten korting

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Installatiegarantie
Goede welkomstkorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Optionele zenderpakketten
2 jaar aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Lomm

Digitale televisie en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. Met name in de omgeving Venlo wordt dit bevestigd. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is megasnel (200 tot 450 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Tevens biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een kreet die je veel hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is duurder dan de kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV kun je al laten aansluiten vanaf €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Lomm? Welke aanbieders zijn er? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen “hits” op glasvezel? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Lemmer.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Lomm.